zielorz Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 poczekaj z 2 miechy (chyba ze szybciej bede mial kasse) to ci takie za 20 zl sprzedam Pharaox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Co sądzicie o tych nakolannikach: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66069572 ? "Jeśli musisz" no dokladnie "jeśli musisz" :( bo takie ochraniacze dużo ci nie pomogą, lepiej wziąć 100zł od starych i kupic porządne z zawiasem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Spodnie - FOX 360 - 800zł Na bajzlu w Poznaniu widziałem za 450zł :-) także jak ładnie poszukasz to...ale nie polecam bo miały bardzo cieniutkie boki dlatego nie kupiłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ...ale nie polecam Ale latałeś w nich bo mam wrażenie że Adam latający swoją wr-ką tam gdzie twoja dt-tka za nic nie doleci wie "troszkę" więcej o ubiorze niż ty :(Nie miało być to jakkowiek niemiłę jednak poprostu sądze że Adam87 ma większe doświadczenie w tych sprawach.Co do stroju to interesują cię jedynie rzeczy nowe?? Oczywiscie jesli masz kase kupuj nowe jednak poprostu mówię o tym że czasem można wyrwać rzeczy smigane dosłownie pare razy za cenę 2 razy niższą. Jeśli będziesz juz kupował zapytaj kolegi Fila, on sprzedaje ubiór i wie co dobre :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Zdaje sobie sprawe z tego EnduroMax. Jednak mówie że miałem je w rękach i WYDAWAŁO mi się że mają bardzo cieńkie boczki. To tylko moja ocena nie musisz na mnie od razu wjezdrzać. Ale latałeś w nich bo mam wrażenie że Adam latający swoją wr-ką tam gdzie twoja dt-tka za nic nie doleci To gdzie "dolecisz" zależy od umiejętności a nie motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 To gdzie "dolecisz" zależy od umiejętności a nie motocykla W Większości , ale nie tylko, DT 130kg a WRa jakies 95kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66069572 co do tych ochraniaczy to nie polecam , mam podobne tylko axo . Wygoda znikoma , te pasy wrzynaja sie w noge i moga utrudnic jazde. Zsuwaja sie z nogi itp . lepiej zainwestowac w jakies na zawiasie . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 co do tych ochraniaczy to nie polecam , mam podobne tylko axo . Wygoda znikoma , te pasy wrzynaja sie w noge i moga utrudnic jazde. Zsuwaja sie z nogi itp . lepiej zainwestowac w jakies na zawiasie . PozdroTakze mam i jedyny ich plus jest taki ze dałem 10 złotych :( . One sa dobre na rowerek zeby sie platformami nie strzelic w piszczel ale na moto one przeszkadzaja. rzep sie sam odpina, uwieraja, zsuwaja sie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ale latałeś w nich bo mam wrażenie że Adam latający swoją wr-ką tam gdzie twoja dt-tka za nic nie doleci wie "troszkę" więcej o ubiorze niż ty Nie miało być to jakkowiek niemiłę jednak poprostu sądze że Adam87 ma większe doświadczenie w tych sprawach. noooo ja to jestem kozak ;) (chociaż szczerze mówiąc nigdy w ręku nie miałęm tych spodni FOX'a ale na zdjęciach są fajne :D )Takze mam i jedyny ich plus jest taki ze dałem 10 złotych . One sa dobre na rowerek zeby sie platformami nie strzelic w piszczel ale na moto one przeszkadzaja. rzep sie sam odpina, uwieraja, zsuwaja sie itpja wcześniej używałem tych ochraniaczy AXO jak jeździłem na Jawie :( i niestety podczas gleby ochraniacz mi sie zsunął i rozciąłem sobie nogę i dodatkowo pasek od ochraniacza zaplątał mi sie w podnóżek pasażera i nie mogłem wyjść spod motoru :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 takie sa o wiele skuteczniejsze, sam posiadam , cena 150 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 EnduroMax napisał:Ale latałeś w nich bo mam wrażenie że Adam latający swoją wr-ką tam gdzie twoja dt-tka za nic nie doleci wie "troszkę" więcej o ubiorze niż ty Nie miało być to jakkowiek niemiłę jednak poprostu sądze że Adam87 ma większe doświadczenie w tych sprawach. noooo ja to jestem kozak (chociaż szczerze mówiąc nigdy w ręku nie miałęm tych spodni FOX'a ale na zdjęciach są fajne ) Hahahaha jak widać Adam ma lepsze argumenty na to ze te spodnie sa ok :mrgreen: ja wcześniej używałem tych ochraniaczy AXO jak jeździłem na Jawie i niestety podczas gleby ochraniacz mi sie zsunął i rozciąłem sobie nogę i dodatkowo pasek od ochraniacza zaplątał mi sie w podnóżek pasażera i nie mogłem wyjść spod motoru Ja na moto w nich jezdzilem 2 razy i dzieki Bogu sie nie wypierniczylem wtedy :( . Teraz bede musial pomyslec o czyms na zime na przegubie (kolanem strzelic w lod to nie jest mile uczucie a troche pojezdzic trzeba :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 A co powiecie o takiej kurteczce:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65811645 ? Jakie atrybuty musi posiadać kurtka enduro aby w ogóle była godna uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jakie atrybuty musi posiadać kurtka enduro aby w ogóle była godna uwagi?Renomownaych firm ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=67227564 chlopie lap sie za to i to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=67227564 chlopie lap sie za to i to szybko a co znajomy z podwurka sprzedaje swoje moto???? :lol: chyba nawet nie wiesz o co chodzi w tym temacie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi