krzychu-985 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 ale wolałbym chłodzone powietrzem ;) Zastanawiałem sę nad Aprilią RX ale później doradzili mi dt80' date='[/quote']Ani rx ani dt80 nie jest chlodzone powietrzem :-D (tzn stare mx tak ) JA Ci radze za ta kase poszukac jakies dt80lc2 do 2 tys mzona bez papierow kupic:) Ale musial bys tylko po polach smigac:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ani rx ani dt80 nie jest chlodzone powietrzem (tzn stare mx tak ) JA Ci radze za ta kase poszukac jakies dt80lc2 do 2 tys mzona bez papierow kupic:) Ale musial bys tylko po polach smigac:) pzdrPO co ma kupowac ciezka DT bez kwitow jak moze smigac lekka TS za ta sama kwote?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 PO co ma kupowac ciezka DT bez kwitow jak moze smigac lekka TS za ta sama kwote?? moze ts mu sie niepodobac bo urodą ona nie grzeszy:) Ale wiadomo tu nie o wygląd chodzi:) Co kto woli .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek001 Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no ale jak mi już ktoś powiedział, cieczą lepsza jest, no ale czy w tedy części są dużo droższe ? ja mieszkam w woj. śląskim a enduroboj daleko daleko odemnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 To poszukaj jakiejs ts-ki chlodznej powietrzem gdzies w okolicy. Albo jakas dt mx i po problemie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek001 Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no a nie może być cieczą chłodzona?, bo ja już sam nie wiem ;/ ;) :roll: :| :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no a nie może być cieczą chłodzona?' date=' [/quote'] to jest tak, ze chlodzony powietrzem musi jechac, zeby byl chlodzony bo wtedy sie oddaje cieplo. a chlodzony ciecza poradzi sobie nawet w ostrym terenie przy niskiej predkosci(do czasu oczywiscie), bo minie troche czasu zanim ciecz sie tak rozgrzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no tak.. ale enduroboj mieszka daaaaaaleeko odemnie Ja po CRke zrobiłem 3500km po drodze jeszcze auto wujo kupił.Mieszkam w Rzeszowie a Crka stała 50 km od granicy z Francją :lol: .Co to jest 400km..nic.Też bym mógł kupić crossa w Polsce ale nie chce bo w Polsce są zakatne sprzęty ;) i mniej szanowane niż na zachodzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Też bym mógł kupić crossa w Polsce ale nie chce bo w Polsce są zakatne sprzęty i mniej szanowane niż na zachodzie!!! Podpisuje się pod tym. Dlatego po Moto jade do Francji albo Holandii (po ostatnich akcjach mam mieszane uczucia co do niemieckich sprzętów) a 3500 km po wymarzony motocykl to dla mnie nie dużo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek001 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 no tak sobie tylko po moto tyle jedziesZ? no.. mi to by sie raczej nie opłaciło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja tam miałem dt 80 ccm przerobioną na 100 ccm.Model chłodzony powietrzem.Uważam ze to super motorek,mocny i szybki,do tego nie jest ciężki i njwazniejsze ze tani,do 2 tys kupisz taka 80 zarej. na motorower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No nie wiem czy do 2000zl mozna dostac DT zarej. na 50ccm 8) Jezeli juz to jakiegos pewnie trupa, albo komus zalezy na szybkim sprzedaniu. 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 do 2 tys kupisz taka 80 zarej. na motorower. 8O :arrow: :lol: :lol: Taaaa, marzenie, każdy może sobie pomarzyć :lol: . Kupić może i byś kupił, ale stan techniczny i wizualny byłby tragiczny. Ogólnie no comment do twojego posta :lol: . P.S.Magik, nie wierz w bajki, za stary chyba na to jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Mr.Maciek no przeciez pisalem ze do 2000 to marzenie, jak rodzice bede do konca przekonani co do kupna moto to bede marzyl o jakies dt do 2000 8) Jak pisalem wyzej do 2000 to max dyzel bedzie 8) w bajki nie wierze 8) pozdr. Mag :-x Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi