Stoźu Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A teraz nagorsza sprawa jaką jest cena :) Ile musze przeznaczyć na xr 250 z conajmniej 95r. Moto będe sprowadzał z za granicy. I co byście wybrali na moim miejscu xr 250 vs kdx 125. Prosze o konkretne argumenty. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A myślałeś o KLX 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A możesz mi powiedzeć coś o tym motorku.Z tego co wiem to jest chłodzony cieczą co mi bardzo odpowiada. Ale nie wiem czy z kasą wyrobie bo nie chciałbym modeli starszych niż 95-94r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi