marco Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Czym może być spowodowane to że sprzęt bardzo powoli schodzi z obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Witam.To zależy jakie masz gaźniki (a może wtrysk). Może to być wina chaczącej linki. Jeżeli masz gażniki podciścieniowe (z membranami) moą być uszkodzone membrany, albo mogą się zacierać. Ogólnie trzeba bo się temu przyjżeć z bliska bo przyczyn może być wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VN750 Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Powinieneś zrobić synchronizację gaźników, to w moin przypadku pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 TeeeeA może ty sie przez przypadek z czterosówa na dwusówa przesiadłeś ??? :)Zartuje, aż :D taki głupi na pewno nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Swego czasu miałem taki efektz pwoodu zbyt ubogiej mieszanki. Ale wszystko zależy o jaki sprzęt chodzi. na wszeli wypadek zobacz świece jaki mają kolor. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 a ja mam tez problem ale z wchodzeniem na obroty tznuruchamiam zmny silnik i nagle laduje sie na takie obroty jakbym trzymal gaz na maxa i jeszcze troche???????????!!!!!!!!!!!!!i co to moze bycmoj moto ma gaznik i jest 4taktem jincheng jc50q-8 knighta jak sie przejedzie kawalek i troche rozgrzeje to juz wszystko wraca do normy!!i co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kac Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Cześć.bartosz napisał:a ja mam tez problem ale z wchodzeniem na obroty tzn uruchamiam zmny silnik i nagle laduje sie na takie obroty jakbym trzymal gaz na maxa i jeszcze troche???????????!!!!!!!!!!!!! Może coś ze ssaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek1 Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Mój kumpel w TDMie od samego początku tak ma i w miare wzrostu obrotów spuszcza ssanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 Czym może być spowodowane to że sprzęt bardzo powoli schodzi z obrotów.informuje, że mojego sprzęta zrobiłem okazało się że to gaziorki dałem do chłopaków na Mylną jeden dzień pogrzebali zrobili co się dało dobrego zrobić i wszystko jest już ok elegancko się wkręca i schodzi naprawde chłopaki się przyłożyli traz już tylko wrzucę plastiki i w drogę bo w Poznaniu pogoda OK :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi