Miklas Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Chcialem sie pochwalic zakupem mojego pierwszego motocykla. Jest to Suzuki GS 500 E. W zakupie pomogl mi Swiruradom za co jestem mu niezmiernie wdzieczny. :( Tak tak, wiem, ze moze sie szybko znudzic, ale kupilem go z mysla o zmianie po przyszlym sezonie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Gs to dobry motocykl. Na pewno będziesz z niego zadowolony. Gratuluje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 na początek w sam raz ...gratulacje...i bezawaryjnosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 gratuluje zakupu sprzeta :( slyszalem od swira [aha nie swirumoto yno swiruradom ;) ] ze smiga lepiej niz marzenie :( bezawaryjnych dlugich tras, plaskiego asfaltu i gumowych drzew pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 aha nie swirumoto yno swiruradom Tak, oczywiscie, dzis po kilku piwkach jestem i mi sie powalilo :-D Juz przeedytowalem :( :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 nom ja tez słyszałem cos od swira na ten temat tego GSa i podobno ten sam rocznik co moj a mojego tak nie chwalił :( hehe kiedy wpadacie ze swirem do mnie :> :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Gratuluje,GSik fajny sprzecik napewno bedziesz zadowolony :( Teraz jezdzij ile wlezie bo sezon ma sie ku koncowi. Pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Teraz jezdzij ile wlezie bo sezon ma sie ku koncowi. Taki mam zamiar :( Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 sezon sie konczy :D phi :( w ostatnią zimę troche ze swirem zesmy dawali czadu :( wiec jak mowi stare przyslowie - ' nie ma pogody nie na motocykl - są tylko źle ubrani motocykliści ;) ' . co prawda ze w zime lipa smigac - ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;) czyli ze jak niema pogody to sie lubi taką jaka jest ;) pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ale kupilem go z mysla o zmianie po przyszlym sezonie a dlaczego :?: opanuj go w 100% i dopiero wtedy zmnieniaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 sezon sie konczy :D phi :P w ostatnią zimę troche ze swirem zesmy dawali czadu ;) wiec jak mowi stare przyslowie - ' nie ma pogody nie na motocykl - są tylko źle ubrani motocykliści :) ' . co prawda ze w zime lipa smigac - ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :D czyli ze jak niema pogody to sie lubi taką jaka jest ;) pzdr - kilu zeszła zima to była taka sucha jesień :P congrtz zakupu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 gratuluje super sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Gratulacje oby tylko pogoda jeszcze troche dopisała :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 gratuluje super sprzęcik Dzieki, identyczny jak w Twoim avatarku ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Gratulacje! :P Ile to pali? Wiesz już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi