Grzester Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Widziałem cię wczoraj na światłach koło shella, cisnełeś gdzieś na przylesie. Nie zimno ci w tych tekstylkach? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Czerwono czarna cebra, jeśli tak, to ja. Bo nie widziałem żadnego innego. Co Ty, w ogóle nie jest mi zimno :P. Nawet nie odczuwam (no, po dłuższej, monotonnej jeździe na Legnice czuć w rękawicach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ustalimy jakiś termin wspólnego spotkania motocyklistów z Lubina? Np. za około miesiąc, albo co? Wspólna przejażdzka, pójdzie się na jakś pizze itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja bym się na to pisał :) Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja bym się na to pisał :) LUBIN!! Nie LUBLIN!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Mam rodzinę w Lubinie, to czasami bywam tam :) Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kurde, taki kawał jeździsz?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) 15 kwietnia jadę na tor poznań (motopopołudnie). Mam jedno wolne miejsce na przyczepce jakby ktoś reflektował. Ruszam z Lubina, więc w grę wchodzi trasa Lubin poznań w różnych wariantach. Podział kosztów po równo. Samochód na LPG (12-14L/100km). Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Odświeżam, znowu jadę 8.07, jedno miejsce na przyczepce wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 O której wyjeżdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jeśli będzie zapowiadał się upał to około 8, jeśli nie to godzinę, może dwie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Następny termin 22 lipca dla chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wybiera się ktoś z Lubina lub okolic na motopopołudnie do Poznania w poniedziałek 9 września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja może będę jechał a może i nie będę. Zależy czy będzie mi się chciało, czy będzie ciepło i czy nikt po kawę nie przyjedzie bo stoi na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Strasznie dużo "może". Jak zdecydujesz się, ja lecę w poniedziałek rano, auto+przyczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi