bahama Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 bahama napisał:Astarte napisał:Fajnie było chociaż niewiele pamiętam hahah Astarte jak chcesz to moge Ci przypomnieć Nie sluchaj go, on był pijany ta pijany to moze byłem ale widziałem cos cie robili hyhy :-D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 no i mi tez mozesz [email protected] :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 bahama napisał:Astarte napisał:Fajnie było chociaż niewiele pamiętam hahah Astarte jak chcesz to moge Ci przypomnieć Nie sluchaj go, on był pijany ta pijany to moze byłem ale widziałem cos cie robili hyhy :-D :mrgreen:Robiliśmy co robiliśmy... w końcu dorośli :lol: :D jesteśmy ;) Jakiś replay byłby napewno także przyjemny :twisted: ps. Ja też poproszę te zdjęcia krasnalku :D [email protected] pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Witam! Ekhm, ja również bardzo dziękuję za niezwykle zacną imprezę. Dziękuję kobietom o diabelskim pochodzeniu :D jak i pijakom różnego autoramentu ;).Bronx - szkoda :D.Co z tym moim kielonem dwustronnym :P? Został zakopany w celu służenia wiosną? Dzięki wielkie wszystkim. Powiem tylko, że niemalże prosto z rybnickiej rzeźni jechałem na jeszcze większą, bo czterodniową, do Zakopanego. Thx God przeziębienie (jak znajdę tego kutasa, co zostawił drzwi od domku otwarte na oścież to go zarażę ptasią grypą) zmusiło mnie do powrotu w dniu dzisiejszym i oszczędziło wątoby. Zdjęcia w formie galeryjki tu: http://schpakoo.neostrada.pl/galerie/rybni...2005/index.htmlGdyby ktoś sobie życzył full res. to cynk na pw. Jak widać powrocik też mieliśmy z ciekawymi przygodami - Wojtek Saint - jesteś debeściak ;). PzdrSchpakoo! Pees: Maurena - name impossible! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja też sce foty [email protected] THX Zimer-ps. szkoda ze nie mialem kamery przy sobie jak żeś rypnął tego telemarka na schodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Robiliśmy co robiliśmy... w końcu dorośli :lol: ;) jesteśmy ;) No ba :D Jakiś replay byłby napewno także przyjemny :twisted: Powiedz tylko kiedy :twisted: Zimer-ps. szkoda ze nie mialem kamery przy sobie jak żeś rypnął tego telemarka na schodach:) Jako akredytowany przez Forum sedzia zapewne oceniles wyczyn na 11 pkt na 10 mozliwych (domyslam sie po reakcji :D ). Dobrze ze mam "ochraniacz" na dupie w spodniach :-D pozdroZimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 zarabiscie szpakoo !! dzieki za foty !! no i organizatorom jeszcze raz wielki SZACUN JAK BYK !! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Bronx - szkoda . dobrze ze choc jeden pamiataj :D pgr juz nic nie dostaniesz , ssij sie sam ;) kurde no takie zycie posrane.... ale spokojna głowa na kilka miesiecy odbijemy se co trza :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Ejjjjjnooo, wszystkim nie mogę wysłać bo mnie w pracy dojadą :twisted: (niestety, net monitorowany i nie mogę rozsyłać takiego nawału), tak więc prośba - ma ktoś miejsce na serwerze gdzie mógłby wrzucić foty??? Wtedy wszyscy chętni ściągną sobie - archwium zajmuje 7,5 MB (rar).Kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Hej,Krasnal wyślij mi swojego priv maila bo coś się chcę zapytać ([email protected])pozdro jerry ===========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ...a tak swoja droga to nie kazali wam czegos doplacac za tą gasnice ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a ja jestem pełen podziwu dla szczęscia uczestnikówpodczas powrotu do domu minimum 90% z nas mogła stracić prawkociekawe kto nad nami czuwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Zeby je stracic trzeba je najpierw miec... :twisted: :arrow: :D Do Piekla :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 okrutny_mariuszek PostWysłany: 12-10-2005, 17:15 Temat postu:a ja jestem pełen podziwu dla szczęscia uczestnikówpodczas powrotu do domu minimum 90% z nas mogła stracić prawkociekawe kto nad nami czuwał? hi, nie 90% a chyba 99% oprócz tych co nie mają (prawda Cotlet :D:D), a co czuwało wszyscy motocyklowi szamani :twisted: pozdrowionka jerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Zeby je stracic trzeba je najpierw miec... :twisted: :arrow: :) Do Piekla :!: :!: :!: :!:Cotlet pało... ty już nie ścimniaj, przeca masz, tylko że powinieneś jeździć LEWĄ STRONĄ ;) (jak w kraju wydania :twisted: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi