RuDeK Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 A tak bardziej na serio 8) niech ktos zapoda tego linka :P a nie mi wmawia ze to jego topic mimo iz ma 10 x lepszego sprzeta :P :P :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 elo wszystkim! RuDeK tu masz link....http://www.simaki.fora.pl/viewtopic.php?t=9hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Można się było domyślić Enduroguy :-D Nieźle...teraz tak skojarzyłem że szydzenie z DT 80 i 30 KM może pasować do jednej osoby na 4um :P Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Nieźle...teraz tak skojarzyłem że szydzenie z DT 80 i 30 KM może pasować do jednej osoby na 4um No jak widac wystarczy chwile pomyslec i odrazu wiadomo kto pisal :mrgreen: :mrgreen: a nie mi wmawia ze to jego topic mimo iz ma 10 x lepszego sprzeta Moj KDX125 ma podobno moc do DT80 (ok 30km) i z simakiem tez sie zblizam powoli do tego wyniku :lol: .BTW teraz tyl podnioslem o 30cm i tylny blotnik jest prostopadly do wachacza :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Moj KDX125 ma podobno moc do DT80 (ok 30km) i z simakiem tez sie zblizam powoli do tego wyniku . BTW teraz tyl podnioslem o 30cm i tylny blotnik jest prostopadly do wachacza Kiedy zrozumiesz że to moje 2 simaku i ciebie stoją a bak od hondy mb owiewka ufo bagażnik od dt wyfuzor od kozy i kiera od kozy to moje pomysły?? :PNajpierw pomyśl puźniej pisz :P:D:D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Fajny gnój jest na tamtym forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Fajny gnój jest na tamtym forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Mnie też sie podoba. Tak swojsko :lol: :lol: Ale takiego żuru to jeszce niewidziałem żeby komuś narobić na forum... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Chailbym miec DT z taka moca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Z takiego przeszczepu(wiejskiego tuningu)nie wyjdzie nic dobrego ale moge pokazać co powinno wyjść: http://www.bikepics.com/members/44444444/95s83mx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Z takiego przeszczepu(wiejskiego tuningu)nie wyjdzie nic dobrego ale moge pokazać co powinno wyjść:http://www.bikepics.com/members/44444444/95s83mx/Za ile zes go sprzedal?? :mrgreen: Przykatowany ostro! On wogole mial podnozek z lewej strony?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Chryste Panie ! chłopaki dosłownie trzeba zrobić zrzutkę i odkupić tego simka bo to co koleś z nim zrobił to jest poprostu masakra ! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Hmm ktoś sie tu lyli bo to ne ja lecz fabryka zrobiła ;) Jest to simson którego nabyłem za 2400zł. To simson s83e z 95r i to nie jest zaden tuning :twisted: Jeszcze go nie sprzedałem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi