YAGO Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 wpakowalem do albumu zdjecie mojej MZ ETZ 250 tylko nie patrzcie na opony...zdjecie bylo robione pod koniec lata a teraz stoi sobie w garazu i czeka na oponki, amortyzatory, kierunkowskazy i pare innych drobiazgow.... a ja czekam na kase na prawko heheeh Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 moja ecia tez jest w albumowym garazu od jakiegos czasu - poszukajcie bo warto. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 no i moją zaparkowalem w naszym garażu ;-)) traz minimalnie inaczej wyglada w szczególach , nowe foto dam niebawem tylko musze pstryknąc ;-) http://forum.swiat-motocykli.pl/album_view.php?id=152 pozdr.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 VIPER!!1 ale nie teraz mam kompleksy!!!! qw ta twoje mz jest wy**bana!!!!ale mam pytanko-ile w nia wpakowales kasy? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 YAGO spoko. kasy nie wiem nie licze ;-)) wiem ze duzo jakies 1500 nie liczac zakupu maszyny ale ja to lubie a nawet koFam ;-))) nie bede zalowal biednemu motorkowi co marznie zimą w garazu i czeka na mnie i lato z utesknieniem ;-)) paru zlotówek ;-))) ona jest KoFana ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 no no, niezla ta emzeta, ( czyzbym widzial z tyłu tarcze ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 w jakim stanie bylo moto jak je kupiles?ja za swoja dalem 1300remat silnika kosztowal 500 a teraz jeszcze 1000 chce wpakowac i nielicze tych 200-300 ktore dolozylem na jakies duperele... problem polega na tym ze ja nie pracuje a ty pewnie tak Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 To i swoją się pochwalę :) Chociaż, Viper - moje gratulacje - piękny sprzęt odstawiony na wysoki połysk. Masz może jeszcze jakieś jej zdjęcia?Za mają MZ dałem 1450 zeta i jeszcze prawie nic przy niej nie robiłem (nie licząc wymiany kloszy od lamp - jakieś 40 zeta i żarówki). Na zdjęciu jest w stanie dokładnie takim jak odebrałem ją od właściciela, ale jak z nią skończe to będzie na pewno ładniejsza :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Wrzuciłem foto :) Dla leniwych bezpośredni link:http://forum.swiat-motocykli.pl/album_view.php?id=154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 ale piekne te nasze MZ kazda jest piekna i nie ma co mowic Dbajmy o nie i szanujmy A dlugo jeszcze bedą wozić nasze dupska :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Yago nie nie pracuje ..nadal chodze do szkoly lecz mam rodziców co cenią moją pasje '-)) na kase na nowy sprzet byly by moze jakies problemy choc mysle powaznie o GS 500e na next sezon. Ojcu mojemu strasznie sie podoba to co z niej zrobilem i twierdzi ze duzo sie przy takim remoncie zlowiek uczy ;-) ale pokazywalem jemu wlasnie GS`ki i podobaly mu sie nawet wiec moze bedzie next moto do kolekcji a mam juz 2 ;-)) sachs hercules 50ccm na pedala tai maly fajny motoped no i kofana ecia ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Oto fotki mojej Mz ale takie szczątkowe bo nie mam czasu nigdy zrobic fotek heh ale prosze: http://www.smsnet.pl/~viperpl/silnik.jpghttp://www.smsnet.pl/~viperpl/2moto.jpghttp://www.smsnet.pl/~viperpl/3moto.jpg Tylko tyle ciekawych foto na dzień dzisiejszy, bedzie więcej po tym weekendzie zdecydowanie ;-)) bo i jakies fotki zrobie w niedziele na Scuter CUP w Szczecinie bo sie wybieram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 20 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 a mi starzy powiedzieli ze nie doloza do mojej smierci... Ja terz o maly wlos niemial bym herkulesa tyle ze z silnikiem od etz 150 ale nie mialem kasy a jak mialem to juz jakies wiesniaki wziely rame od tego sachsa i "tuningneli" spawarka.... szkoda gadac bo mial bym fajne enduro!!! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Ja też się uczę, a na moto długo oszczędzałem - starzy byli absolutnie przecwni - ale się opłaciło, ofkors :) Zwłaszcza że części do MZtki są tanie i można się spokojnie pobawić :D Mam pytanie do wszystkich: poszukuję zamknięcia od tej klapki przy akumulatorze (nie wiem jak to inaczej nazwać - chodzi o takie zamknięcie z kluczykiem do bocznej osłony na motocyklu chroniącej akumulator) - jeżeli ktoś ma na zbyciu coś takiego lub wie skąd można to zdobyć to bardzo proszę o kontakt. PS. Śliczne są nasze maszynki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 ja nie mam ale tak przy okazji a ma ktos baranka ? bo u mnie brak :) (to z tyłu do trzymania sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi