Znafca Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Soku11 z kierownicą to celuj w jakąś markową używkę ( Magura, Rental ), takie tanie stalowe mają jedną zalete jak się wygną to łatwo je naprostować, kijem albo z buta, nic więcej. Pokrzywionych tomaseli to mam kilka. Fabryczne stalowe też są do kitu. Takie dobre markowe się nie wyginają, jeśli uderzenie jest za mocne i kiera nie wytrzyma to pęka ale to musi być fest kraksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Soku11 z kierownicą to celuj w jakąś markową używkę ( Magura, Rental ), takie tanie stalowe mają jedną zalete jak się wygną to łatwo je naprostować, kijem albo z buta, nic więcej. Pokrzywionych tomaseli to mam kilka. Fabryczne stalowe też są do kitu. Takie dobre markowe się nie wyginają, jeśli uderzenie jest za mocne i kiera nie wytrzyma to pęka ale to musi być fest kraksa. No i z tym sie nie zgodze ze fabryczne sa do kitu moja dr walnela calym ciezarem pionowo o beton i pierwsza rzecz ktora miala z betonem stycznosc byla kierownica takze moim zdaniem sa cholernie wytrzymale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Przyjdzie czas i na twoją, mam kilka takich fabrycznych, stalowych pogiętych, od dr, od xt, od xl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Jakie zalozyc zebatki do 350 ?chodzi mi do jazdy w terenie bo te seryjne troche bardziej widze w turystyke niz ostra jazde w terenie.Pozatym wolalbym zeby to zwawiej szlo na kolo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item147401255_zestaw...00_650_350.html Zadzwon do tego sklepu to ci powie co i jak...Zamontowałeś handbary? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Kupilem juz kiere :icon_mrgreen: Od znajmowego myjagiego aluminiowa, niby renthala :bigrazz: Jutro zakladam i zobacze czy wszystko pasuje :crossy: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Pytanka. Chyba wracam do DRki 350 i mam pare pytan ktore mnie ciagle nurtowaly gdy ujezdzlaem ten motocykl. Odpalajac swoja DRke na ssaniu gdy silnik byl jeszce zimny to obroty strasznie mi szly w gore jakies 4 - 5 tys. obr. na min. To normalne? Kolejna sprawa czy stalowy oplot hamulcowy odczuwalnie polepsza sile hamowania? Czytajac jakis amerykanski artykul o DR 350 natrafilem na rzecz ktora mnie zaintrygowala. Mianowicie wlasciciel wywalil akumulator i wsadzil takie cos: http://www.jpcycles.com/productgroup.aspx?...5C3&brand=burlyTak sie zastanawiam czy by warto takie cos zakupic bo nie wiem czy wywalajac akumulator bez zadnych dodatkowych czynnosci nie wplynie to zle na motocykl? Co o tym sadzicie (prosze w tej kwestii o fachowa porade osob znajacych sie na rzeczy) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez JACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Pytanka. Chyba wracam do DRki 350 i mam pare pytan ktore mnie ciagle nurtowaly gdy ujezdzlaem ten motocykl. Odpalajac swoja DRke na ssaniu gdy silnik byl jeszce zimny to obroty strasznie mi szly w gore jakies 4 - 5 tys. obr. na min. To normalne? Kolejna sprawa czy stalowy oplot hamulcowy odczuwalnie polepsza sile hamowania? Czytajac jakis amerykanski artykul o DR 350 natrafilem na rzecz ktora mnie zaintrygowala. Mianowicie wlasciciel wywalil akumulator i wsadzil takie cos: http://www.jpcycles.com/productgroup.aspx?...5C3&brand=burlyTak sie zastanawiam czy by warto takie cos zakupic bo nie wiem czy wywalajac akumulator bez zadnych dodatkowych czynnosci nie wplynie to zle na motocykl? Co o tym sadzicie (prosze w tej kwestii o fachowa porade osob znajacych sie na rzeczy)Z tymi obrotami to raczej nienormalne.Powino byc w 2 stronę. A odnośnie patentu bez akumulatora tamten bajer to nic innego jak duży kondensator dla małego buforowania, praktycznie miniaturowy akumulator.Powszechnie i fabrycznie stosowane to było naprzykład w xr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hmpf... Mi tam obroty wzrastaja jak odpalam zimny moto na ssaniu.... Nie wiem jak dla was ale dla mnie to calkowicie normalne :biggrin: We wszystkich moto jakie mialem zarowno ja jak i moi znajomi tak bylo ze obroty wzrastaly po wlaczeniu ssania :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wiadomo ze na ssaniu obroty leca w gore ale wydaje mi sie ze mialem jednak za wysokie bo az takiego wzrostu nie powinno byc... kurde a jest piekna DRka na allegro, sprowadzona za 5300 zl. rocznik 91. Ten model wedlug mnie jest najladniejszy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Hmmm co do obrotów to mi na ssaniu dochodza gora do 3 500. Moim zdaniem jak dochodza wyzej to calkiem normalna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 No na ssaniu to normalne ze obroty rozsną. Mi najpierw mało a czym sie wiecej rozgrzewa tym wyżej. Ale mamy 2 pozycje w gaźniku dzwigni ssania i możemy nastawić mniejsze wzbogacenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ssanie ma co najmniej 3 pozycje ,zalezy jak bardzo wyrobiona jest zapadka, a co do obrotow u mnie na pelnym ssaniu tuz po odpaleniu okolo 2000 obrotow, w miare nagrzewania troche wzrastaja, a na 4000 utrzymuja sie jezeli dodam gazu przy pelnym sasaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Potwierdzam, stalowy oplot przewodu hamulcowego znacznie polepsza przedni hamulec. Tylko trzeba uważać , mały ruch dźwigni powoduje mocne hamowanie, hamulec robi się ostry, trzeba się do tego przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) CZY MA KTOS Z WAS DO SPRZEDANIA LAMPE OCZYWISCIE ORYGINALNA DO DR. ODRAZU KUPUJE BEZ ZASTANOWIENIA !!!!!!!!!!!!!! Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi