krasnal Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ta brodata pałka (jeszcze ava nie zmienił :twisted: ) właśnie przed chwilą dzwoniła i powiedziała że jednak na Rybol będzie bo ma wrócić (jak się nie zapije w BB) 7.10, więc na sobotę rano będzie (chyba) zdrów :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Dobra :!: To teraz konkrety gdzie jest ten łonanizator tzn łorganizator :?: Są jakieś mjusy :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 mnie zgodnie z tradycją nie będzie :P ale zadzwonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 I wszyscy płaczą :twisted: :mrgreen: Zadzwoń zadzwoń ino przez satelitarny.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Czolem! Jakis maly ruch w interesie widze... Nie ma nowych zgloszen :|.Domkami bede sie zajmowal w przyszlym tygodniu, bo teraz Borki :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Chłopie borki borkami a dżampe w rybolu trza zorganizić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 PGR a Twój brat to na kotwice pojedzie czy skręci trochę prędzej na Żorskiej :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 a jak suzi jase ne na kotwice :) wkoncu juz mu luzko grzeja:)dobra , gadalismy z tuba i cos tam moze wykombinujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Czolem! E, to qrna, bo ja mialem jutro jechac domki zalatwiac :>.To moze troche jakos to skoordynowac co? Bo potem ja zamowie 4 domki jak ostatnio, a sie dowiem potem, ze jeden wykupiony :).Bawicie sie w to, czy mam jechac?Bo chyba nie ma zazbytnio przeplywu informacji miedzy nami. To nie sejm :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Pały nie robić syfu jak na wiejskiej tylko się ugadać. Jeden telefon i wszystko jasne i dawać szybko znać bio już tam miałem browara wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Zbyhu dopisz mnie do listy + 1 osoba Trzeba sie troszke odchamic przed studiami i spotkac w zjeb gronie :) :twisted: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 nic sie nie martwic rybol musi byc i bydzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 No kurde wszyscy na to licza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Plis dajcie znac do wyznaczonego terminu, kto ma zamiar rozmnozyc sie przez paczkowanie i przyjechac w dwoch, lub trzech osobach Jak Swiru jakiejs laseczki nie wezmie ze soba, to prawdopodobnie ja z nim przyjade jako plecak, ale mam nadzieje, ze nie bedziemy sie rozmnazac przez paczkowanie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Dobra ludzie mam juz jakies konkrety: Na 8 pazdziernika(sobota) jest jeden domek wolny wiekszy (bez limitu zwlok)albo dwa mniejsze niby po trzy lózka.Jest jesczze 7 wolny(piatek)sa dwa domki. WIEC:albo robimy zlota w sobote i troche sie scisniemy albo w piatek i bedzie troche bardziej luzno. Wiec musimy sie na jakis termin zdecydowac i bedzie okej:) gg mam martwe wiec ine piszcie. narazie!tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi