rafauM Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Witam.Ostatnio zastanawiam się na przyszłość (może następny sezon) nad zakupem motocykla V-strom 1000 lub 650 (zależy ile będzie kasy i jak wypadnie jazda próbna)Moje pytanie dotyczy wersji 1000.Jest Suzuki DL-1000, Kawasaki KLV-1000 i Cagiva Navigator 1000 i są one w zasadzie podobne i na podobnych podzespołach chyba budowane.Jakie są pomiędzy nimi różnice oprócz wyglądu i kolorystyki. Chodzi mi o różnice techniczne. Który z nich jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Wszystkie bazują na tym samym silniku - z TL1000. Przy czym V-strom i KLV mają wtrysk a Navigator chyba gaźniki. Cenowo najkorzystniejszy jest V-Strom. Widziałem już używki za 25 tyś. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 W kawasaki powiedzieli mi, że klv nie ma jakiegoś złącza diagnostycznego do podpięcia komputera i to w zasadzie wszystkie różnice pomiędzy dl i klv :)No i oczywiście klv to tylko pomarańczowo-czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Z nowych sprzętów KLV jest tańszy o kilka tysi od Suzi. Osobiście kupiłbym ten, który ma najlepszą sieć serwisową. W mojej okolicy wybór pada na Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Na stronie Kawasaki KLV ma cenę 37 965 za rocznik 2004 w promocji.W Suzuki Poland Position V-stroma cenią na 39 400 a W Suzuki Motor Poland na 41 500.STEO Sp z o.o. - Navigator 39 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 :) mniejszym V-stromem mialem okazje jezdzic, tu opinie motocyklistow zaczynaja sie na : ....na 650 bedziesz klął po tygodniu, na 1000 po dwóch ;) mi osobiscie sie dobrze jezdzilo, ale czegos mu brakuje ... moze czegos co sprawi ze nie bedzie sie na nim jezdzilo jak na plastikowej zabaweczce? posiadacze v-stroma(1000) sobie chwalą i dopoki nie przekroczy 2-3 lat (zakladajac ze bedziesz jezdzil) to suzuki nie beda stuki puki, a kawasaki - ...(nie zacytuje) navigatora trudno opisac, jeszcze go w Polsce chyba nie widzialem :Da wiec moze Wiadro ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi