B3stia Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kto jedzie w sobote na ten dziwny zlot w boszkowie?? Ja będę na rynku o 10:00 , myślę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Postaram tez wpaść na chwilę:) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 coś więcej na temat tego boszkowa? ja jak już mógłbym skoczyć do boszkowa i później w jakąś krótką trasę w zależności od pogody of course :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Będę też ok. 10 na rynku w Lesznie a co potem to zobaczymy, w niedziele jadę do Wrocka na motobazar.Beti jedziesz czy nie ? Edytowane 22 Czerwca 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 to co, może o 9.30 na McD się umówimy a później na rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ok Ario, o 9:30 przed MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 dobra to my tez wlecimy z Bestia przed 10 na McDDla nie wtajemniczonych:Plan zlotu: I dzień - 23.06. 2007 10.00 - 11.30 Zbiórka uczestników zlotu Rynek w Lesznie. Parada motocykli (wybór najstarszego motocykla) 11.30 Przejazd motocykli i skuterów na trasie Leszno - Osieczna - Smyczyna - parada na ranczo Grześkowiak Leszno - Swięciechowa - Piotrowice - Niechłód - Zbarzewo - Włoszakowice - Boszkowo (parking TRANS-MAR) 14.00 - 16.30 Rejestracja pojazdów i uczestników 17.00 Konkursy sprawnościowe 19.00 - 24.00 Koncert grupy rockowej 22.30 Puszczanie wianków 23.30 Pokaz sztucznych ogni II dzień - 24.06.2007 10.30 Parada motocykli i skuterów na trasie Boszkowo - Włoszakowice - Bukówiec - Sądzia - Krzycko - Boguszyn - Bronikowo - Morownica - Śmigiel parada pod wiatrakami) Poladowo - Bucz - Boszkowo 13.00 Koncert zespołu GŁADEK BROTHERS BAND 14.30 Zakończenie zlotu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No ja nie moge sie o 10 z wami spotkac. O tej godzinie zaczynam absolutorium. Jak juz to po poludniu chcialam skoczyc do Boszkowa, zobaczyc co i jak tam, ale skoro wy juz bedziecie po, to nie wiem teraz co zrobie. Samej mi sie nie bedzie chcialo jechac. A w niedziele na motobazar jade. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 qźwa od 10-11:30 na rynku :/ może pojedziemy trochę później żeby nie garować tam 1,5h? sprawdzałem pogodę i jest ryzyko deszczu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Bylem na tym zlocie chyba 2 lata temu i bylo bardzo fajnie naprawde duzo motorow zwlaszcza jak na leszczynski zlot, pamietam ze byla wiara z warszawy i kilka maszyn nawet z Berlina przyjechalo. sporo Goldwingow, bo to kumple organizatora, ktory tez smiga Goldwingiem, chociaz podobno jeszcze sobie Hajke sprawil :clap: Bardzo chetnie bytm sie przejechal, wiec jesli bedzie jutro ladna pogoda to moze wsiade na moto i przyjade ;) Ale wtedy motobazar odpada, a tez bym chcial tam byc... no zobaczymy, pogoda zadecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 wal bazar, szkoda kasy ;) przylatuj do Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Uczyc sie nie smigac obiboki jedne :P Witas spoko jedz do boszkowa zmokniesz bo masz jedna jazde wodna w plecy. A jakby cos ktos widzial cos ciekawego dla mnie na bazarze to niech da znac. Np. Blotnik przedni do TCata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 dzisiaj jadę do Poznania i 9:30 to dla mnie za wcześnie, wpadnę około 11:00 na rynek lub na McD jak zmienicie zdanie i będziecie chcieli spotkać się tam później niż o 9:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) No dobra Ario, ja też poczekam jutro na rozwój sytuacji pogodowej, jak będzie niepewnie to nie jadę, a jak będzie ok to wlece ok. 11 do md. Pozdro Edytowane 22 Czerwca 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 co z was za miękkie dytki , pogoda wam przeszkadza ??? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi