Skocz do zawartości

Pierwszy motorower

Szymek001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ale wolałbym chłodzone powietrzem

;)

Zastanawiałem sę nad Aprilią RX ale później doradzili mi dt80' date='[/quote']

Ani rx ani dt80 nie jest chlodzone powietrzem :-D (tzn stare mx tak ) JA Ci radze za ta kase poszukac jakies dt80lc2 do 2 tys mzona bez papierow kupic:) Ale musial bys tylko po polach smigac:) pzdr

Ani rx ani dt80 nie jest chlodzone powietrzem (tzn stare mx tak ) JA Ci radze za ta kase poszukac jakies dt80lc2 do 2 tys mzona bez papierow kupic:) Ale musial bys tylko po polach smigac:) pzdr

PO co ma kupowac ciezka DT bez kwitow jak moze smigac lekka TS za ta sama kwote?? :lol:

no a nie może być cieczą chłodzona?' date=' [/quote']

to jest tak, ze chlodzony powietrzem musi jechac, zeby byl chlodzony bo wtedy sie oddaje cieplo. a chlodzony ciecza poradzi sobie nawet w ostrym terenie przy niskiej predkosci(do czasu oczywiscie), bo minie troche czasu zanim ciecz sie tak rozgrzeje...

no tak.. ale enduroboj mieszka daaaaaaleeko odemnie

Ja po CRke zrobiłem 3500km po drodze jeszcze auto wujo kupił.Mieszkam w Rzeszowie a Crka stała 50 km od granicy z Francją :lol: .Co to jest 400km..nic.Też bym mógł kupić crossa w Polsce ale nie chce bo w Polsce są zakatne sprzęty ;) i mniej szanowane niż na zachodzie!!!

Też bym mógł kupić crossa w Polsce ale nie chce bo w Polsce są zakatne sprzęty i mniej szanowane niż na zachodzie!!!
Podpisuje się pod tym. Dlatego po Moto jade do Francji albo Holandii (po ostatnich akcjach mam mieszane uczucia co do niemieckich sprzętów) a 3500 km po wymarzony motocykl to dla mnie nie dużo. Pozdro

• 1 miesiąc temu...
Gość gucio.motocyklista

Ja tam miałem dt 80 ccm przerobioną na 100 ccm.Model chłodzony powietrzem.Uważam ze to super motorek,mocny i szybki,do tego nie jest ciężki i njwazniejsze ze tani,do 2 tys kupisz taka 80 zarej. na motorower.

No nie wiem czy do 2000zl mozna dostac DT zarej. na 50ccm 8) Jezeli juz to jakiegos pewnie trupa, albo komus zalezy na szybkim sprzedaniu. 8)

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

do 2 tys kupisz taka 80 zarej. na motorower.

8O :arrow: :lol: :lol:

Taaaa, marzenie, każdy może sobie pomarzyć :lol: . Kupić może i byś kupił, ale stan techniczny i wizualny byłby tragiczny. Ogólnie no comment do twojego posta :lol: .

P.S.

Magik, nie wierz w bajki, za stary chyba na to jesteś :)

Mr.Maciek no przeciez pisalem ze do 2000 to marzenie, jak rodzice bede do konca przekonani co do kupna moto to bede marzyl o jakies dt do 2000 8)

Jak pisalem wyzej do 2000 to max dyzel bedzie 8) w bajki nie wierze 8)

pozdr. Mag :-x

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)