Tomcio Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Policz sobie w glowie ile ma do setki...;) Wez pod uwage, ze poprzedni wlascicielm Twojej DR jezdzil nia juz jakis czas i lepiej wykorzystywal jej moc i dlatego wiecej palila! Nie mowie, ze akurat tyle ile powiedzial :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 czy to prawda ze przyspieszenie Drki oscyluje w granicach 7.5 sekundy ?? Tak bylo podane w jakims magazynie motoryzacyjnym jak testowali akurat ten motuuuuur mam nadzieje ze ma takie przyspieszenie 8 sekund według artykułu z ŚM :icon_biggrin: ma ktoś do sprzedania DR 350 ? prosze o info na priv :icon_mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ile znacie przypadkow DR350 z problemami z walkami rozrzadu!Bo ja np u siebie mialem regenerowane, kumpel tez bedzie musial to zrobic! Na niektorych aukcjach widze, ze ludzie pisza, ze tez to robili! A Wy?Bo mowi sie ze DR350 zawsze stuka, a to nieprawda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Potwierdzam to co Tomcio powiedzial jednemu cos stukalo to juz odrazu wszytskim !!!!! glupie rozumowanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Arma87, sluchaj ale te plotki slyszy sie wszedzie!Masakra!Gdzies czytalem(juz nie ma tego artykulu), ze jak sie kupuje DR350 to normalna sprawa, ze dochodze sluchy pod glowica i mamy sie tym nie przejmowac!! :|Kumpel z ktorym kupowalem DR moja (tez wczesniej jezdzil DRka) i gdy uslyszal prace silnika u mnie to tez powiedzial, ze to narmalna sprawa i u niego tez tak bylo....Jaki blad zrobili w silniku konstruktorzy, ze ma taka dolegliwosc ?:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Arma87, sluchaj ale te plotki slyszy sie wszedzie!Masakra!Gdzies czytalem(juz nie ma tego artykulu), ze jak sie kupuje DR350 to normalna sprawa, ze dochodze sluchy pod glowica i mamy sie tym nie przejmowac!! :|Kumpel z ktorym kupowalem DR moja (tez wczesniej jezdzil DRka) i gdy uslyszal prace silnika u mnie to tez powiedzial, ze to narmalna sprawa i u niego tez tak bylo....Jaki blad zrobili w silniku konstruktorzy, ze ma taka dolegliwosc ?:| Sory , ale stukają tobie i twojemu kumplowi zawory, weź je wyreguluj bo mają za duży luz na dzwigniac i jak piz**ją o zawor to wydają taki dzwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kolejny.....Robilem kapitalke silnika i chyba wiem lepiej co tam stukalo ??!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Nic nie moze stukac... U mnie niestety bylo za pozno... jedna felerna przejazdzka, motocykl stracil moc, zaczelo cholernie stukac i jak sie zatrzymalem to juz bylo za pozno bo z glowicy puscil olej. Mechanicy rozebrali glowice i wynik jest nastepujacy: zatarty walek rozrzadu i glowica dostala. Jedyne co mnie ratuje to regeneracja. Wiec lepiej dmuchac na zimno i kazde nieprzyjemne dzwieki jak to owe stukanie najlepiej zlikwidowac jak najszybciej bo potem mozecie skonczyc tak jak ja. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez JACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 kolejny.....Robilem kapitalke silnika i chyba wiem lepiej co tam stukalo ??!! taaa i co stuka ci nadal?? bo ja tez robilem troche przy silnku w ktorym "coś" stukało a raczej dzwonilo, i po wymianie lancuszka i regulacji zaworów silnik chodzi tak jak powinien bez zadnych szumów, zgrzytów czy wezwan na anioł pański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 www.bikepics.com/pics/pics/suzuki-dr350-90-bikepics-537197.jpg to bylo u mnie prztyczyna stukow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 www.bikepics.com/pics/pics/suzuki-dr350-90-bikepics-537197.jpg to bylo u mnie prztyczyna stukow No i co?:D samo nie ma prawa sobie nic stukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 O czym Ty mowisz?Bo ja zaczynam watpic w to co piszesz i w Twoje kompetencje.... :|Na zdjeciu masz zregenerowane krzywki na walku rozrzadu i dzwigienkach zaworowych- przyczyna? Zle smarowanie,albo brak jego.Prawda jest taka, ze DR je olej! I chyba nikomu nie trzeba o tym mowic! POZIOM OLEJU SPRAWDZA SIE NA ROZGRZANYM SILNIKU! Jesli tego nioe bedziemy robic to moga byc takie skutki i inne....!Kupujac moja DR bylem przekonany, ze stukaja zawory...ale po regulacji luzow zaworowych nic nie ucichlo w silniku! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 jaka jest najwieksza tylna zebatka do dr ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) jaka jest najwieksza tylna zebatka do dr ????????52- tył, 13- przód Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 do DR 350 największa zębatka do tyłu to 52 zęby, a do przodu najmniejsza to 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi