yuzzek Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Tylko musze wiedzieć dokładnie o której mozna wjechać na tor i ile to kosztuje wtorek, od 15.00 do 18.00; 35,- zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 - ejjj, to mogles przyjsc grabe uscisnac i byloby po klopocie Razz :oops: tak koles mowil,prawda to?też słyszałem, że jak na torze bęcniesz i wyjdzie to nic nie wypłacą ! Wiec ciekawe gdzie można się ubezpieczyć tylko na tor ? (jak ktoś wie to dawać) ale przecież nie musisz od razu się z TEDIM ścigać i wykręcać 1:39 :twisted: choć z drugiej strony cię trochę rozumiem ! p.s. rejestracji nie trza było mazać - nie zwracam na to uwagi ! ale wielkie thx. za fote !Podobno jak ktos jedzie 1 raz na tor to na 90% wywinie dzwonkaPowiem ci, że to w ogóle nie jest prawda !!! Wiecej osob wypada bardziej doświadczonych - bo zaczynają gnać i rywalizować ! A osoby początkujące jadą bardzo zachowawczo ! Jeżeli podlecisz na tor to zgłoś się do mnie to tyle ile wiem to ci przekaże (o flagasz, zasadach itd) Sam zaczynałem w tym roku na GSX600F 92r. więc chyba prawde mówie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Jeżeli podlecisz na tor to zgłoś się do mnie to tyle ile wiem to ci przekaże (o flagasz, zasadach itd) Sam zaczynałem w tym roku na GSX600F 92r. więc chyba prawde mówie No to super :!: Chyba skombinuje busika, zapakuje moto i podjade we wtorek :) Wezme moja panne i kamere :P Z pomocy napewno skozystam i sam tez cosik poczytam na necie o zasadach :twisted: Moze podpowiesz mi tez cos na tamat samej jezdy... :DPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Moze podpowiesz mi tez cos na tamat samej jezdy...postaram się przekazać wszystko o co tylko zapytasz i co tylko wiem ! najlepiej bądź troszke przed czasem (tzn. np. 14:30) bo czasami wpuszczają troche wcześniej (tak za 10 trzecia) i będziesz mógł wyjechać i zrobić kilka kółek bez tłoku - razem z kilkoma motorkami ! bo im bliżej 16 tym wiary zaczyna się zbierać... pomysł z busem jest dobry ! wielu tak jeździ ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 http://marco.fajnafotka.pl/co prawda nie z trenignów ale daje kilka fotek w mojego autorstwa z ostatniej rundy Mistrzostw Polski na torze poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 dzięki za foty ! zdjęcie 37 Panna w okularach - ładnie się na ciebie zapatrzyła :D słodka :roll: ! "PO TINA" też się nawinęła :D no ale fotka 33 mnie rozgromiła - Duka "SOLIDARNOŚĆ" :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Pierwszy raz żałuje że nie mieszkam w Poznaniu - ale w przyszłym roku możecie się mnie spodziewać..... bo w tym roku już nie mam urlopu :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Pierwszy raz żałuje że nie mieszkam w Poznaniu:D ........ :twisted: bo w tym roku już nie mam urlopujeden dzień... ? powiedz, że musisz jechać odebrać nagrodę pieniężną i, że odpalisz szefowi działke :lol: a jak wrócisz to powiesz, że cię okradli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 - Kolezank Malzonka stwierdzila, ze kolega zapierdziela jak 'zly' i ja tez tak powinieniem- ale Ona tak do konca to tez by nie chciala- typowa kobieta ;-]! Zazdroszcze- mam jakas blokade w czajniku- lece na tepanacje i moze sie mi polepszy ;-]. Brawo Luzi, Respect!!!!!! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ale musiał... :D :roll: :) :lol: :twisted: Zazdroszcze- mam jakas blokade w czajnikuA może po jednym głębszym się odblokowuje ? :mrgreen: lub "Więcej wiary Synu..." Jeszcze raz Serdeczne dzięki ! P.S ALL dzięki Jackowi (który mi dużo wlał) za rok spróbuje w klasie pretendent ! Nawet mam zapewnioną Hostesse - chcieli byście wiedzieć jaką Piękność ? zobaczycie "nasze" foty z podjum w "motocyklu" :) :lapagora: :puchar: :D ......... ale najpierw musze zostawić za sobą 2 rejestracje "PO TINA" i "P1 GROM" :D :twisted: ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Noo, rejestracje odkrecamy i ostro trenujemy.Bkini-Girl ostro szykuje parasol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 kurde Jacku super zdjęcia można wiedziec co to za sprzętty tak amatorsko sie bawisz w fotografię czy coś wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Kurde Brachu- "Do Ktorego Nie Moglem Przybyc Na Slub"- pisz maila, i przesle wszystko ;-].Zwykly Canon D300 i tele 500 + powinien byc chyba statyw ale ja nie moglem sobie z nim dac rady niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nieważne co to za aparat, ważne że zdjęcia wymiatają. No a Luzi na kolano schodzi ostro ostro! Respect!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 No a Luzi na kolano schodzi ostro ostro! Respect! kolejny :cry: jak tak będziecie dalej to "skończe na laurach" ! Troche krytyki prosze ! :roll: p.s. - Dziękówa koledzy ! ........do łokcia jeszcze daleeeeeko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi