Skocz do zawartości

Wszystko o Suzuki DR 350

Rekomendowane odpowiedzi

Jo. Jak rozróżnić DR 350 S od lżejszych wersji? Tzn. jak sie nie w pakować w wersje cięzką (turystyczną) jak je rozróżnić?

hmmm nie wiem dokladnie o co ci chodzi ale wersja S jest na zwyklym zawieszeniu, z podnozkami pasazera oraz obrotomierzem jest jeszcze ciezsza wersja SE z elektrycznym rozrusznikiem i oczywiscie slynna SHC i teoretycznie jest to jakby na to nie patrzec wersja "turystyczna" a zwykla DR ktora i tak bardzo trudno spotkac na naszym rynku ma inne zawieszenie, wiekszy gaznik, brak podnozkow pasazera i obrotomierza, ze skapa instalacja elektyczna

Jo. Jak rozróżnić DR 350 S od lżejszych wersji? Tzn. jak sie nie w pakować w wersje cięzką (turystyczną) jak je rozróżnić?

Lżejsza, bardziej sportowa jest DR 350 N. Bardzo ciężko znaleźć w Polsce taki motocykl.

Jak kolega pisał ma lepszy zawias (możliwość większej regulacji)

Ma gaźnik z płaską przepustnicą (chyba TM33cośtam lub TM36costam)

Ma plastikowy zbiornik paliwa, nie ma akumulatora tylko kondensator.

ZTCW w ramie nie ma miejsca na montaż podnóżków pasażera.

Pozdr.

Ja moją DR-Z SM musiałem sprzedać na rzecz puszki :biggrin: ,teraz szukam moto tylko do posmigania po okolicznych lasach +troszeczke tor ,mysle że dr będzie w sam raz biorąc pod uwage ze mam troche ograniczony budrzet. Niewie może ktoś z was ile może kosztować tuning dr-ki na 440ccm? ,i ile waży wersja SHC z płynami??

Edytowane przez OstekZZZ

a wytlumacz mi dlaczego????

nowy lancuszek, glowica, walek, to źle?? i to jeszcze za taka kase

łancuszek ok zgodze sie ale wałek i głowica...? niekoniecczie- chyba ze w Poznaniu sa spece!!!

sory juz mi raz dorabiali ( 800 straciłem) zrobiłem 300 km i dupa!!!

teraz mam drugi zestaw i jest oki mam nadzieje ze pozyje ... :biggrin: :biggrin:

ale orginał to orginł!!! po drugie pokaż mi dobrą w Polsce firme , która to robi profesjonalnie!!!

ten moj drugi tez nie był igła miał bład dobrze ze przed załorzenie go zauważyłem bo była by..., a zaznaczam ze robiłem w renomowanej jednej z lepszych firm tuningowych w Polsce

co do pytania o tłok to polata sporo czasu tu duzy plus....

po wymiane ma kompreche jak... zajfajne...

a wydech w tej co pokazywaliscie jest spoko

pozdrowa

łancuszek ok zgodze sie ale wałek i głowica...? niekoniecczie- chyba ze w Poznaniu sa spece!!!

sory juz mi raz dorabiali ( 800 straciłem) zrobiłem 300 km i dupa!!!

teraz mam drugi zestaw i jest oki mam nadzieje ze pozyje ...

ale orginał to orginł!!! po drugie pokaż mi dobrą w Polsce firme , która to robi profesjonalnie!!!

ten moj drugi tez nie był igła miał bład dobrze ze przed załorzenie go zauważyłem bo była by..., a zaznaczam ze robiłem w renomowanej jednej z lepszych firm tuningowych w Polsce

co do pytania o tłok to polata sporo czasu tu duzy plus....

po wymiane ma kompreche jak... zajfajne...

a wydech w tej co pokazywaliscie jest spoko

pozdrowa

Nasz inny kumpel(Młody) robil w swojej DR taką samą operacje dosłownie cała góra silnika, pierscienie,lancuszek,klawiatura i juz troche sie najeździł na tym i problemow nie ma :biggrin: Wzystko zależy kto Ci robi.

Nasz inny kumpel(Młody) robil w swojej DR taką samą operacje dosłownie cała góra silnika, pierscienie,lancuszek,klawiatura i juz troche sie najeździł na tym i problemow nie ma :biggrin: Wzystko zależy kto Ci robi.

no oki a macie jakis dobrych magików od wałków????

chętnie zapisze nr bo to odwieczny problem w dr

pzdr

no oki a macie jakis dobrych magików od wałków????

chętnie zapisze nr bo to odwieczny problem w dr

pzdr

hehe no tak sie sklada ze Przemek(mechanik) walek wysylal wlasnie do Bydgoszczy!! jest to ponoc najlepszy zaklad w polsce specjalizujacy sie w tego typu uslugach

Nasz inny kumpel(Młody) robil w swojej DR taką samą operacje dosłownie cała góra silnika, pierscienie,lancuszek,klawiatura i juz troche sie najeździł na tym i problemow nie ma Wzystko zależy kto Ci robi.

no tylko ze mu teraz znowu skrzynia padla :biggrin:

Edytowane przez żubr