EnduroMax Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ty za to nie jesteś fajny Bylo tak nie sciemniac ale byl gorszy na prostej Pewnie zapomnial wrzucac biegow od 2 w gore.... Dam ni mumer do kolesia co od ciebie kupil i jak mi to samo powie to uwierze...Srednio wierze ze scigales sie z tyloma sprzetami i kazdy byl zakatany :/ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no moze i by pokonał , niechce mi sie z wami kłócić bez kitu , najeżdzacie za bardzo, nie bede na siłe udowadniał ze tak bylo heh, jezdzilem rxem po torze i moja dt lepiej sie prowadziło...moze dlatego ze moj sprzet, i pzyzwyczajilem sie ale byla mniejsza ..niższa zwinniejsza...a moc tez spoko jak pisalem. Lol jeszcze ci napisze bylo tak niesciemniac, dziecko po co ja mialbym kłamać??????? myslisz ze mi to radość sprawia Dt sprzedałem w marcu, numeru w książce nie zapisałem do niego :lol: bo po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Chociaż w jednym się zgadzamy EnduroMax :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no moze i by pokonał ' date=' niechce mi sie z wami kłócić bez kitu , najeżdzacie za bardzo, nie bede na siłe udowadniał ze tak bylo heh, jezdzilem rxem po torze i moja dt lepiej sie prowadziło...moze dlatego ze moj sprzet, i pzyzwyczajilem sie ale byla mniejsza ..niższa zwinniejsza...a moc tez spoko jak pisalem. Lol jeszcze ci napisze bylo tak niesciemniac, dziecko po co ja mialbym kłamać??????? myslisz ze mi to radość sprawia Dt sprzedałem w marcu, numeru w książce nie zapisałem do niego bo po co?[/quote']Ja Ci wierze jezeli sprzety ktore wymieniles to byly 50cc bo one maja 8-10km natomiast silnik DT80 ma seryjny odblokowany 12km, co w lekkiej ramie od Dtmx juz nawet jakotako powinno isc. Natomiast jezeli w tamtych sprzetach zamontowacby zestawy tuningowe to zostawaj bys w tyle. Pomijam juz kwestie prowadzenia i zawieszenia bo taki RX bije Dtmx pod tym wzgledem na glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Hm to żadne hard enduro,HM to enduro tak samo jak RX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 TS rządzi. W taki przedziale cenowym to najlepszy wybór. Sam ją ujeżdżam. Silnik super, zawiasy też nie są takie ostatnie :) Bardzo zrywny i lekki sprzęt. Polecam bez dwóch zdań… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Hm to żadne hard enduro' date='HM to enduro tak samo jak RX.[/quote']ALe na ramie od CR'ki i zawieszeniu z wysokiej polki!! Oprocz tego plusem HM'a sa ogromne mozliwosci tuningu i dlatego jest uzywany na wszystkich zawodach w tej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Tak nie do tematu do EnduroBoya patrząc na te foty skoki cenne rady :) :-) : Postwa nogi lekko ugięte w kolanach(trzymasz kolanami motor) ręce ugięte pozycja bojowa.Przy najeździe na końcu hopy zwalnaisz gaz(oczywiście pozycja taka jak pisałem wyżej),siadasz praktycznie tylko w zakrętach itd i itd,z fot widać że lądujesz na przednei koło :roll: (w czasie lotu odkręcona manetka moto idzie tyłkiem w dół)ale chyba tego nei można zrealizować na takiej hopie jak w ogóle można nazwać to hopą.Ćwicz nad tym bo później wyrobisz sobie taki nawyk w postawie na moto i nei będziesz mógł się odzwyczaić od niego.Trenuj i jeszcze raz trenuj.Najpierw zacznij od zrobienia sobei ósemki i ćwicz we chodzenie w zakręty(balans ciała itp)później skoki.Pzdr Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja jeszcze dodam ze na takich hopach dobrze jest podciagnac moto w locie bo jak pisal ENDURO z podciagania motocykla gazem na tej hopie raczej nic nie bedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 hehe tak patrze ze EnduroBoy ma znajomy numer na motorze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 hehe tak patrze ze EnduroBoy ma znajomy numer na motorze Zolte suzuki,199 - prawie Pastrana :D BTW. numerek naklejony za czasow jak Ts'ka jeszcze nalezala do mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Tak nie do tematu do EnduroBoya patrząc na te foty skoki cenne rady : Postwa nogi lekko ugięte w kolanach(trzymasz kolanami motor) ręce ugięte pozycja bojowa.Przy najeździe na końcu hopy zwalnaisz gaz(oczywiście pozycja taka jak pisałem wyżej),siadasz praktycznie tylko w zakrętach itd i itd,z fot widać że lądujesz na przednei koło (w czasie lotu odkręcona manetka moto idzie tyłkiem w dół)ale chyba tego nei można zrealizować na takiej hopie jak w ogóle można nazwać to hopą.Ćwicz nad tym bo później wyrobisz sobie taki nawyk w postawie na moto i nei będziesz mógł się odzwyczaić od niego.Trenuj i jeszcze raz trenuj.Najpierw zacznij od zrobienia sobei ósemki i ćwicz we chodzenie w zakręty(balans ciała itp)później skoki.Pzdr Kuba Dzięki za rady... Te fotki są dosyć stare bo robione na początku wakacji. Od tamtego czasu wiele zmieniło się w moim stylu jazdy... Nie ukrywam, że to co napisałeś dało mi wiele do myślenia(odezwę się na gg)Ts stoi na takim zadupiu że ludzie uważają że to full cross a jak jedne wieśniak zobaczył moje buty enduro zadał mi pytanie co to za gumaki? :twisted: Co tu poradzić :lol: W tamtych okolicach niema żadnego toru crossowego. Pozostają mi chopy tego typu.Pzdr Filip... Ja jeszcze dodam ze na takich hopach dobrze jest podciagnac moto w locie bo jak pisal ENDURO z podciagania motocykla gazem na tej hopie raczej nic nie bedzie!A ja cię zaskoczę drogi Jakubie że na takich hopach można bardzo ładnie podciągnąć przód samym gazem (jak za 2tyg pojedziesz do mnie na działkę to sam zobaczysz :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Zolte suzuki,199 - prawie Pastrana dokladnie to mialem na mysli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Dzięki za rady... Te fotki są dosyć stare bo robione na początku wakacji. Od tamtego czasu wiele zmieniło się w moim stylu jazdy... Nie ukrywam, że to co napisałeś dało mi wiele do myślenia(odezwę się na gg) Ts stoi na takim zadupiu że ludzie uważają że to full cross a jak jedne wieśniak zobaczył moje buty enduro zadał mi pytanie co to za gumaki? Co tu poradzić A i jeszcze jedno jeździj w butach crossowych i najlepiej by było w kompletnym stroju.Nawet na takie malutkie hopy buty crossowe się przydadzą.Co do techniki jazdy to wal na gg.Jeszcze wiele mogę powiedzieć :) .Teraz jestem pod okiem trenera który trenuje mnie na mojej CR 125 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 A i jeszcze jedno jeździj w butach crossowych i najlepiej by było w kompletnym stroju.Nawet na takie malutkie hopy buty crossowe się przydadzą.Co do techniki jazdy to wal na gg.Jeszcze wiele mogę powiedzieć .Teraz jestem pod okiem trenera który trenuje mnie na mojej CR 125 Teraz już jeżdżę w butach… A strój z czasem się skompletuje;) Jak tylko będziesz na gg odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi