zbyhu Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Czolem! A ja mam tez kilka rewelacji :).Okazuje sie, ze 8-9 pazdziernika podchwycili pomysla na Slaskim 4um i juz tam zaklepali jeden domek, a drugi maja wolny "dla nas".Jutro jade zobaczyc jak to wyglada. Dzisiaj juz bylem, ale wlasciciela nie dalo sie zastac :).Takze mamy w zapasie jeszcze ten jeden domek - na 6 lozek...Jutro postaramy sie walnac konkretami :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 :twisted: Siema! jezeli jest nas przynajmiej 10 to spoko!! Jutro jade zarezerwowac domek a sciepe to sie zrobi juz na miejscu. Palenisko tez by sie zdało bo jakas kiełbase do piffa trza wdupić :) [ Dopisane: 27-09-2005, 21:27 ].... :) kurna albo i nie jade! zapomnialem ze dzis mnie urzędasy skasowały na 200 zł :) są świnie są ja sie pytam !! moze ugadamy jakis konkret w koncu ?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Oki, ja też bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 8-9 pazdziernika podchwycili pomysla na Slaskim 4um i juz tam zaklepali jeden domek, a drugi maja wolny "dla nas"Czyli nie jest tak źle, przecież wiadomo że i tak nastąpi integracja więc chyba nie będzie problemu ze zmieszczeniem się (i ew. wymieszaniem :) ). zbyhu - domek z 6 łóżkami OK, ale ile da się wcisnąć na glebę??? Przeca zawsze można wziąć materace. tuba - piątek odpada, mamy za daleko, nie dojedziemy, zresztą broda wraca dopiero w piątek wieczorkiem z kursu. Po ile noclegi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Czolem! Po poudniu sklad dmomkow bedzie skrystalizowany.Tuba zamowil jeden maly do spania, drugi jest juz tez zaklepany - typowo do spania (3 wersalki dwusobowe plus dziupla na gorze z dwoma lozkami) no i kombinujemy jeden glowny domek, wielki jak stodola do zabawy. Tam jest miejsca do spania sporo, ale nie dalo sie dodzwonic do wlasciciela bo siedzi pod ziemia w kopalni ;). Jak wyjdzie na powierzchnie, to sie cos dowiemy...Takze na moj gust miejsc do spania jest ok. 35-40... Oczywiscie nie jest to spanie w pieciogwiazdkowym hotelu, wiec na wszelki wypadek dobrze bedzie miec spiwory i karimaty :).Of korz zaklepane wszyztko na sobota-niedziela - 8-9 pazdziernika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Takze na moj gust miejsc do spania jest ok. 35-40...:) Tylko ile luda będzie ze "śląskiego"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Czolem! Nie wiem. Pewno jak ostatnio wiekszosc pojedzie jeszcze w sobote do domu.Troche sie namieszalo, no ale to juz nie moja wina. Cierpliwosc, wszystko napiszemy w swoim czasie! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No ja tez bylem dzis na kotwicy ! i mam pytanie... czy placiliscie juz jakas zaliczke za te domki?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 a jak suzi jase ne na kotwice ;) wkoncu juz mu luzko grzeja:) bronxiu słońce Ty juz wróciłeś z Chorwacyji ;) jakie łóżko mu grzejesz... Ty się wbijasz do sląskiego domku...a tak poważnie to chyba będą dwie imprezy w tym czasie w sumie bedzie pełna integracja :P ;) miejmy nadzieje ze sie uda wszystko i bedzie gitara :) krasnal co do ludzi ze śląskiego to nie wiadomo póki co mamy coś koło 15? nie wiem do końca ale co to za różnica? chyba się nie pozabijamy no nie :?: :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ty się wbijasz do sląskiego domku..wiec tak bedzimy pic 1 h tu 1h tam :) kurde nie bylem w chorwacji bo w terminie co wyjechalem lalo lalo i jeszcze raz lalowiec zjezdzilismy slowacje (cieple zrodelka) czechy i troszke polski (czyt zywiec i gorka ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! Wyglada na to, ze na zlota przyjade tylko na pare godzinek w sobote ;). Pare dni temu wylosowali mnie do siedzenia w komisji wyborczej, a teraz pokapowalem sie, ze wybory to 9 pazdziernika przeciez ;).Ech, samo zycie... Dzisiaj mysle wreszcie bedzie konkretnie ile placimy za domki :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mnie niestety na zlocie nie będzie :) Ważne sprawy rodzinne zmuszają mnie w piątek do wyjazdu.Życzę Wszystkim miłej zabawy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 krasnal co do ludzi ze śląskiego to nie wiadomo póki co mamy coś koło 15? nie wiem do końca ale co to za różnica? chyba się nie pozabijamy no nie :?: :|Jasneeeee (piwko) że nie :) tylko nie wiem w którym domku będzie więcej osób (czyt. stosunek osobników żeńskich do męskich) bo bym już wstępnie wiedział w którym domku sen mnie może dopaść :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! No to jedziemy!! Aktualna lista pewniaow, na podstawie ktorej przeliczylismy stawke za domek na osobe :). PGR 3xBrowarny Krasnal 2xBroda Redwater AdamWo acha_owcabahama swiruradom 2xAstartemario1810bronxAmazonka 2xPipcykSuzi (?) Zatem mamy jeden duzy domek na spolke ze slaskim 4um gdzie jest duuuzo miejsca na dole na karimaty, a na gorze sa same materaca na calej podlodze - tam pospi kilka warstw zwlok ;). Drugi domek do spania na 10-12 osob (w tym 5 par ;)) komfortowo, wiecej luda - mniej komfortowo :P i trzeci domek zalatwiony przez Tube ma niby 4 miesca do spania i sale do zabawy, ale motocyklisci to w koncu ludzie elastyczni, to wejdzie tam wiecej osob :P. Wyszlo za domki okolo 600zl z kaucjami. Czyli dzielac przez 20 pewniakow z listy, mamy po 30zl na lebka ;). Wplacac kase OD RAZU. Jutro musze wplacic zaliczke... ;)Moje konto:I Oddzial KB w Rybniku08 1500 1214 1012 1011 5190 0000Zbyszek Maryańskiul. Dąbrówki 2144-210 Rybnik W podpisie przelewu dawajcie swoje nicki - bedzie mi latwiej to ogarnac! Bedzie sie dzialo!! Z gory mowie - jesli bedzie wiecej osob - cala nadwyzka pieniedzy zostanie przeznaczona na piwo, kielbasy i pieczywo ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! No to jedziemy!! Aktualna lista pewniaow' date=' na podstawie ktorej przeliczylismy stawke za domek na osobe :). PGR 3xBrowarny Krasnal 2xBroda Redwater AdamWo acha_owcabahama swiruradom 2xAstartemario1810bronxAmazonka 2xPipcykSuzi (?) Zatem mamy jeden duzy domek na spolke ze slaskim 4um gdzie jest duuuzo miejsca na dole na karimaty, a na gorze sa same materaca na calej podlodze - tam pospi kilka warstw zwlok ;). Drugi domek do spania na 10-12 osob (w tym 5 par ;)) komfortowo, wiecej luda - mniej komfortowo :P i trzeci domek zalatwiony przez Tube ma niby 4 miesca do spania i sale do zabawy, ale motocyklisci to w koncu ludzie elastyczni, to wejdzie tam wiecej osob :P. Wyszlo za domki okolo 600zl z kaucjami. Czyli dzielac przez 20 pewniakow z listy, mamy po 30zl na lebka ;). Wplacac kase OD RAZU. Jutro musze wplacic zaliczke... ;)Moje konto:I Oddzial KB w Rybniku08 1500 1214 1012 1011 5190 0000Zbyszek Maryańskiul. Dąbrówki 2144-210 Rybnik Bedzie sie dzialo!! Z gory mowie - jesli bedzie wiecej osob - cala nadwyzka pieniedzy zostanie przeznaczona na piwo, kielbasy i pieczywo ;). Pozdrawiam kruca nie wiem jak to sie mogło stać ale mnie nie ma na tej liście :? ... a bede tam napewno, ale z tego co widze to moja skladka pojdzie na piwo wiec SZACUN !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi