drops Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 No więc tak: moim simkiem najszybciej jechałem 80km/h a rometem 40 km/h :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 moim simkiem najszybciej jechałem 80km/h biorąc pod uwage że liczniki simsona przekłamują o 20 km/h :-) to seryjnie simson jedzie max 65km/h. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 biorąc pod uwage że liczniki simsona przekłamują o 20 km/h to seryjnie simson jedzie max 65km/h. Nie, bo było sprawdzane samochodem. A nie ciągnie mi 65 km/h, bo mam przerobiony gaźnik i mam wyciągnięte sito z tłumika i narazie żaden simson z moich okolic nie dał mi rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaluS Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Moja pierwsza TZR'ka jechała bez problemu 140km/h i jeszcze niezamykała do końca obrotomieża, mam teraz taką samą tyle ze jest bloknięta i jedzie max 120km/h ale to niedługo się zmieni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Mówimy tu od motorowerach :D Wierzę że 125 ccm bez problemu pojedzie 140km/h ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Temat nawet nie taki kiepski, ale ostatnie wypowiedzi są beznadziejne. bla bla bla :roll: najszybsza jest moja jawencja najszybszy jest moj simson Pomyślcie zanim napiszecie, to nie boli!! PzdrSam jesteś gościu beznadziejny. Nierozumiesz postu to posiedź przy nim to pół godzinki, może uda ci sie zrozumieć o co w nim chodzi. Przecież głowa cie nierozboli no nie ? Krytykowac to każdy potrafi, ale wnieśc coś mądrego do dyskusji to.... Popatrz na swój post i powiedz jak wygląda wśród reszty... Pasuje jak ch*j do d*py ... Moja jawa przynajmniej dochodzi do tych 70, a nie pierdzo 50 jak inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi