Beti Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Ja tyz :bigrazz: No to tak skromnie mowiac...heh, ale bedzie jazda :P ....mam nadzieje, ze moj motor mi nie odmowi posluszenstwa;/ I ze tata sobie nie wymysli mi akurat wtedy zmieniac teleskopy, bo cos mi marudzil wczoraj :) Bede musiala to dokladniej obmyslec. No to czekam z niecierpliwoscia :evil:Jejku...normlanie cos wyjdzie z tego. Mowilam, ze jak kobieta wezmie w swoje lapy to zawsze dojdzie do skutku :icon_razz: :) Pozdrawiam Edytowane 26 Maja 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Mowilam, ze jak kobiete wezmie sie w swoje lapy to zawsze dojdzie sie do sutkow :biggrin: :icon_razz: Pozdrawiam tak wlasnie przeczytalem ta koncowke posta za pierwszysm razem :D troche mnie zdziwilo wiec przeczytalem jeszcze raz :icon_razz: A tak na serio to pomysl namiotu to fajna sprawa tylko po dzisiejszej eskapadzie okazalo sie ze zatrzymujac sie w lesie lub na lace odrazu przylatuja komary nie wazne jaka pora dnia. Wiec chyba by trza ten namiot gdzies rozbic zeby nie bylo komarow (ewentualnie wykapac sie w offie). Konik co do gracza i deca to: dec jest w czesciach (tzn maszyna) a gracz nie ma prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Asmodan...mam dla Ciebie straszna wiadomosc....obawiam sie, iz masz jakiegos chochlika w komputerze i Ci psikusy robi :icon_razz: Albo druga mozliwosc...juz w tak mlodym wieku wykrecaja Ci sie palce i przez przypadek literki jakies dusisz :D Nie no...te komary to faktycznie masakra....zwlaszcza jak ktos ma slodka krew :icon_razz:, wiec ja to nie wiem...chyba obkleje sie w jakimis kadzidelkami...wypsikam ofami i nie ofami :bigrazz: i moze cala wroce. No bo gdzie indziej takie cos wykombiowac...E tam...twardzi jestesmy, damy rade...jakby co bede wami sie ochraniac przed komarami...zywe tarcze :biggrin: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mam prosbe: ma ktoś z Was namiar na tego mechanika motocyklowego w Rydzynie ?? A moze orientujecie sie kto jeszcze w regionie prostuje dobrze i tanio ramy motocyklowe bo kumpel ma mały problem z ramą własnie .Prosze o jakieś namiary , z góry dzięki , pozdrooo :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 WitamWidze ze cala organizacje spotkania w p*izdu wzielo. Im blizej spotkania tym sie tu ciszej robi :buttrock: moze jakies konkrety?? RudyXJ a co do mechanika w rydzynie to wiem ze to jest Kubacki wiec zadzwon na informacje i zapytaj sie on nr telefonu do Kubacki motocykle w Rydzynie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Jesli chodzi o mnie to z mojej storny ciagle aktualne. Tylko jakos tak reszta ucichla....i zastanawiam sie co z tego wyjdzie...bo mam powody by watpic w dojscie do skutku tego spotkania.Nie wiem...niech sie zdeklaruja Ci co sa chetni...chociaz malo takich osob jest :buttrock: Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Kurde ja wlasnie walcze z czasem (sesja kurde daje sie we znaki :buttrock:) ale zdaje sie ze dam rade. Organizujcie - znaczy wymyslajcie miejsce itp... zalozenia jak wczesniej (sobota wieczor, odludzie, namioty itp...).Asmo - ty znasz odludne rejony. Wymysl cos :buttrock: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 leszno nie załamywać się!wrocław was wspomoże :icon_twisted:pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Niestety wlasnie mowie PAS :icon_mrgreen: Niestety PWr mnie tak przyszpililo do krzesla ze nie dam rady wyrwac sie na dwa dni :icon_mrgreen: Ogolnie dupa na maxa bo nawet nie jestem w stanie powiedziec kiedy bede mial czas ale zdaje sie ze dopiero po wakacjach :icon_mrgreen:Tak wiec jesli jeszcze cos z tego wyjdzie to bawcie sie dobrze i wypijcie za mnie :icon_twisted: Z tego co mi wiadomo Dangel i Witas rowniez odpadli z blizej nie znanych mi powodow :icon_mrgreen: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Mam prosbe: ma ktoś z Was namiar na tego mechanika motocyklowego w Rydzynie ?? A moze orientujecie sie kto jeszcze w regionie prostuje dobrze i tanio ramy motocyklowe bo kumpel ma mały problem z ramą własnie .Prosze o jakieś namiary , z góry dzięki , pozdrooo :icon_twisted:Ja mam numer do Kubackiego z Rydzyny, nie wiem czy to o niego Ci chodzi... 609602736.Mam nadzieje, ze numer jeszcze aktualny, bo dosc dawno go spisywalem :icon_mrgreen: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 dzięki , chyba to ten , ściaga sie na torze w poznaniu i ma warsztat .. moze i to ten , dzieki raz jeszcze , pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Heh, czyli nic nowego....wiem, ze sa sily wyzsze, ktore sprawiaja, ze nie da sie wyrwac....ale to naparwde juz jest norma w naszych okolicach:(:bigrazz::(Konik...mowiles wczesniej o defetyzmie....ja chyba teraz juz jestem chodzaca bomba defetyzmowa:P:P:P:PTrudno.... Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 no to jak, zbliza nam sie dosc dlugi weekend wiec moze sie w koncu wyrwiecie od amoku codziennej pracy i znajdziecie czas na grilla :biggrin: Z uwagi ze juz mam wilne to troche mi sie nudzi wiec tak daje propozycje :clap:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Widac kolega sie nie poddaje :biggrin: Chociaz ktos, hehehe.....no ale moze akurat...Dobrze, ze nie jestem sama z tym wolnym czasem juz:P:P:PPoki co zwiedzam nasze okolice, bo szczerze mowiac malo je znam. Tyl;ko, ze zsamej to tak dziwnie:P:P:P No ale lepsze to niz siedzenie w domku. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wam to dobrze... ja tu kur*** walcze dniami i nocami i konca nie widac a wy sie obijacie... Gdzie tu sprawiedliwosc :wink:Ja wracam do leszna jaks 21 ale 22 juz jade za granice wiec cholera wie czy sie uda cos w te jedna noc cos zorganizowac... Beti powinnas spiewac:"Ta ostatnia niedziela... jutro sie rozstaniemy..." :biggrin: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi