Skocz do zawartości

Wszystko o Suzuki DR 350

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje zdjecie dokladne lub dokladny rysunek walka rozrzadu DR350S '91

Interesuje mnie szczegolnie rozmieszczenie rowkow odpowiedzialnych za smarowanie. Musze to porownac z moim walkiem bo prawdopodobnie mam jakis niemily patent zrobiony przez poprzedniego wlasciciela.

Jesli ktos posiada albo wie gdzie tego szukac prosze o pomoc.

Pozdrawiam!

MisiekTS

Witam

Mam możliwosc kupna tłumika CRD absolute power 1. Sprzedawca mowi ze pasuje on do dr 350. Moze ktos ma taki tłumik i powie mi czy pasuje on w mocowania zeby sie nie okazało ze kupilem tłumik a on nie pasuje.Pozdro.

Uwaga złom !!!!!!

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M333648

Silnik chodzi tak jak gdyby było w nim pół kilo nakrętek. Niech nikt nie da się nabrać na to co mówi sprzedający że silnik jest ok i wszystkie dr-y tak hałasują. Pewnie rozwalona jest głowica, wałek i dźwigienki zaworowe.

Byłem, oglądałem, słuchałem, dotykałem.

Dzieki znafca za info! Tez wlasnie mi cos smierdzial ten motocykl jak patrzylem na ta aukcje...

A te sprzety ktos byl ogladac?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M324146

http://moto.allegro.pl/item151125281_suzuk...ktm_crf_dt.html

do pierwszego nie mam daleko i chyba przed swietami sie skusze i tam podjade ale jak ktos juz go byl ogladac i moze cos o nim napisac to by bylo lepiej. Te dwie DRki sa od gosci ktorzy sprowadzaja te sprzety z za granicy, jak ktos mial do czynienia z motocyklami od nich to niech sie wypowie w jakich byly (sa) stanie :banghead: Bardzo to bedzie przydatne przy braniu pod uwage zakupu DRki od tych sprzedawcow.

Jeszcze takie pytanko z innej beczki.

Czy ktos mial porownanie jak jest z DR 350 (wersja USA) a wersja "S"? prowadzenie, moc itp.

Dzieki znafca za info! Tez wlasnie mi cos smierdzial ten motocykl jak patrzylem na ta aukcje...

A te sprzety ktos byl ogladac?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M324146

http://moto.allegro.pl/item151125281_suzuk...ktm_crf_dt.html

do pierwszego nie mam daleko i chyba przed swietami sie skusze i tam podjade ale jak ktos juz go byl ogladac i moze cos o nim napisac to by bylo lepiej. Te dwie DRki sa od gosci ktorzy sprowadzaja te sprzety z za granicy, jak ktos mial do czynienia z motocyklami od nich to niech sie wypowie w jakich byly (sa) stanie ;) Bardzo to bedzie przydatne przy braniu pod uwage zakupu DRki od tych sprzedawcow.

Jeszcze takie pytanko z innej beczki.

Czy ktos mial porownanie jak jest z DR 350 (wersja USA) a wersja "S"? prowadzenie, moc itp.

Siema :icon_question: Jeździłem na tej pierwszej wyczynowej wersji. SUPER! :icon_question: Głośna, super dźwięk, agresywniejsza od zwykłej, wydawało mi sie, że wyższa i lepiej wygląda :banghead: w stanie technicznym nic tam nie zauważyłem niedobrego. Teraz w sumie żałuje, że nie wziąłem tej chociaż była to kwestia 600zł.

O tym kolesiu co sprzedaje słyszałem dobre opinie i podobno dziadostwa nie wciska. Naprawde warto wziąć wersje wyczynową :wink:

Dzieki chlopaki za info!

Kiedys sie tam skocze i sprawdze. A teraz musze sie pochwalic tym ze wlasnie przed chwila sprzedalem TT-R'ke i powracam do DR'ki 350 bo co jak co ale wiecej frajdy mialem ujezdzajac Suze niz to bydle ktore odpalalo jak maluch zima...

Takze pooszczedzac i na spokojnie wybrac super sprzeta! Wkrotce do was znow dolacze :banghead:

Dzieki chlopaki za info!

Kiedys sie tam skocze i sprawdze. A teraz musze sie pochwalic tym ze wlasnie przed chwila sprzedalem TT-R'ke i powracam do DR'ki 350 bo co jak co ale wiecej frajdy mialem ujezdzajac Suze niz to bydle ktore odpalalo jak maluch zima...

Takze pooszczedzac i na spokojnie wybrac super sprzeta! Wkrotce do was znow dolacze :)

Jak masz blisko to przejedź się i zobacz tą na której jeździłem

bo napewno warto i sam ocenisz różnice między wersją amerykańską.

Edytowane przez Benek14

No dokladnie!

Jak sie obalilem w terenie to myslalem ze ducha wyzione, przy podnoszeniu jak i odpalaniu... a DR to chwyt za kierownice podnosimy bez problemu, jedno kopniecie i szarzujesz dalej!

A ta latwosc w prowadzeniu! Ten motocykl jest tak prosty w opanowaniu ze az milo! W terenie nie czuje sie tej wagi jak w TT-R a chopki, bandy i inne smieszne to pokonuje sie banalnie!

Jak cos sie zepsuje to czesci masz pod nosem a ich cena jest bardzo niska. Ogromna mozliwosc "tuningu" i wiele wiele innych cech ktore powoduja ze jest tylu zwolennikow tego modelu... ahhh sie rozmazylem :)