Lucass Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jo. Jak rozróżnić DR 350 S od lżejszych wersji? Tzn. jak sie nie w pakować w wersje cięzką (turystyczną) jak je rozróżnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jo. Jak rozróżnić DR 350 S od lżejszych wersji? Tzn. jak sie nie w pakować w wersje cięzką (turystyczną) jak je rozróżnić?hmmm nie wiem dokladnie o co ci chodzi ale wersja S jest na zwyklym zawieszeniu, z podnozkami pasazera oraz obrotomierzem jest jeszcze ciezsza wersja SE z elektrycznym rozrusznikiem i oczywiscie slynna SHC i teoretycznie jest to jakby na to nie patrzec wersja "turystyczna" a zwykla DR ktora i tak bardzo trudno spotkac na naszym rynku ma inne zawieszenie, wiekszy gaznik, brak podnozkow pasazera i obrotomierza, ze skapa instalacja elektyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jo. Jak rozróżnić DR 350 S od lżejszych wersji? Tzn. jak sie nie w pakować w wersje cięzką (turystyczną) jak je rozróżnić? Lżejsza, bardziej sportowa jest DR 350 N. Bardzo ciężko znaleźć w Polsce taki motocykl. Jak kolega pisał ma lepszy zawias (możliwość większej regulacji)Ma gaźnik z płaską przepustnicą (chyba TM33cośtam lub TM36costam)Ma plastikowy zbiornik paliwa, nie ma akumulatora tylko kondensator. ZTCW w ramie nie ma miejsca na montaż podnóżków pasażera. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 To moto stoi niedaleko mnei to naszego znajomego(mojego i Żubra) calkiem fajna DRka, smialo mozna brac, z tego co wiem to robil niedawno tlok i rozrzad a to spory plus.plus ze robił rozrzad... NIE .... niedobrzeale ma za to zajefajny wydech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 plus ze robił rozrzad... NIE .... niedobrzea wytlumacz mi dlaczego???? nowy lancuszek, glowica, walek, to źle?? i to jeszcze za taka kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ile wytrzymuje taki tlok w Dr'ce?? Ile go to wynioslo?? Co wymienil dokladnie?? Jaki ten wydech?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ile wytrzymuje taki tlok w Dr'ce?? Ile go to wynioslo?? Co wymienil dokladnie?? Jaki ten wydech?? POZDROsluchaj to nie jest moj motocykl najlepiej zadzwon i sie wszytkiego dowiedz co cie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja moją DR-Z SM musiałem sprzedać na rzecz puszki :biggrin: ,teraz szukam moto tylko do posmigania po okolicznych lasach +troszeczke tor ,mysle że dr będzie w sam raz biorąc pod uwage ze mam troche ograniczony budrzet. Niewie może ktoś z was ile może kosztować tuning dr-ki na 440ccm? ,i ile waży wersja SHC z płynami?? Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez OstekZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja moją DR-Z SM musiałem sprzedać na rzecz puszki Sorry za OT, ale teraz mam bardzo podobne bolesne dylematy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a wytlumacz mi dlaczego???? nowy lancuszek, glowica, walek, to źle?? i to jeszcze za taka kasełancuszek ok zgodze sie ale wałek i głowica...? niekoniecczie- chyba ze w Poznaniu sa spece!!!sory juz mi raz dorabiali ( 800 straciłem) zrobiłem 300 km i dupa!!!teraz mam drugi zestaw i jest oki mam nadzieje ze pozyje ... :biggrin: :biggrin: ale orginał to orginł!!! po drugie pokaż mi dobrą w Polsce firme , która to robi profesjonalnie!!!ten moj drugi tez nie był igła miał bład dobrze ze przed załorzenie go zauważyłem bo była by..., a zaznaczam ze robiłem w renomowanej jednej z lepszych firm tuningowych w Polsceco do pytania o tłok to polata sporo czasu tu duzy plus....po wymiane ma kompreche jak... zajfajne...a wydech w tej co pokazywaliscie jest spokopozdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 łancuszek ok zgodze sie ale wałek i głowica...? niekoniecczie- chyba ze w Poznaniu sa spece!!!sory juz mi raz dorabiali ( 800 straciłem) zrobiłem 300 km i dupa!!!teraz mam drugi zestaw i jest oki mam nadzieje ze pozyje ... ale orginał to orginł!!! po drugie pokaż mi dobrą w Polsce firme , która to robi profesjonalnie!!!ten moj drugi tez nie był igła miał bład dobrze ze przed załorzenie go zauważyłem bo była by..., a zaznaczam ze robiłem w renomowanej jednej z lepszych firm tuningowych w Polsceco do pytania o tłok to polata sporo czasu tu duzy plus....po wymiane ma kompreche jak... zajfajne...a wydech w tej co pokazywaliscie jest spokopozdrowa Nasz inny kumpel(Młody) robil w swojej DR taką samą operacje dosłownie cała góra silnika, pierscienie,lancuszek,klawiatura i juz troche sie najeździł na tym i problemow nie ma :biggrin: Wzystko zależy kto Ci robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nasz inny kumpel(Młody) robil w swojej DR taką samą operacje dosłownie cała góra silnika, pierscienie,lancuszek,klawiatura i juz troche sie najeździł na tym i problemow nie ma :biggrin: Wzystko zależy kto Ci robi.no oki a macie jakis dobrych magików od wałków????chętnie zapisze nr bo to odwieczny problem w drpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) no oki a macie jakis dobrych magików od wałków????chętnie zapisze nr bo to odwieczny problem w drpzdrhehe no tak sie sklada ze Przemek(mechanik) walek wysylal wlasnie do Bydgoszczy!! jest to ponoc najlepszy zaklad w polsce specjalizujacy sie w tego typu uslugach Nasz inny kumpel(Młody) robil w swojej DR taką samą operacje dosłownie cała góra silnika, pierscienie,lancuszek,klawiatura i juz troche sie najeździł na tym i problemow nie ma Wzystko zależy kto Ci robi.no tylko ze mu teraz znowu skrzynia padla :biggrin: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no tylko ze mu teraz znowu skrzynia padla Ale skrzynia to dolna częsc pieca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ale skrzynia to dolna częsc pieca:)chodzi mi o to ze on ma w ogole jakas chyba "wyczynowa" wersje bo non stop mu cos siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi