misiekts Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witam! Potrzebuje zdjecie dokladne lub dokladny rysunek walka rozrzadu DR350S '91 Interesuje mnie szczegolnie rozmieszczenie rowkow odpowiedzialnych za smarowanie. Musze to porownac z moim walkiem bo prawdopodobnie mam jakis niemily patent zrobiony przez poprzedniego wlasciciela.Jesli ktos posiada albo wie gdzie tego szukac prosze o pomoc. Pozdrawiam!MisiekTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam Mam możliwosc kupna tłumika CRD absolute power 1. Sprzedawca mowi ze pasuje on do dr 350. Moze ktos ma taki tłumik i powie mi czy pasuje on w mocowania zeby sie nie okazało ze kupilem tłumik a on nie pasuje.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://www.satfilm.pl/~dr350/ Wejdz na Tunning/Wydech. Tam masz tłumik CRD. jesli to ten sam to bierz smialo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Sprzedawca oferuje mi taki tłumik http://www.bikepics.com/pictures/748730/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Jest taki tłumik w na tej stronie co ci podał JACA więc bierz. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Uwaga złom !!!!!! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M333648 Silnik chodzi tak jak gdyby było w nim pół kilo nakrętek. Niech nikt nie da się nabrać na to co mówi sprzedający że silnik jest ok i wszystkie dr-y tak hałasują. Pewnie rozwalona jest głowica, wałek i dźwigienki zaworowe.Byłem, oglądałem, słuchałem, dotykałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dzieki znafca za info! Tez wlasnie mi cos smierdzial ten motocykl jak patrzylem na ta aukcje... A te sprzety ktos byl ogladac?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M324146 http://moto.allegro.pl/item151125281_suzuk...ktm_crf_dt.html do pierwszego nie mam daleko i chyba przed swietami sie skusze i tam podjade ale jak ktos juz go byl ogladac i moze cos o nim napisac to by bylo lepiej. Te dwie DRki sa od gosci ktorzy sprowadzaja te sprzety z za granicy, jak ktos mial do czynienia z motocyklami od nich to niech sie wypowie w jakich byly (sa) stanie :banghead: Bardzo to bedzie przydatne przy braniu pod uwage zakupu DRki od tych sprzedawcow. Jeszcze takie pytanko z innej beczki.Czy ktos mial porownanie jak jest z DR 350 (wersja USA) a wersja "S"? prowadzenie, moc itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Pogadaj z Benkiem14 bo na tej pierwszej jeździl i podnbo w super stanie :bigrazz: bo niedaleko nas stoi ta dr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dzieki znafca za info! Tez wlasnie mi cos smierdzial ten motocykl jak patrzylem na ta aukcje... A te sprzety ktos byl ogladac?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M324146 http://moto.allegro.pl/item151125281_suzuk...ktm_crf_dt.html do pierwszego nie mam daleko i chyba przed swietami sie skusze i tam podjade ale jak ktos juz go byl ogladac i moze cos o nim napisac to by bylo lepiej. Te dwie DRki sa od gosci ktorzy sprowadzaja te sprzety z za granicy, jak ktos mial do czynienia z motocyklami od nich to niech sie wypowie w jakich byly (sa) stanie ;) Bardzo to bedzie przydatne przy braniu pod uwage zakupu DRki od tych sprzedawcow. Jeszcze takie pytanko z innej beczki.Czy ktos mial porownanie jak jest z DR 350 (wersja USA) a wersja "S"? prowadzenie, moc itp. Siema :icon_question: Jeździłem na tej pierwszej wyczynowej wersji. SUPER! :icon_question: Głośna, super dźwięk, agresywniejsza od zwykłej, wydawało mi sie, że wyższa i lepiej wygląda :banghead: w stanie technicznym nic tam nie zauważyłem niedobrego. Teraz w sumie żałuje, że nie wziąłem tej chociaż była to kwestia 600zł. O tym kolesiu co sprzedaje słyszałem dobre opinie i podobno dziadostwa nie wciska. Naprawde warto wziąć wersje wyczynową :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dzieki chlopaki za info! Kiedys sie tam skocze i sprawdze. A teraz musze sie pochwalic tym ze wlasnie przed chwila sprzedalem TT-R'ke i powracam do DR'ki 350 bo co jak co ale wiecej frajdy mialem ujezdzajac Suze niz to bydle ktore odpalalo jak maluch zima... Takze pooszczedzac i na spokojnie wybrac super sprzeta! Wkrotce do was znow dolacze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Hehe gratuluje dobrego wyboru ;] Sam ujezdzam ta 'bestie' i w terenie troche wagi czuc (szczegolnie przy podnoszeniu przy upadku pod gorke) ale to nie to co jakas tam 600ccm:D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Dzieki chlopaki za info! Kiedys sie tam skocze i sprawdze. A teraz musze sie pochwalic tym ze wlasnie przed chwila sprzedalem TT-R'ke i powracam do DR'ki 350 bo co jak co ale wiecej frajdy mialem ujezdzajac Suze niz to bydle ktore odpalalo jak maluch zima... Takze pooszczedzac i na spokojnie wybrac super sprzeta! Wkrotce do was znow dolacze :) Jak masz blisko to przejedź się i zobacz tą na której jeździłem bo napewno warto i sam ocenisz różnice między wersją amerykańską. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No dokladnie!Jak sie obalilem w terenie to myslalem ze ducha wyzione, przy podnoszeniu jak i odpalaniu... a DR to chwyt za kierownice podnosimy bez problemu, jedno kopniecie i szarzujesz dalej!A ta latwosc w prowadzeniu! Ten motocykl jest tak prosty w opanowaniu ze az milo! W terenie nie czuje sie tej wagi jak w TT-R a chopki, bandy i inne smieszne to pokonuje sie banalnie! Jak cos sie zepsuje to czesci masz pod nosem a ich cena jest bardzo niska. Ogromna mozliwosc "tuningu" i wiele wiele innych cech ktore powoduja ze jest tylu zwolennikow tego modelu... ahhh sie rozmazylem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja niestety koncze zabawe z motocyklami....DR'ka a raczej motocykle pozbawily mnie mlodosci, a raczej hmmm mozliwosci uprawiania jakiegokolwiek sportu, ale nawet po sprzedazy moge cacka bede z sentymentem podchodzil do tego motocykla :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 heh,tomcio napisz coś więcej,problemy z nogą?? ,widziałem że puzniej jeszcze jezdziłeś (i to niezle) ale jak ostatni raz byłem na kompostowni dr-z tem to tez sie dziwiłem ,by wymiatałeś niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi