tomek RR Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a moze Ty miales cos kolo 300 km/h i droga Ci sie zaczela tak zwezac? :-D a tak serio to dokladnie ogladnij opone, sprawdz cisnienie powietrza, sprawdz czy kolo rowno chodzi i czy jest dokrecone-to samo z przodem!i potem sprawdz jak sie zachowuje przy jezdzie moto-tylko badz przygotowany na problemy-i nie koncentruj sie tak na liczniku...a wlasnie moze bardzo wialo?-jesli wyjechales z ajkiegos obszru lesnego-w pola to mogl Cie zaskoczyc silny wiatr (ale przy tej predkosci?)Posprawdzaj wszystko i badz ostrozny!pzdRR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 luzy na wahaczu, krzywa rama/zawiecha 100 na zjawe to faktycznie b. malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a nie masz czasem luzów na kole :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo666 Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Sory, masz racje, pomyliło mi sie z cezetką a jaka to cezetka ma 5 biegow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Cytat:Sory, masz racje, pomyliło mi sie z cezetką a jaka to cezetka ma 5 biegow?? ta wyprodukowana przez japończyków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 sprawdź czy szprychy masz napięte i czy masz równo naciagniete tylne kolo Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 ja wczoraj troche kombinowalem na 1 kole i jade kawalek prosto i mi przod rzuca 8O mysle co jest szybko po hamulcach (predkosc byla minimalna) a okazalo sie ze lozyska sie rozlecialy z jednej strony kolo dostalo masakrycznego luzu i wzielo ze soba 1 oslone lagow ;) musze szybko wymienic tez lozyska :D bo inaczej nie pojezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi