mackon4089 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Wiem tylko zamawiam i tak wysyłkowo wiec sprawdze wygode dopiero jak mi przyśla i dlatego własnie was pytam o szczegoły bo jezeli but za 540zl- m 10 sie sprawdza to po co wydawac 1000zł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Mam rozmiar 45 :rolleyes: ,ale jeszcze nie jestem pewien a ile bys chcial za twoje używki?? i ile konkretnie kosztuje ten model crossfire sidi?? Mati tylko cena jest o wiele wieksza od M10a moze cos takiego: http://www.enduro-cross.pl/buty.php5?id=20 Wczesniej własnie myslalem o tych butkach- co o nich myslicie i czy ktos posiada takie buty napiszcie o nich czy warto i czy duzo lepsze od m 10 bo cenowo 300zł roznicy. Edytowane 8 Lipca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ja butów droższych niż 600zł nie kupię dlatego że : 1. jakie by nie były są ciągle oblepione w błocie2. chronią nogę jak buty za 1000 i więcej3. 2 lata to jest max co wytrzymają 4. przemakają tak samo jak najwyższy model sidi 5. zostaje kasa na komplet butów dla motocykla i redbulla :icon_question: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Dzięki enduromaster :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Włąsnie o to mi cały czas choddziło i zgadzam sie w 100%, CO Myslicie o butach gearne moderl rx 2 Bo o takich mysle lub model sg1 ale juz drozszy, nie latam wyczynowo wiec rx 2 będa chyba dobre- co myślicie-Pozdro dzieki za opinie :icon_mrgreen: Juz zdecydowałem i kupuje gaerne rx 2. Czy wiecie ska moge je zamowic bo mam problem na moto akcesroia.com mozna zamowic ale nawet nie ma do nich kontaktu,niewiadomo ile sie czeka itd a na innej polskiej stronie sa znow 50zł drozsze.Zna ktos pewne zrodło z ktorego moge kupic nowe buty gaerne rx 2???? Edytowane 9 Lipca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Juz zdecydowałem i kupuje gaerne rx 2. Czy wiecie ska moge je zamowic bo mam problem na moto akcesroia.com mozna zamowic ale nawet nie ma do nich kontaktu,niewiadomo ile sie czeka itd a na innej polskiej stronie sa znow 50zł drozsze.Zna ktos pewne zrodło z ktorego moge kupic nowe buty gaerne rx 2???? pojedź na jakiś bazar i przymierz, ja buta bez przymiarki w życiu bym nie kupił Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeszcze nikt nic konkretnego nie napisal o O'neal Element http://www.enduro-cross.pl/buty.php5?id=18 smiga ktos w nich ? jak sie sprawują ? chodzi mi glownie o wytrzymalosc, czy nie rozlatuja sie jak forma po 3 miesiacach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jeszcze nikt nic konkretnego nie napisal o O'neal Element http://www.enduro-cross.pl/buty.php5?id=18 smiga ktos w nich ? jak sie sprawują ? chodzi mi glownie o wytrzymalosc, czy nie rozlatuja sie jak forma po 3 miesiacach :) dołóż kapkę do m10 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) pojedź na jakiś bazar i przymierz, ja buta bez przymiarki w życiu bym nie kupił Problem w tym ze w Bielsku BIAŁEJ kiepsko z bazarami- to nie Łódz:(( dlatego musze zamawiac przez neta-no chyba ze ktos zna sklep w ktorym moge to zamowic i podjechac na przymiarke??? Sam mam wielkie obawy co do brania bez przymiarki:( Wiem ze to głupota ale poprostu nie moge znalezć nigdzie w sklepach tych butow :banghead:((Pozdro :D Edytowane 11 Lipca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ja kupilem takie buty: http://www.allegro.pl/item205797815_gaerne...oss_roz_45.htmlgearne RX 2- sa bardzo wygodne. Wczesniej mialem alpiny tech 8 i nie byly wgodne (ale mialem 44,5- i byl z deka za male)a te sa idealne. poprostu zmierzylem noge dodalem ewentualnie 0,5-1 cm. BVo przeciez mozna je scisnac :icon_mrgreen: klamrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Scooby - ty farciazu:) Ja probuje dorwac takie same butki 45 ale niebiskie:) i cięzko mi znalezć -jakby ktoś trafił na takie butki pls dajcie znać-Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Panowie jeździlem teraz w butach kumpla .... (na forum Czarczi) O'neal element .... Panowie w tych butach nie da się zmieniać biegów ..... buty same wybierają jaki chcą bieg.... ;] jestem przerażony ... Enduromaster m10 podobnie się zachowują ?? mają tak samo wysoki czubek buta ?? i czy tak samo się nie zginają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Scooby - ty farciazu:) Stary, ja je kupilem w ciagu 10 minut od wystawienia :notworthy::D majac jeszcze alpiny tech 8. Ale w nich tak samo jak Camaross-ciezko sie wbijalo bieg w gore, bo sa twarde w zgieciu :/a te sa super.:P a te fly'a? http://moto.allegro.pl/item213016849_buty_..._fly_viper.htmla tu sa gaerne ale czarno-pomaranczowe-tez fajne :cool:http://moto.allegro.pl/item214961991_buty_...ozmiar_45_.html Edytowane 12 Lipca 2007 przez Scooby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No wlasnie niech sie ktoś wypowie o tych 'fly' tanie ciekawe czy sie sprawdza??? Ma ktoś takie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) No wlasnie niech sie ktoś wypowie o tych 'fly' tanie ciekawe czy sie sprawdza??? Ma ktoś takie??cena zachęca ale budzi wątpliwości co do jakości Edytowane 12 Lipca 2007 przez Camaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) ja zapytalem sie tych ludzi co kupili te fly'e. Jak dostane odpowiedz, to wkleje tu na forum i sobie mackon je sam ocenisz :buttrock: a widzac komentarze tego sprzedajacego odnosnie butow-to same pozytywy. (gość zajmuje sie sprzetem do motorow-lancuchy, smary itp. i buty :) )pozdrowionko mam juz odpowiedz:1. Witam. Buciki sa eleganckie , wygodne i w miare lekkie . Polecam je A tu znalazlem niebieskie gaerne'ryhttp://moto.allegro.pl/item214515607_nowe_...anio_cross.html Edytowane 12 Lipca 2007 przez Scooby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi