Gość Kosjo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam :) Którego z ścigaczy wybraliście by na moim miejscu : Aprilia RS 50 Yamaha TZR 50Honda NSR 50 Chodiz mi oczywiście o używane i głównie stuningowane na 80ccm. Mam 165cm wzrostu i 55kg. wagi.CO o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 sadze ze musisz poszukac w archiwum bo bylo tego pelno. A swoja droga polecem yamahe coc nie jest tak ladna jak aprilia.. ale to yamaha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Aprilia jest bardziej popularna :) Ja bym wybierał pomiędzy Hondo a Aprilią nie wiem czemu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jeździłeś już wcześniej na motorze? Jeśli tak to jak długo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ktore roczniki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja bym na twoim miejscu wogole scigacza 50'tki nie kupowal bo jak dla mnie sa smieszne :) Lepiej kupic enduro ktore lepiej wyglada i jest praktyczniejsze, no i nie bedziesz wygladal tak smiesznie jak na scigu 50;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja bym na towim miejscu kupił Aprilie RS.W aprilkach są bardzo dobre silniki :) ,jak będziesz dbał to nie bedziesz miał z nia problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jezeli chodzi o osiagi to napewno RS , ale jesli chodzi o silnik to z polecam honde , nie mialem nigdy problemow. zobacz do archiwum bo duzo tego jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 1 tzr 2 rs3 nsr ale odradzam bo wygląda jak obudowany komarek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moim zdaniem najfajniejsza Honda nsr, ale jak widac po innych opiniach - rozne rzeczy rozni ludzie lubia. A co do Aprili to moim zdaniem wyglada okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosjo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jeździłeś już wcześniej na motorze? Jeśli tak to jak długo :) No aktualnie mam Komara i jeżdze nim juz jakieś 3lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No aktualnie mam Komara i jeżdze nim juz jakieś 3lata po takiej jezdzie na komarku chcesz odrazu wsiasc na sprzet spokojnie lecacy te 100 czy 120 na godzine? twardy jetses:P mi najbardziej podoba sie TZRka potem Aprilia(ale te nowsze) a niestety na koncu honda, choc co do tek wiem ze napewno ma dobre silniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 po takiej jezdzie na komarku chcesz odrazu wsiasc na sprzet spokojnie lecacy te 100 czy 120 na godzine? twardy jetses:P dla mnie to zadna odwaga tylko po prostu zmiana motoru na nieco mocniejszy , przeciez nie bedzie wymienial motocykla co 2 miesiace na taki , ktory jedzie 30 km/h szybciej. aha a poza tym kto mu kaze jezdzic od razu 100 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hmm Aprilia Rs ale 80ccm rej na motorower daje więcej satysfakcji tzr fajne są ale, dość drogie a jak tanie to w opłakanym stanie.. kupisz dobrą aprilie i nie będziesz miał problemów choć aprilie mają słabą elektryke wybór należy do Ciebie ja polecam Apkę na temat nsr 50 się nie wypowiadam brak tarczówki z tyłu śmieszne już na dzień dzisiejszy oponka z tyłu naprawde jak od komarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adradinho Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Czesc,Od razu odradzam NSR-ke, ponieważ nie wygląda to za niczym :] Najlepsza jest Aprilia RS, która po kilku zabiegach odblokowujących staje się prawdziwym sportowym motorowerem (żadna TZR-ka czy NSR-ka nie ma szans z tuningowaną RS-ką).Ładnie, agresywanie wygląda Yamaha TZR w nowej budzie, ale one są bardzo drogie i nie powalają osiągami. Tuningowana Aprilia chyba jako jedyna z tych motorowerów ma głos przypominający dorosłego ścigacza. Oczywiścia mówimy tu o RS-ce po tuningu i śmigającej minimum 80 km/h. Nie wiem jak inne, ale moja (tutaj ja wystawilem z ciekawosci - www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M92815 - ma wspanialy tuning Polini 80 cm3 + gaźnik 125) ma diabelską moc, kto wie czy nie jest najmocniejsza w Polsce. Az sama prosi by wcisnąć jej gaz na maxa. Wprawdzie troszke pali 5-6 litrow, ale wynagradza to w mocy, prędkości i cudownym ryku :) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi