wojciech h Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak pytam czy się choć trochę rozbiją to chodzi mi dokładnie o to :) Nie jestem tak do końca ułomny i klamry umiem regulować, są wyciągnięte na max. Dziękuję za odpowiedz Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez wojciech h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jak pytam czy się choć trochę rozbiją to chodzi mi dokładnie o to Nie jestem tak do końca ułomny i klamry umiem regulować, są wyciągnięte na max. Dziękuję za odpowiedzMi się wydaje , że się już nie rozbiją , bo przecież są one zrobione z twardego materiału no ale może się myle ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja mam jakies buty forym i sie troche rozbily.jak kazdy but, nie ma czegos cos zawsze bedzie idealnemoje buty wydawaly mi sie na poczatku twarde jak skała a teraz miekkie jak gowno i do tego od zginania sie w jednym miejscu dziura zrobila i co wyjazd mam mokrą prawą noge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 W salonie Yamahy polecono mi buciki Diadora (chyba 2Fit się nazywają). Nówki za 900 zł, jednak kupowałem tam moto i zniżą mi do 700... Używa ich ktoś ? Opłaca się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ja mam jakies buty forym i sie troche rozbily.jak kazdy but, nie ma czegos cos zawsze bedzie idealnemoje buty wydawaly mi sie na poczatku twarde jak skała a teraz miekkie jak gowno i do tego od zginania sie w jednym miejscu dziura zrobila i co wyjazd mam mokrą prawą noge :icon_mrgreen:witam czyli sądzisz stary że butów formy nie opłaca sie kupowac mam właśnie ja zamiar kupic za 500 forma terain napisz ile ci wytrzymały , :icon_biggrin: jak ktoś ma do polecenia jakies buty do 600zł to napiszcie tylko prosze niech to nie bedzie opis kalosza fly z drewniakiem ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 moze ja moje zle traktowalem :icon_biggrin:powiem tak, poprostu w nich jezdzilem i dziura sie zrobiła od zginania :|no jezeli mozesz to warto dolozycz i kupic np tech 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 witam czyli sądzisz stary że butów formy nie opłaca sie kupowac mam właśnie ja zamiar kupic za 500 forma terain napisz ile ci wytrzymały , icon_arrow.gif jak ktoś ma do polecenia jakies buty do 600zł to napiszcie tylko prosze niech to nie bedzie opis kalosza fly z drewniakiem ,pozdrawiam Kup Formy Raptor Mx na allegro byly za 625zl na bemowie byly po 600zl. Sa duzo lepsze od terrain. Ja osobiscie mialem pierwszy model Raptorow i mi sluzyly 3 sezony. Dzisiaj kupilem SIDI Raptor Evo bardzo wygodny but, na piecie ma material/gabka zeby sie pieta nie obcierala. Plus maja gumowa antypslizgowa podeszwe i bardzo wygodny system regulacji paskow, nie musisz sie meczyc gor, dul i wyciagac tyko go sobie wypinasz wyciagasz ile tam ci potrzeba, wpinasz i zapinasz klamre. Sidi kosztuja 920zl mi zrobil "dobra cene" czyli 700zl. (Gadimex rulez :icon_biggrin: ) no jezeli mozesz to warto dolozycz i kupic np tech 6Sorry ale tech 6 sa do kitu, w srodku nie maja piankowych wstawek tak zeby sie stopa i kostka nie ocierala, od tech 6 sa lepsze oneal ktore tez sam mierzylem. Oneal maja piankowe wkladki i kosztuja 600zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kup Formy Raptor Mx na allegro byly za 625zl na bemowie byly po 600zl. Sa duzo lepsze od terrain. Ja osobiscie mialem pierwszy model Raptorow i mi sluzyly 3 sezony. Dzisiaj kupilem SIDI Raptor Evo bardzo wygodny but, na piecie ma material/gabka zeby sie pieta nie obcierala. Plus maja gumowa antypslizgowa podeszwe i bardzo wygodny system regulacji paskow, nie musisz sie meczyc gor, dul i wyciagac tyko go sobie wypinasz wyciagasz ile tam ci potrzeba, wpinasz i zapinasz klamre. Sidi kosztuja 920zl mi zrobil "dobra cene" czyli 700zl. (Gadimex rulez :icon_biggrin: ) Sorry ale tech 6 sa do kitu, w srodku nie maja piankowych wstawek tak zeby sie stopa i kostka nie ocierala, od tech 6 sa lepsze oneal ktore tez sam mierzylem. Oneal maja piankowe wkladki i kosztuja 600zl.oneal gość je sprzedaje na alegro za 439 jezeli ci chodzi o ten model ale jak sobie poglądałem to mi wygląda jak fly ten oneal a co do forma raptor to pisaliscie na forum że od forma teraine różnia sie tylko metalowymi zapięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 oneal gość je sprzedaje na alegro za 439 jezeli ci chodzi o ten model to mnie chciala babka zrobic no :icon_biggrin: ja mialem Raptorki dokladnie takie Buty raptor pozbieraj wiecej kasy i kup za 800zl formy Dominator- maja zawias i skarpeteDominatorStrona Formy a co do forma raptor to pisaliscie na forum że od forma teraine różnia sie tylko metalowymi zapięciami Nie wiem co inni pisali ale jak dla mnie to one wszystkie sie roznia sam zobacz masz na gorze linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 to mnie chciala babka zrobic no :icon_biggrin: ja mialem Raptorki dokladnie takie Buty raptor pozbieraj wiecej kasy i kup za 800zl formy Dominator- maja zawias i skarpeteDominatorStrona Formy Nie wiem co inni pisali ale jak dla mnie to one wszystkie sie roznia sam zobacz masz na gorze linki.kurde 800 zł kupe kasiory już kupiłem rękawice i opony i nie mam za bardzo kasy a glany piją wode całe popekane jak dostałem strzała 2tyg temu na leskowcu to jeszcze mi siniak do końca znikł miec butki niestety musze bo noga na całe życie ale kasiory mam 600zł wiec musze cos kupic na przynajmniej 2sezony.dominator super bucik ale niewiadomo jak sie sprawują po jakims czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kurde 800 zł kupe kasiory już kupiłem rękawice i opony i nie mam za bardzo kasy a glany piją wode całe popekane jak dostałem strzała 2tyg temu na leskowcu to jeszcze mi siniak do końca znikł miec butki niestety musze bo noga na całe życie ale kasiory mam 600zł wiec musze cos kupic na przynajmniej 2sezony.dominator super bucik ale niewiadomo jak sie sprawują po jakims czasieButy sa bardzo wazne mi Formy uratowaly stope juz pierwszego dnia, jak bym byl w jakis szmaciakach to bym mial stope przebita podnuzkiem. Wem ze kasa to problem bo sam chcialem Dominatory a ledwo na Sidi mi wystarczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFA?33 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja mam FORMY RAPTOR i są zajebiste,drugi rok w nich jezdze i są w stanie idealnym,troche sztywne ale idzie sie przyzwyczaić i dobrze sie w nich kopie motor na kope.Polecam,troche droge ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dzieki za podpowiedzi w sprawie butów ale ze wzgledów finansowych chyba kupie formy terain za 500zł chyba że ktoś mnie przekona w czym forma raptor jest lepsza od terain według tego co pisze na stronie formy wyżej niczym prawie, druga opcja jest taka jak ktos by miał doswiadczenie z oneal czyli z tymi http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99874092 lub http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ent&id_ass=1450 acerbis może robić dobre butki. pozdrawiam z góry dziekuje za wszelkie wypowiedzi . a co myslicie o tych foxach http://www.motormarket.pl/index.php?url=ht...6producent%3D-1 a co myslicie o tych foxach http://www.motormarket.pl/index.php?url=ht...6producent%3D-1 http://www.motormarket.pl/index.php?url=ht...6producent%3D-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Kupilem używki O-neal Element za "grosze" - tylko musze 3 klamry kupic- moze wiecie gdzie mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jak dopasowac buty ?? mam dlugosc stopy 28 cm co daje nr 43 ale kupuje Formy Terrain albo Raptor, gosc pisze ze nalezy doliczyc 0.5 cm do wymiaru stopy, w rezultacie mieszcze sie pod koniec wymiaru 43 a 3 mm przed rozmiare 44 jaki wybrac 43 czy 44 ?? bo zglupialem troszke ,wszystkie buty domowe i robocze mam na rozmiar 43 i sa akurat na wymiar Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi