>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Zastanawiam się kiedy najtaniej kupić można motorek, niektórzy mówią że na wiosne, a niektórzy że na zime, już sam nie wiem :roll: Niewiem dokładnie, w którym dziale to powinno być, jeżeli napisałem w złym dziale to prosze, o przeniesienie tego postu do odpowiedniego działu.dziex za odpowiedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 a jesień będzie dobra :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 nie jesien zła wtedy motory sa zepsute po sezonie ku*wa skonczy z tymi swoimi postami jak ja smiece to ty nieiwem co robisz Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 :? Dostałeś bardzo konkretną odpowiedź od Enduro. Nie wiem czego jeszcze nie rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 a październik byłby dobry, to przecież przed zimą :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Maszyne kupujesz poza sezonem....ludzie przestaja jeździć i odstawiaja sprzety do garażu.Wtedy nachodzi ich myśl: chce coś mocniejszego i sprzedaja żeby już na poczatku sezonu smigać nowym moto!Tak jak powiedział Enduro motocykle kupuje się zimą! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 a październik byłby dobry' date=' to przecież przed zimą :?:[/quote'] o co ci chodzi:/ kupuj jak znajdziesz doba oferte i tyle co to wogule za pytanie:/ [ Dopisane: 16-09-2005, 20:23 ]a październik byłby dobry' date=' to przecież przed zimą :?:[/quote'] o co ci chodzi:/ kupuj jak znajdziesz dobra oferte i tyle co to wogule za pytanie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 a październik byłby dobry, to przecież przed zimą :?: Kur** ma* :!: Człowieku(!) nie rozumiesz tego co piszemy?! ;) Jejuuu...no trudno. Powiem tak: najtaniej będzie jeśli kupisz po sezonie, czyli jak pogoda jest brzydka, dużo deszczu pada, nie ma słońca i temperatura w dzień nie przekracza 10* C. Czyli może to być w grudniu, ale równie dobrze może też być w listopadzie. Alles klar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ok o to mi chodziło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Masz okazje to kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no mam dr 125 99 rok na motorower za 4000zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie ma znaczenia według mnie. Masz kase? Kupuj teraz! Nie masz? Kupuj jak będziesz miał. Oto cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no mam dr 125 99 rok na motorower za 4000zł No to sie nawet oplaca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no mam dr 125 99 rok na motorower za 4000zł No to sie nawet oplaca :flesje: zalezy w jakim stanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi