Lukasz Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 8O przed chwilą w wiadomosciach widziałem jak w goldwingu wybucha poducha przy zderzeniu czołowy.Ponoć ma to uszczuplić statystyki śmiertelnych wypadków. Honda ma montować w motocyklach poduchy od przyszłego roku, w czym nie wiem ale mówili chyba o goldwingu.Honda przodownik w bezpieczeństwie, najpierw ABS, potem poduchy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 od 2006 roku w Gold Wingach i tylko w USA http://world.honda.com/news/2005/2050908.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Zanimją kupię poczekam, aż zamontują także dla pasażera, boczne i kurtyny. Za taką cenę może to być w standardzie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kegriz Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 :> chyba na plecach kierującego :>klima by się jeszcze przydała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 a tak poważnie wiadomo już czy to będzie montowane tylko w goldwingach?? czy może w innych modelach też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Dla ciekawostki podam wam jeden z opisow motocykli na sprzedaz w autogiełdzie http://autogielda.com/motoryzacja/?dzial=0...ferta=190471180 YAMAHA TDM 850Opis: Airbag,Airbag pasażera,przednie i boczne Airbegi,przednie- i boczne- i zagłówkowe Airbagi Widzialem jeszcze lepsze ogloszenia motocykli ale nie chcialo mi sie juz szukac gdzie YAMAHA FZ 750 byla do sprzedania z poduchami i szyberdachem =) pomyslowosc pomyslowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi