toowdie Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 od 2000 w zwyz No na taki to mnie stać nie będzie. Jak sobie przywiozę coś to z zachodu i niekonieczne to będą niemcy. Marzy mi się ZX6, ale co z tego wyjdzie to się okaże w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 k... stary nie na gg - ja już tego nie używam ! na maila lepiej ! jutro jedziecie też ? ja chce też !!!no na forumie nic nie pisales to sie chcialem zapytac jakos osobiscie. Na przyszlosc bede wiedzial. A jutro nikt od nas nie jedzie. p.s. zaluj ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 p.s. zalujKumple w ch*j ! kur...... jaki jestem zły ! szkoda cholerna ! ale dzięki, ze dałeś cynka - choć nie doszło - z mojej winy ! napewno nikt by się nie przejechał jutro ? jak bedzie ładna pogoda to z Jackiem i Smoczycą mamy zamiar polatać, więc może by się przejechać ? ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 gratuluje i popieram ten wybor. GREEN TEAM ROSNIE. moze za pare lat utworzy sie GREEN CLUB CHAPTER POLAND ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 przejechał jutro ? jak bedzie ładna pogoda to z Jackiem i Smoczycą mamy zamiar polataćjakies konkretne plany? Bo tez bym chetnie jutro jakas rundke walnal gdzies. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 „srającego kota” :-D :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 jakies konkretne plany?no chyba już nie ma planów ! u mnie zaczyna sobie kropić delikatnie, temp. 8-9 st. ;) ja wymiękam (wczoraj dostałem troche w dupsko jak wracałem od Jacka i niezbyt mi się kłania !) gdyby chociaż słonko było i te 12 st. ! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi