kudlaty_bytom Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 no dzisiaj sie dowiedziałem ze potyrzebne było 6 :) Razy srednio 50zł to jakies 300zł Ladnie mnie to szarpnie ;)Trudnou Ciebie tyle płytki kosztują, a u mnie na zwykłych regulacjach ze śrubką i nakrętką troszkę więcej :-D nie ma to jak mieć fajne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 nie jest zle płytki po około 30zł tak wiec jakos to prezyje Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 A ja znam miejsce gdzie takowe mozna dostać za 19 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi