Czepek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Witam, mam simsonka SR50 z gaźnikiem 16N1 i dopiero niedawno udało mi sie go odpalic (wole o tym nie pisać był to banał a ja poprostu tego nawet nie sprawdzałem) i mam taki malutki dla niektórych problem taki jak w temacie, a dokładnie na jedynce jeszcze ciagnie a na 2 i 3 słabo chyba ze leciutka górka będzie to sie rozpedzi! CO JEST DO REGULACJI PROSZĘ O PODPOWIEDŹ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 gaźnik, platynki, zapłon. przerwa na swiecy, a może warto zajrzeć pod głowice?ps. te w avantarze to Twoje siostry? daj ich numer!!!!!!!!!!!ps2. a jak z odpalaniem z zimnym/gorącym silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czepek Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 pewnie ze siostry :D a odpala kiedy chcem i jak chcem zawsze za 1 kopnięciem! Napisze ze iskre ma odpowiedznią, a pod głowicą jest wszystko pięknie :mrgreen: (oczywiście brak nagaru oraz cilinder i tłok w super stanie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 wyczysc tlumik z nagaru Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 jeszcze możesz zobaczyć filtr powietrza- może jest zapchany ??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 i sprawdz sobie luzy na wale mój znajomy miał podobnie w simsonie bardzo słabo jechał po sprawdzeniu okazało sie ze sa luzy na wale łozyska sie wymieniło i jak reką odjął powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi