Ario Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 korekta, ja mogę się spóźnić kwadrans na McD. jak nie chcecie czekać to spróbuję Was dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 No to pojezdzilismy :icon_biggrin:fajnie bylo calkiem ladna droga jest z Bojanowa na Krobie :wink: Szkoda ze z torem nie wypalilo :biggrin: chetnie bym tam posmigal, ciekawe czy uda sie cos zalatwic? No dobra a co z jutrem w takim razie? W TV mowili ze ma jutro padac, ale ja im nie wierze :wink:To spotykamy sie u Beti o 14:30 a pozniej jedziemy do Cichowa? czy nie koniecznie akurat tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 No podobało mi się, gdybym mógł z wami pojezdzić... ale skuter = jestem unieruchomiony :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalM Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 I znow mnie tu dawno nie bylo:-) Na co umawiacie sie w sobote?Cos gdzies jest?:-)Chetnie przyjade bo i tak jezdze.A ze w Rawiczu to tacy motocyklisci jak z koziej dup... traba:-),to wciaz sam jezdze bo nikt nigdy nie ma czasu:-))))Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 I znow mnie tu dawno nie bylo:-) Na co umawiacie sie w sobote?Cos gdzies jest?:-)Chetnie przyjade bo i tak jezdze.A ze w Rawiczu to tacy motocyklisci jak z koziej dup... traba:-),to wciaz sam jezdze bo nikt nigdy nie ma czasu:-))))Pozdrawiamfajnie było pojeździć z Wami :icon_mrgreen: na tor praaaaawie się udało, trzeba tam zadzwonić, może da radę :icon_razz: mam nadzieję... jutro jak będziecie jeszcze w Cichowie ok 19 to wlecę... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) MichalM jutro sie spotykamy o 14:30 w Bojanowie na akcje a pozniej lecimy do cichowa na zlot motocykli zabytkowych, jezeli chcesz to smialo, zapraszamy, dogadaj sie z Irkiem z rawicza on tez bedzie lecial to razem pojedziecie do bojanowa jak ci sie nie uda zgadac to dzwon do mnie nr masz w profilu.Pozdro Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 MichalM przyjezdzaj do Boja, i juz bedziesz mial z kim jezdzic...Irek niestety nie moze dzisiaj przyjechac, dostalam smsa. No i potem lecimy do Cichowa:D Fajnie bylo wczoraj, mi tezx sie podobalo...choci9az na przyszlosc wiem, ze Pierunowi ( Ty pierunie jeden) chyba bede musiala tlumaczyc co to znaczy spokojnie :), tak zeby glowki mi nie urywalo..chociaz jak sie zwinelam na moto, tpo az tak mi nie urywalo glowy:P A tak na powaznie to nie bylo zle:) Zartuje sobie:) Ja tam scigac sie z wami nie bede:P Ale coraz lepiej idzie, mam nadzieje i jak to Pale powiedzial Shadow daje rade (albo ja, nie pamietam:P) Pozdro i do zobaczenia Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Czekamy na Witasa i ruszamy:PBeti wczoraj to bylo w miare spokojna jazda Musisz sie przyzwyczaic :flesje: I zmienic kask na integrala to Ci bedzie napewno mniej wialo. A czemu Irek nie przyjedzie Czyzby byl niedysponowany jak ostatnio :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Az dziwne ze jeszcze nikt nie komentuje wczorajszego wyjazdu :eek: Czyzby nie wszyscy jeszcze wyschli :eek: A ci co nie byli niech zaluje bo bylo extra. Kto chetny juz na najblizszy czwartek ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 hmm widze dzialanie moderatora i to intensywne w naszym dziale, caly nowy temat w ktorym wlasnie dodawalem odpowiedz wylecial:P Ale w sumie to chyba dobrze bo by sie tematy dublowaly ;)tylko zeby sie nowi nie zniechecili... No nic w kazdym raie zapraszamy, a co do poszukiwanych wlascicieli GS to ja mam jednego (GS'a nie wlasciciela i wlasciwie GSf, ale co tam jedna literka wiecej :P ) Pozatym w weekend bylo zajefajnie, dawno sie tyle nie najezdzilem :crossy: :icon_mrgreen: musi mi niestety teraz na caly miesiac chyba wystarczyc :(No nic zobaczymy moze w trakcie sesji uda sie jeden czy dwa dni wyrwac na pojezdzenie.. Ps. Irek dawaj film :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Znikniecie tego tematu to moja sprawka :icon_mrgreen: W koncu trzeba dbac o porzadek na wlasnym podworku. A przynajmniej sie dowiedzialem ze jak temat laduje do smietnika to postow nie odlicza :P Ja wracam na czw i pt wiec moge jaknajbardziej polatac bo pozniej to juz tak jak Witas moge nie wrocic az do lipca :icon_evil: BTW. Tez to napisze: IREK JAK TAM FILM :D :D :icon_exclaim: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A jak Ty niby przeniosles ten temat do oczyszczalni??Pozatym nie martw sie odejmie Ci posta jak temat wyleci z oczyszczalnie (chyba za tydzien albo dwa...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Przy kazdym poscie jest guzik raport:P Wystarczy napisac ze temat smieci to mod zadziala. A posta nie odliczy.... a jak odliczy to i tak se nabije :] Beti jak tata zareagowal na twoj pozny powrot ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) No dobra, to ja zabiore glos :flesje: Smiganko bylo super i w ogole...zreszta jak zawsze....deszczyk...a co tam, dalismy rade, nowe doswiadczenia nabywamy:D i sie slizgamy, ihaaaaaaaaaaaa. Tata...tata Mirek...aaaaaaaaa...tata Mirek spal...hihihi..wiec nic nie powiedzial :wink: tylko na drugi dzien...i co zmoklas jak kura..no gdzie, przeciez woda mi w glanach nie plywala, wiec zle nie bylo. Tylko kurcze ja nie wiem..w ciagu dwoch tygodni dwie puszki mnie atakowaly ;/ jak wracalm oczywiscie mrzawka czy cos w tym stylu wstretnego bylo i jakis kretyn na 3 wyprzedzal...skubany...wiem, ze wolno jechalam ale nie zaczne hamowac bo polece..troche na pobocze ucieklam, i zaczelam facetowi mrugac i w kask walic, ze idiota :P :P - ale watpie zeby to widzial. A dzisiaj poszlam umyc Hondzie, ale usyfiona byla, bleeee...pelno piachu, feeee. A ja chyba dopieor w sobote wyjade...zobacze jeszcze... Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 dzwoniłem do automobilklubu i mam dwie wiadomości - złą i dobrą. dobra:jest możliwośc wjazdu na moto na tor (środa-piątek) od 10:00-14:00 i 16:00-19:00)zła:przyjemnośc kosztuje 50 zł, ale gościu tak jakby strzelał z kapelusza trochę więc trzeba się targować jakby co, co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi