Freemen Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Witam. Chciałbym, abyście powiedzieli ile wyciagnęliście ze swoich 600 tkowych Fazerków najwięcej. I jak zachowuje sięto moto przy maksymalnej jeździe przez dłuzszy czas.1.V-max2.Rocznik Twojego Fazera3.Twoja optymalna prędkość Pozdtawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 kumpel ma fz6 2004 bez owiewki i szedl 220 maximum i powiedzial ,ze strasznie pizdzi :-D a :!: i mowi,ze teraz by wybral z owiewka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electro Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja jestem pelen podziwu dla ludzi, ktorzy pisza, ze sprawdzali v-max swojego nakeda. I jeszcze wyszlo 220? Ja na golasie przy 140 przyciskam mocno glowe do baku, zeby mnie nie zwialo. A 220? Chyba przez piec sekund. Szacun.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 A 220? Chyba przez piec sekundpewnie tak bylo :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 1. V-Max 220 km/h czyli w rzeczywistości trochę mniej2. 19983. na trasie to 140-170 km/h (spalanie 6,5l/100km) / w mieście to już zależy... od miasta, drogi, natężenia ruchu pzdr [ Dopisane: 05-09-2005, 23:34 ]uuups zapędziłem się, pytanie o FZ6, proszę usunąć posta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 V-max:Max: 235km/h na gierkówce z Łodzi do częstochowy z pasażerką ale ja mam owiewki i właśnie mam tez wymienioną szybę na tę podwyższoną turystyczną. Rocznik: 2004 Prędkość optymalna w trasie to koło 160 idzie skubana jak po sznurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ja jestem pelen podziwu dla ludzi' date=' ktorzy pisza, ze sprawdzali v-max swojego nakeda. I jeszcze wyszlo 220? Ja na golasie przy 140 przyciskam mocno glowe do baku, zeby mnie nie zwialo. A 220? Chyba przez piec sekund. Szacun..[/quote'] Eee tam electro przesadzasz.... 2 paki można spokojnie leciec przy 140 dopiero zaczyna wiac... Ja leciałem 180 i nawet sie nie pochylilem i jakos nie spadlem z moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Ja leciałem 180 i nawet sie nie pochylilem i jakos nie spadlem z moto :-D :-D :-D :-D :-D ogolnie fazerem z owiewka to ostatnio lecialem 230maxale jak sie polozyc to 200 mozna spox utrzymac(i jak fajnie sie skreca lezac na maxa na baku :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Stopmen nie wiem co Cię śmieszy ale niezwykłem bajek pisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Stopmen nie wiem co Cię śmieszy ale niezwykłem bajek pisac... smieje sie z tego ze "nie spadles" :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 W sensie że mnie nie zwiało.... Jak się mocno trzymasz kierownicy to da sie przezyc kilka kilometrów jazdy z taka prędkością na golasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonik999 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja lecialem 230 golasem z 2004r no i wytrzymac sie da ale pizdzi i to nie jest jazda z broda na baku ,a mniej jak 150 mozna jezdzic na luzaka.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 witam :) fazerka(2002r.) nabylem pare dni temu i jeszcze nie sprawdzalem na maxa, ale poprzedni wlaściciel mówil że 230km/h wycisnol. ja na razie dociągnolem do 210km/h i bylo super tylko droga się zrobila zbyt dziurawa :? . dla mnie optymalna prędkość to 150-180km/h. pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Witam.Fazer 600 '03V-max 230 z oporami W trasie przelot 140-160 spalanie 5.5 lPowyżej 160 czsami jeżdżę ale jest to strasznie męczące, spalanie diametralnie wzrasta, moto już nie jest takie stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 witam ponownie :D będe się chwalił :P , ale na temat 8) dziś jadąc do pracy(troche okrężną drogą :P ) udało mi się osiągnąć 230km/h, a nawet nieznacznie powyżej 8) "diabołka' przetestowałem na niedawno odnowionej drodze za moją mieściną. prędkość tą osiągnołem dwukrotnie raz jadąc w strone Torunia a potem wracając, więc raczej nie było to zasługą wiatru wiejącego w plecy :lol: wrażenie niesamowite :twisted: , to jak na razie największa prędkość z jaką dane mi było się poruszać 8) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi