Rembi Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Chlopaki cos na allegro ceny Drek poszly diametralnie w dol nie wiem czy to wina zimy czy tego ze ludziska juz sie nachapali moto z zagranicy i dosieglo to tez naszych Drek jak myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Dziwne, ale nie dostrzegam żadnych przecen. To pewnie wina mojego wieku, wzrok już nie ten co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Patrzysz pewnie na DRki ktore stoja na allegro od 3 miesiecy nieruszane :P A dlaczego - pewnie maja cos nie 'halo' :banghead: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja tez nie widze jakis cenowych okazji w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item163869110_suzuki...350_dr350_.html - chcecie ladna DR to brac :)To kumpla ogloszenie - wlascicielem tej DRy byl pracownik serwisu SUZUKI w niemczech. Reszta jak w aukcji napisane. Ja kupilem od niego w ciemno poprzednia DR - majac liche zdjecie z telefonu dalem mu pieniadze i mi ja przywiozl - sprzet jezdzi do dzis . Tej DRy nie widzialem ,stoi jeszcze w niemczech,ale jak gosc mowi tak jest - znam go dlugo. Nie traktujcie tego jako reklame ,ale sam wiem jak to jest jk sie kupuje moto - jak sie kogos zna to mozna z czystym sumieniem polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wyglada jakby ktos jezdzil nim wylacznie po szosach (oponki) i parkowal pod chmurka (kompletnie zardzewialy tlumik). Seba wiesz moze kiedy ten sprzet bedzie w PL?No ciekawe moto :icon_mrgreen: czy to jet ten Zlotow kolo Wiecborka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Pewnie Soku11 i Rembi mają jakieś inne allegro, równoległe w czasie i przestrzeni do naszego. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hmpf :crossy: Nie sadze :D Ja napisalem ze DRki nie sa duzo tansze :P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Wyglada jakby ktos jezdzil nim wylacznie po szosach (oponki) i parkowal pod chmurka (kompletnie zardzewialy tlumik). Seba wiesz moze kiedy ten sprzet bedzie w PL?No ciekawe moto :P czy to jet ten Zlotow kolo Wiecborka? Tak,to ten kolo Wiecborka :crossy:Nie wiem,ale zadzwon pod podane nr i sie dogadacie - zardzewialy tlumik to standard (w czasie jazdy na rozgrzany dostaje sie woda i to sa efekty) - ale spojz na rame przy podnozkach - jak nowa :D Teraz sie przyjzalem zdjeciu tego tlumika - wg mnie on jest od mokrego blota z ulicy i wydaje sie jakby byl zardzewialy na pierwszy rzut oka - opona tylna tez jest mokra. Edytowane 6 Lutego 2007 przez Seba350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinek Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 witam a co myslicie o ty sprzecie http://moto.allegro.pl/item164011797_suszu...ponyokazja.html pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapla Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 witam a co myslicie o ty sprzecie http://moto.allegro.pl/item164011797_suszu...ponyokazja.html pozdrawiam :icon_twisted: Nie zarejestrujesz tego. Powiedzcie mi ... dlaczego nikt nie chce kupić mojej DRki ?! O_o No ja tego po prostu nie rozumiem. Taki fajny sprzet, a ludzie tylko dzwonią i nikt nie przyjezdza ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Dla mnie bomba, wygląda tak jak dobra używana w terenie dr-a powinna wyglądać, bez żadnego picowania, trochę osprzęt z brakami ( do ostrej jazdy w teranie też zdejmuję te elementy ), miękie wgnioty zbiornika to norma, w oryginale, fajny tłumik, hand bary, motocykl od razu do ostrego dzikowania w terenie, takiego nie szkoda że się porysuje i pogniecie troszku więcej. Jesli mechanicznie ok ( zawieszenia i silnik ) to brać. Jedyna wada to to że tylko w teren, nie zarejestrujesz, wszędzie na imprezy musisz go wozić, jeździć tylko po terenie zamkniętym, nie wykupisz oc. Wychodzi na to że jest za drogi. Zapłacisz 20-25% więcej i masz szanse znaleźć sztukę w takim stanie do jazdy na legalu. Czapla, zarejestruj ją i pójdzie za 6tys. Dobry ( jeśli jest dobra ) drogi towar sprzedaje się długo. Jeśli zależy ci na czasie zrób dużą promocję. Cena Czyni Cuda. Chętny znajdzie się nawet jutro. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapla Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hehehe, dzięki ;] Rejestrować nie będę rejestrował, po prostu kompletnie na to nie mam kasy teraz, a pożyczka raczej nie wchodzi w grę. Sprzeta za 5600 pogonię, niżej już nie zejdę (hah, wczesniej chciałem 6000, o ja naiwny), po prostu za 5500 na allegro stoi sprzet bez tuningowych gratów i bez papieru, a znowu za ~6400 chodzą świeżo sprowadzone z papierem, ale tez bez tuningu. Mój towar sprzedaje się coś o wiele za długo, bo od listopada O_o. I nawet jeszcze nikt nie przyjechać na oględziny ;/. Zdjecia są brzydkie czy co ? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hehehe, dzięki ;] Rejestrować nie będę rejestrował, po prostu kompletnie na to nie mam kasy teraz, a pożyczka raczej nie wchodzi w grę. Sprzeta za 5600 pogonię, niżej już nie zejdę (hah, wczesniej chciałem 6000, o ja naiwny), po prostu za 5500 na allegro stoi sprzet bez tuningowych gratów i bez papieru, a znowu za ~6400 chodzą świeżo sprowadzone z papierem, ale tez bez tuningu.Mój towar sprzedaje się coś o wiele za długo, bo od listopada O_o. I nawet jeszcze nikt nie przyjechać na oględziny ;/. Zdjecia są brzydkie czy co ? O_oDowiedz sie czy masz wszystko do rejetracji kompletne i przez tel badz pewny ,ze masz wszystko - rozmawialem z Toba i to mnie zniechecilo - jechac kawalek i sie dowiedziec,ze nie da rrady itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Czapla jaki masz tam tuning :D ? Bo oprócz rozerwanej harmonijki nic tam nie widać.Co robiłeś z tym motorem przez rok, jak z niego korzystałeś ? W terenie nie śmigałeś , brak opon i zniszczeń, po ulicy też nie, brak rejestracji, jeździłeś tylko po parkingu ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi