Guzik Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 poszuja w neciewiem ze Alpinestars ma wytwornie w Czechach i ma u nas jakiegos przedstawiciela (chyba ze myle ta firme z jakas inna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja w ogóle nie sprzedaję(tak sobie postanowiłem bo i tak z Allegro nie zamierzam konkurować) tanich firm , za to staram sie aby asortymet ze środka i wyzszej półki był w dobrych cenach , więc jak chcesz mieć jakieś porównanie cen to zapraszam do mnie w tej chwili mam wintex'a i Uvex'apo Borkach bedzie jeszcze Spyke ,Difi, Rev'it i Alpinastar, zamawiać telefonicznie mozna juz je teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A tak szczerze, to jakie są te Alpinestars? Takie sportowe...ja mam małe dłonie i nie wiem czy byłby rozmiar na nie :P Tylko czy zmieszcze sie w cenie do 200zł za Alpiny? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 bardzo podoba mi sie to z Twojeg sklepu: http://sklep.venture.pnet.pl/go/_info/?id=...549bd8d6486419a :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Hehe chcesz kupic? 8O :P Musze sie rozejrzec za tymi rękawicami Alpinestars w necie. Zobacze jakie są ceny i moze jak bede miała za co to kupie u Was, jak juz bedzie mozna zobaczyc na stronie modele :PA które są lepsze wg. Ciebie Doktorku? :P Uvex czy Wintex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No tak z netu to najgorzej kupowac, chyba ze sie widzialo 'cos' na oczy wczesniej. Najgorsze jest to ze nie mam tutaj takich sklepów. Ale rozejrze sie tam we Frankfurcie (LOUIS) i u mnie w miescie w 'Simsonku' :P e tam GUPOTY opowiadasz :P ja kupiłem na allegro kask, nigdy wczesniej nie widząc go, ani podobnego (w sensie rozmiaru) poza 'tigerem' w rozmiarze oczywiście uniwersalnym :lol: zmierzyłem łep - pasuje i z kasku (uvex boss 2000) to jestem najbardziej zadowolony spośród swojego wyposarzenia motocyklowego (z motocyklem włącznie :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No widzisz, ale gorzej jesli sprzedawca nie poda okreslonej do tego modelu kasku rozmiarówki. Ja mam małą główke, chyba 55cm, wiec powinno byc S. Ale jest tez problem z cięzarem, jezeli kask za duzo by ważył to mój kark by tego nie zniósł. Taka juz jestem delikatna i wole nie narazac moich ścięgien :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Oczywiscie takie zeby mozna je dostac w Polsce, albo w LOUIS'ie. Chce rękawice sportowe, nie takie z wielkim kożuchem (w zimie mało jezdze) ale zeby mialy wystarczajaco duzo ochraniaczy na paluszki, ale przy tym wygodne.Tak to tylko w erze :P Jesli mozna to rownierz podepne sie do tematu. Po ostatnim wypadzie gdy wracalem w nocy podczas deszczu powiedzialem sobie, ze to byl ostatni wyjazd w rekawiczkach bez pacow :mrgreen: W zwiazku z powyzszym mam dosc wazne pytanie - czy jest szansa kupic cieple rekawiczki na moto ponizej 130 zl ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Możliwość zawsze jest :P Ale tylko w erze :) :PZobacz tutaj: http://moto-akcesoria.pl i na stronce Doktorka :P http://sklep.venture.pnet.pl/ i jeszcze tutaj jakies są http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c4&c=c4...5b5c3003946c48fZalezy czy szukasz rękawic konkretnej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja mam Wintex-y i jestem bardzo zadowolona. Połączenie skóry z texem. Jeżdżę już w nich 3 sezon i naprawdę się sprawdzają. Zaliczyły już 2 szlify, troszeczkę się pościerały, ale nadal służą wyśmienicie. Niezawodne w deszczu i co ważne-palce nie marzną. Spokojnie mogę je polecić. Jedyny mankament wszystkich rękawiczek, to to, że nie produkują xs-ek. Mój najdłuższy palec ma około 7-7,5cm, mam malutkie dłonie, więc nawet każda s-ka jest dla mnie za duża i końcówki rękawiczek odstają mi na kilometr. No, ale co począć, może kiedyś trafię na jakieś takie malutkie rękawice :P 55cm, wiec powinno byc S Aylie ja mam obwód głowy 53cm i mam s-kę, ale osobiście poleciłabym Ci wybrać xs-kę jeśli jeszcze nie masz kasku. Przy dużych prędkościach bardzo się to odczuwa. Jak będę zmieniać kask, to na pewno będę szukać xs-kiPozdrawiam :P editCholera zaciekawiliście mnie tym tematem i zaczęłam grzebać i normalnie cud! Znalazłam xs-ki! :P Z karbonem! Są kozackie! Chyba sobie zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Tez znalazłam te XSki...dałam link wyzej http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c4&c=c4...5b5c3003946c48fKask mam narazie Tigera :P Ale smigam skuterem, tylko za rok mam zamiar kupic NSRke 125 i oczywiscie wtedy zmienic kask, kupic odpowiedni strój. Dlatego teraz juz mysle o dobrych rękawicach etc.Tylko najgorsze ze nie wiem jakie rozmiary beda na mnie ok. Musze skoczyć do Niemiec i poprzymierzac pare rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A które są lepsze wg. Ciebie Doktorku? Uvex czy Wintex? Jeśli chodzi o rękawice to lepsza oferte(stosunek ceny do jakości) ma Wintex bardzo podoba mi sie to z Twojeg sklepu No to nic tylko kupować czy jest szansa kupic cieple rekawiczki na moto ponizej 130 zl ? W tej chwili nie mam jeszcze na stronie ale DIFI ma model Donington za mnirjsza kwotę. Cholera zaciekawiliście mnie tym tematem i zaczęłam grzebać i normalnie cud! Znalazłam xs-ki! Wintex ma XS sprawdzę eszcze DIFI bo wg mnie to najlepsz oferta (stosunek cena jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LUKerror Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 WitamJesli chodzi o rękawice to chyba najlepiej walic do nich nigdzie nie widzialem takiego wyboru rękawic.www.mttr.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 To malo widziałeś :-) , jakbym każdą wersje kolorystyczna wstawił jako odzielny artykół to juz wtej chwili mam więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 mam rekawice nitro o ktorych byla mowa w tym temacie. Troche kiepska jakosc wykonania bo po 2 tyg nitki jakies wychodza od zewnatrz, wnetrze jest ok, zapiecia tez. Jedyne co zauwazylem ze sa zimne, (nie raz mi juz zmarzly paluchy) i zrobily sie za duze dlatego lepiej kupic rozmiar taki na styk bo sie troche rozejda. pozdrawiam kolezanke, tez zaczynalem od skutera i tigera hehe, teraz jezdze 125 z tym,ze rs. jak bys miala pytania odnosnie 125 albo czegokolwiek innego to "zapraszam do rozmowy" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi