Gość mch25 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No to jak polamal to nie moja wina a jak to moj kumpel mowil szkoda bylo mi 50 zloty na zimeringi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No to jak polamal to nie moja wina a jak to moj kumpel mowil szkoda bylo mi 50 zloty na zimeringi:DNo to widze ze dbales o ta DT'tke i masz sie czym pochwalic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mch25 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Zebys wiedzial ze dbalem i to nawet bardzo a na zimeringi aby wymienic nigdy nie mailem na to czasu ani checi ... lecz za to wiele innych rzeczy zrobilem a o moto dbalem. Zawsze byl naciagniety lancuch wszystkie oleje all wiec mi tutaj nie pitol ^^;) Zreszta nie wiesz jak ten motor wygladal jak go kupilem a jak sprzedalem ... jak go kupilem wygladal jak scierwo :P , a i jeszcze jedno z amora zaczelo cieknac miesiac przed sprzedaza motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Teraz ten amor to o dupe rozbić bo gwint w środku cały rozsypany i wogle ni można podnieść moto bo będzie lipa :-x Jedyne co w nim działa to spręzyna :? Będzie pasować amor od DT80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Będzie pasować amor od DT80?Znajdz na allegro i powiedz zeby sprzedajacy zmierzyl Ci mocowania. To chyba najlepsze wyjscie! Aaa i pamietaj tez o dlugosci zeby sie nie okazalo ze bedziesz mial blotnik na wysokosci glowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 O to sie nie martwie bo mam 1,80 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mozesz miec i 3m a i tak bedzie wtedy głupio wygadac :( Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 amor z dt 80 ma inne mocowanie na dole niz ten z dt 50 ,wiem,bo sam do siebie chcialem takiego wpakowac,bo mi cos za nisko juz ;) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 W DT 80 jest dźwignia a w DT 50 amor idzie bezpośrednio do wachacza, w 80 jest dłuższy i bardziej masywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 W DT 80 jest dźwignia a w DT 50 amor idzie bezpośrednio do wachacza,Kurde to prawie jak PDS w KTM'ie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi