eloelo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Chudy98 4T to jest toPROSTe :) 4 takty rzadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Chudy98 4T to jest to Nie napisze Ci ze nie prawda bo nie przystoi :) ' date=' ale kazdy ma inny gust :DJest to Suzuki DR 350 wersja SHC czyli z upsami z przodu' date=' gazówka z tyłu i regulowana wysokościa motocykla z kierownicy. Rok 93. [/quote']Gratulowalem juz przez GG no ale na forum tez trzeba!! Napisz jak sie sprawdza w terenie, jak z prowadzeniem, waga i zawieszeniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Strzalek_t i chudy98 gratuluje nowych fur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 gratulacje dla obu panów :) Strzałek, sprowadzałes z niemiec czy kupiłes w kraju? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 No strzalek gratulacje :) jakies foty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Foty beędą niedługo. Suza w terenie spisuje się nadzwyczaj dobrze. Wagowo coś jak DT 125. Silnik rewelacyjny jak na 350 bo ciągnie ostro od dołu. na 2 biegu z gazu koło podnosi a do tego ten dzwiek 4T. Robak DR szukałem jakieś 1,5 miesiąca i znajomy w niemczech znalazł bardzo dobry i tani egzemplarz. Jak na 93 rok to rewelka bo nie miałem sie nawet do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 No Strzalku gratuacje :)Fajna fura, ladna i jeszcze z takimi "bajerami" :) :DPozdrawiamXl-ki tez gratuluje obu sluzyla dlugo! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratulacje, no każdy cos kupuje a ja nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Strzałek wielkie gratulacje :) ,zresztą na gg też już gratulowałem,ale oficjalnie też trzeba :D .Kurde każdy kupuje 4T a ja Crke 125 (2T)kupiłem,ale 2T ma coś w sobie :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Enduro spokojnie kazdy wie ze kupiłes sobie CR-ke 8) chwalisz sie w kazdym poscie :D(no prawie :) ) !! Gratuluje nowych sprzetów zycze bez awaryjnej jazdy i gumowych drzew 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 I ja dołączę sie do gratulacji wiec GRATULUJE :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Enduro spokojnie kazdy wie ze kupiłes sobie CR-ke :-D źle przeczytałeś lub źle zrozumiałeś :lol: .Chdziło o to że każdy teraz kupuje 4T a ja kupiłem 2t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratulacje dla obydwu panów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 mam zdjecia:] http://bikepics.com/members/chudy98/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 No troszke przykatana wizualnie ale widze ze orginalny lakier takze nie jest źle. Jak zmienisz blotniki to juz bedzie spoko, a lakier sprobuj doprowadzic jakimis preparatami do dobrego stanu bo nie warto malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi