Frencci Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 poszlo to co mialem. zycz koledze powrotu do zdrowka bo slyszalem, ze pekl obojczyk... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Moto tego kolesia (CBR600RR) stoi u mnie w HRG. Koleś połamał obojczyk. To da się złamać obojczyk poza enduro?? ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 moze dlatego że nie miałem więcej okazji Rolling EyesNo jak już na R1 (w przyszłości) nie wykręcisz 2:05 to będziesz gorsza dupa ode mnie :-) Coś o kosztach jakby chciał się ktoś pościgać w MMP :)Troche drogi sport ConfusedDominik załatwi serwis' date=' Jacek Bikini-Girl, Gumiś oponki, klocki będę oszczędzał, do pomocy przy boxie forumowicze sie zadeklarują, ocieplacze na opony to mi babcia na drutach zrobi, amortyzator skrętu ktoś pożyczy, paliwko spuścimy od konkurencji (albo darmowe tankowanie cysterny na shelu (ktoś się pisze ?), żarcie... - na gorących kubkach przez sezon przeżyje ! transport to na stopa, a na opłaty wyścigów to na mszy się zbierze ! jak się chce to można :lol: więc za rok startuje - nie ma bata :mrgreen: [ [i']Dopisane: 17-09-2005, 01:06[/i] ](glebila pozniej na Slawinskim)Właśnie - wielka prośba ! Jak ktoś zna nazwy poszczególnych zakrętów na torze to niech łyknie fote z www.automobilklubu' date=' pododaje nazwy i zamieści gdzieś do ogólnego, bo denerwuje mnie tłumaczenie zawsze gdzie, co na którym zakręcie (Bądźmy profesionalistami ;) ) szukałem na necie, ale nigdzie nie mogę znaleźć ! [ [i']Dopisane: 17-09-2005, 01:13[/i] ]stoi u mnie w HRG. Koleś połamał obojczykoby szybko do zdrowia powrócił ! a maszyna jak ? mocno pokiereszowana ? [ Dopisane: 17-09-2005' date=' 01:16[/i'] ]tylko żeby pogoda dopisałaPamietajcie, że wtorki mamy magiczne (nie jedna osoba juz to powiedziała) w najbliższy ma być przemieszanie słońca z chmurkami ale absolutnie BEZ deszu - temperatura wymażona 22 *C ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Właśnie - wielka prośba ! Jak ktoś zna nazwy poszczególnych zakrętów na torze to niech łyknie fote z www.automobilklubu' date=' pododaje nazwy i zamieści gdzieś do ogólnego, bo denerwuje mnie tłumaczenie zawsze gdzie, co na którym zakręcie (Bądźmy profesionalistami ;) ) szukałem na necie, ale nigdzie nie mogę znaleźć ! [/quote'] A - duza patelniaC - SlawinskiF - mala patelniaG, H - niemieckieJ - pod debami (lewy szybki)M - wyjscie pod most Dzieki Jacek za fotki, pewno sie chlopaki uciesza. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Dziekówa Fat ! jeszcze tylko małe pyt. - reszty nie znasz, czy nie mają nazw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Dziekówa Fat ! jeszcze tylko małe pyt. - reszty nie znasz' date=' czy nie mają nazw ?[/quote']chyba nie maja, tzn. przynajmniej ja ich nie znam ;) Wiadomo, ze szykana przed wyjsciem pod most to szykana, potem wyjscie na prosta startowa itp. Ale chyba takich konkretnych nazw to nie ma. A jesli sa to niech ktos poda, bo sam jestem ciekaw. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ja nazywam jeszcze: B - duża szykanaK,L - mała szykana (z którą jeszcze sobie nie poradziłem - tzn. zawsze za mocno tam zwalniam - ale kiedyś nie zwolniłem i wyleciałem :? ) no i jak dla mnie największe nierówności sa na małej patelni, na małej szykanie oraz łuki D,E ! za to najbardziej lubie dużą patelnie - a szczególnie wyjście z niej i wiksa przez dużą szykane (prawe do 200 tam dochodzę) oraz niemieckie i lewy szybki ! [ Dopisane: 19-09-2005, 22:58 ]K.... chyba się pochlastam ! u mnie wszyscy wiedzą, że wtorki po południu są dla mnie zajęte ! ale dostałem zaproszenie na zjazd rodzinny na którym chyba muszę być - a nawet jak na niego nie pójdę to mam examin w środe i będę musiał kuć, więc raczej mnie nie będzie na torze ;) :flesje: :crossy: ale może cosik mi odje*ie i walne wszystko i przyjade... się zobaczy ! Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 no i jak dla mnie największe nierówności sa na małej patelni, na małej szykanie oraz łuki D,E ! za to najbardziej lubie dużą patelnie - a szczególnie wyjście z niej i wiksa przez dużą szykane (prawe do 200 tam dochodzę) oraz niemieckie i lewy szybki ! Ja tam tre notorycznie wydechami na wyjściu pod most, jak się ścieśnia mocno zakręt do wewnętrznej to jest tam spory dołek, który powoduje, że moto bujnie w górę i dół... no i tarcie gwarantowane mam... uuu boli :lol: A to potrafi wywalić na zewnętrzną :roll: A najbardziej podoba mi się pod dębami, ten lewy szybki jest niesamowity, duża prędkość a przy tym fajne złożenie. Natomiast drugi niemiecki to moja bolączka, cholernie boję się tego zakrętu, można tam bardzo łatwo wylecieć, co mi się już parę razy zdarzyło, na szczęście zawsze tylko wyprostowało i na szykanie zewnętrznej lądowałem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Natomiast drugi niemiecki to moja bolączka,Tina na nim bodajże szlifnęła ! Ja zawsze wchodziłem przy wewnętrznej, ale o wiele lepiej wchodzi się w niego od zewnętrznej do wew. i wyjście ! Ogólnie nie mam z nim problemów mimo, że od nie jednego słyszałem, że jest zdradliwy...ten lewy szybki jest niesamowityLecz za to zakręt przed nim jest cholernie nieciekawy pod kątem nawierzchni ! nie można wejść w niego mocno od zewnętrznej ponieważ jest tam górka i może nieźle mojtnąć ! [ Dopisane: 20-09-2005, 00:26 ]kurde ale się w to wje*ałem - znajomi nie mogą ze mną wytrzymać bo cały czas nawijam o torze :lol: zapisałem się w końcu do automobil klubu - nareszcie wlotka za 15 zyla :P dowiedziałem się, że są nowe przepisy i można wystartować bez licencji tylko w 2 wyscigach, później nie ważne jaki się wykręca czas trzeba zrobić licencje (ok. 400 zł rocznie !) ale jak narazie tylko od 1 osoby to słyszałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Halo, Moje Obiektywowe Gagatki :P ! A kto dzisiaj na bank sie wybiera? Pogoda jak zwykle we wtorki zapowiada sie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja juz sie z kumplem dogadalem i jade - chetnie p[ogadam z forumowiczami - szczegolnie ze potrzeboj erady co do lewego zakretu - chyba to "sławiniak" bo za h..uja ni emoge opoanowac optymalnego wejscia w ten zakret - wszysytkie prawe ida ładnie n akolanie a z tym zawsze mam problem czyli do zobaczenia dziisja na torze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 No to Pablerro widzimy sie i ladnie sie usmiechaj na winklach :-D Ja juz wyjezdzam do P.- mam kupe spraw do zalatwienia. Zadzwon jak bedziesz na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Oki - bed ejeszcze z kumplem na R1 - tylko Jacek tym razem ustaw sie w innym miejscu zeby bylo widac prawe zakrety bo lewe mi h*jowo wychodzą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 dalej koledzy co się działo ? jak było ? ja k... niestety nie mogłem - nadal zakuwam i bede siedział cała nocke ! ;) a tak chętnie bym sobie z wami ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Brakowalo Ciebie. Niestety chyba z dwie gleby,przerwany trening itp. Jezdzil 'Stachu" i tak zapierdzielal, ze nie moglem go uchwycic w tele. Byl Twoj sobowtor (;-]) na zielonce z gumowym pamprem, no kurcze podziwiam Go- caly czas rura, nie peka. Na Slawniaku mial bliskie spotkanie z motocyklem z bialymi owiewkami ale uratowali sie obaj na trawie. Pablo trenowal z dobrym skutkiem Slawniaka. Dominik chyba juz poprzecieral kolektory albo je pozbijal mlotkiem bo sypie w winkle jak superbike. 'Superduker" twardo poznaje tor za Dominikiem. Byla Tina cala w bieli-pierwszy raz widzialem Ja w akcji-marszczyla tylki niektorym facetom...;-].Kolega na niebieskim XX przycieral owiewki. Tomek Ł. jak zwykle -konsekwentny fachura-swoje tempo i sciezka. Krzychu "Monster"- podziwiam,ze wrocil na tor po nieprzyjemnych przygodach- widac, ze ten 'wirus' posiadl Go bez reszty... Bylo jak zwykle ok.Lece spac.Zaluj brachu :P ! Kuj,kuj,powodzenia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi