krasnal Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ekipa która rusza z Wrocka (+ew. Ario) - o której planujecie wyjazd?????Ja z brodą planuję być na parkingu na autostradzie (pierwszy jaki jest tak ze 3km od wjazdu na A4) około 11. Pasuje wam??? Przelotowa w trasie 100-110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Przelotowa w trasie 100-110 Czyli walenie trików z nudów i wyprzedzanie TIRów poboczem :mrgreen: Ja będę czekał przy zjezdzie na Nyse bo jade do Poczwara w piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 A Poczi będzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Nie, zostaje w domu. Zdzwonimy się w sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Anushka wpada to sie na 9 miechów :P Albo raczej na cały życie... Mosz byc ino ostrzegam że jak przyjedziesz to Cię już nie wypuścimy... :mrgreen: hihih mam nadzieje, ze nie wpadne na 9 miechow :P ani na całe zycie :D No to w takim razie jak się ugadam z jakims miłym panem to bede! :( A jak mnie nie wypuscicie to bedziesz dzwonił osobiscie do mojej mamy :twisted: Baham co pijemy ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 proszę mnie dopisać - będę na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 ...kurna,,, :D tak to zawsze jest jak cos planujesz ... bo sie okazalo zenie byda tam na noc :P co oznacza ze nie moga pic bo byda musial wracac do chaty na noc znaczy w nocy :P tylko ze pic nie moga bo o 6 rano musza jechać z Ciocia do bytomia do spzitala bo bydzie miala tchawica operowano ... i oczywiscie ku*** na moje nieszczescie ino jo wtedy moga ją zawieżć ..... ... ahh musiałem sie wyżalić :( :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Baham co pijemy ? hyh :( Aniu to co zawsze nie bój nic :D niczego nie zabraknie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 to co zawsze nie bój nic niczego nie zabraknie a jak juz rozpuszczalnik bahama odbierla p.s sory za off topicbahama palo poslla bym ci nr do virusa ale konto mam puste jak lepertyne :twisted: [ Dopisane: Wtorek Październik 04, 2005 11:07 pm ]achc chcialem dodaxc ze nie wiem co to pojawie sie chocby na chwilke moze autem bo inaczej sie nie wyrobie , ale zawsze musi byc jakas czarna owca:) [ Dopisane: Wtorek Październik 04, 2005 11:10 pm ]to moj 900 post pijemy !!!!! :) :( :D :P :P :P :) a potem ........ :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 a jak juz rozpuszczalnik bahama odbierla tak jak mówisz :mrgreen: ps. juz mam numer Virusa ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Na 80% będzie Ala "Sigma" :( zaś będzie damskie trio śpiewacko-pijackie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Do piekłaaaaaaaaaaaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 zaś będzie damskie trio śpiewacko-pijackie a dwie pozostałe to..... m.in. AMAZONKA i co broda....?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Na 80% będzie Ala "Sigma" :) zaś będzie damskie trio śpiewacko-pijackie :mrgreen:DO PIKEŁA!!!! pały... szykujcie rowy :)Cobym tylko znowu z przepitym gardłem i podbitym okiem nie wracała :twisted: :twisted: Oj będzie się działo, już raczej na 100% przybędę, więc przykro mi :lol: (jak znowu z Amazonką się dobierzemy to z każdej imprezy nas wyrzucą :P ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Czolem! Obecna lista:Browar PGR 3x Browarny Krasnal BrodaHornetlokMIKLASSchpakooAmazonka 2xRedwater AdamWo 2x bahama swiruradomAstarte mario1810 Pipcykokrutny_mariuszekAnushkaSigma?bronx?crazy_chris? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi