Beata Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Spotkanie na Nowym świecie z zalozenia służyło lansowi tylko:))) Jak ktos chciał sie wylansować to mial okazję . Nie byłam, jak parada???/ za 15 zyla?? Byli chętni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A ja widzialem Majdana z Dodą jak sie ulatniali z "festynu" ciekawe moze cos planuja kupic np. CBR 1000RR w malowaniu Repsol :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 A czego się spodziewaliście po i9mprezie na Nowym Świecie (tak blisko "kolumny")? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrekus22 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Parada była bezpłatna :) . Pod warunkiem, że można nazwać to paradą . Zenada :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 W sumie było kiepsko,ale to co usłyszałem od pewnej babci to przebiło wszystko aż mi kopara opadła.Pstrykam sobie zdjęcia,a tu nagle podchodzi jakaś babcia(min.65 lat) i mówi do mnie że nic dziwnego ze oni tak szybko jeżdżą jak te motocykle takie piękne,i tu zaczyna mi pokazywać fazera i inne i mówić że ten to ma piękne skośne oczy i że ten drugi też piękny.Morał jest taki że nie wszystkie babcie czytają fuckt. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 W sumie było kiepsko,ale to co usłyszałem od pewnej babci to przebiło wszystko aż mi kopara opadła.Pstrykam sobie zdjęcia,a tu nagle podchodzi jakaś babcia(min.65 lat) i mówi do mnie że nic dziwnego ze oni tak szybko jeżdżą jak te motocykle takie piękne,i tu zaczyna mi pokazywać fazera i inne i mówić że ten to ma piękne skośne oczy i że ten drugi też piękny.Morał jest taki że nie wszystkie babcie czytają fuckt. :-D Tak trochę poza tematem.W zeszłym roku w Sanoku zatrzymała się przy nas starsza Pani, zaczęła podziwiać nasze motocykle, potem przeszła do wspomnień z młodości kiedy zwiedziła z mężem na WSK i Junaku pół Europy ( tę część wschodnią ) a potem ... potem się popłakała. Z żalu, za tym co przeszło, mineło i nigdy nie wróci.Chociaż ... jej pozostały piękne wspomnienia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 a'propos babci: moja nauczycielka z podstawówki, która przeszła szlak bojowy od Lenino po Berlin, więc już leciwa kobieta, siadła po prostu na kumpla emkę z koszem i... pojeździła sobie po boisku szkolnym. To było coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 A do mojej córki szkoly po dziecko przyjeżdza babcia na motocyklu:))) też tak będę robic :P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Piekne........... Tez sobie obiecuje, ze bede jezdził do poznej starosici - dokad starczy sił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Troche odchodzimy od tematu, ale co tam... Ja tez bede jezdzil ile sil starczy, moja dziewczyna pewnie tez (bo wiem ze jak zacznie to nie odpusci) i jak bede mial dzieci to bede je juz od najmlodszych lat oswajal z jazda, ruchem itp itd. Najpierw oczywiscie na rowerku, potem jakis skuterek i tak az do motocykla. Oczywiscie jak bedzie dziecko chcialo bo nie mam zamiaru przysposabiac go do tego sila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi