zbyhu Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Czolem! Jak w temacie.Mam uszkodzona naklejke na jednej bocznej owiewce (napi: GS 500 E) i zastanawiam sie co z tym zrobic. Duzo ujmuje to wygladu. Wiem, ze oryginalne naklejki pewno beda kosztowaly fortune, wiec pytam tu.Sa jakies zamienniki?A moze da sie jakos dorobic?MZ Rider zrobil sobie do Transalpa naklejki na swoim kompie, dlatego pytam. Moze ktos z Was ma czcionke uzywana na naklejkach GSa? Wtedy sam moglbym sprobowac cos podzialac...Z Gory thnx za wszelkie info i pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ja po szlifie za komplet naklejek do GSa placilem 50zl...moze daloby sie zalatwic ale nie wiem czy zamawiania jednej naklejki ma jakis sens..moze roznic sie odcieniem itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Sa jakies zamienniki?A moze da sie jakos dorobic?Zrobi ci je l3ft z forum. Napisz do niego na PW. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 www.grafnet.krakow.pl Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Czolem! Dzieki za tak szybka odpowiedz :).Jakos mi nie przychodza powiadomienia, to nie wiedzialem, ze temat "chwycil"Dzieki :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja własnie korzystałem z usług firmy Grafnet. Robiłem naklejki dla siebie oraz dla kolegi do Hondy Rebel. Wszystko jest starannie wykonane, folia bardzo dobrej jakości i mozna ja malowac bezbarwnym lakierem. Kto widział moja Kawke ten potwierdzi. (zreszta chyba widziałeś w Borkach rok temu :) ) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi