IRBIT Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Poszukuje szparunków na motocykl M-61 ( takie samoe jak w M-72, na wysokim błotniku ).Może ktoś wie gdzie takie kupie ?W jakiej cenie ?Z góry dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Może to cie zainteresuje http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62897422 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leto Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ja wiem, że gmerać po tak obszernym Forum, to nie każdemu się chce. :evil:Szparunki do eM'ek, naklejki rodem z IIWW i inne wynalazki oferował kiedyś na Allegro jakiś człowiek z Żyrardowa.Było o tym jakieś 2 miesiące temu, pamiętam, że pisałem te same słowa... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Tak, pamietam że jakis gość ogłaszałsie ze szparunkami na allegro , moze ktoś ma do niego telefon albo jakis kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=56583114pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Dzieki, właśnie o tego gościa mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Taką taśme kupisz w każdej dobrej mieszalni lakierniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi