Arcer Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Witam. Podobają Cie sie Rg lub inne motorowery z "plugami" :?: Mi to kompletnie się nie widzi :icon_razz: Jeśli już bym miał kupić RG i była by owiewka to jak najszybciej bym odmontował.... i jak najszybciej chciałbym zrobić coś takiego:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M175756Ten motorower jak na razie moim zdaniem wygrywa Bardzo mi sie podoba :banghead:Ja z drugiej strony nie przepadam za tak przerobionymi maszynkami. Jakaś głupia moda, żeby wszędzie zakładać te oczy ufoludków. Oczywiście, rzecz gustu, ale moim zdaniem, każdy motocykl najładniej wygląda w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Zgadzam się z Magikiem. RG fajnie wygląda z owiewką ufo, ale lepiej wygląda jak ma ten taki szary kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam. Co do orginalnego wyglądu to podobają mi sie moto z orginalnym wyglądem ale RG to akurat wyjątek :icon_razz: W ogóle podobają mi sie moto np. GS500 albo cos podobnego do tego =]Co do szarego koloru to może zapodasz jakies fotki :wink: Pozdr. Magik. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi