Asmodan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) 1 albo 2 czerwca jest w cichowie jest zlot motocyklowy (ten na ktorym wiciu bylismy w zeszlym roku ). Co do szkolenia to ja od czwartku raczej do niedzieli bede w cichowie ale watpie bym mogl wziazc w nim czynny udzial bo jak byl by tam manekin i bym mu chuchnol to zapewne by sie rozposcil :) (ach te promile).Pozdrawiam PS dodam ze tata Mirek cos wspominal ze 2 czerwca bedziemy mu potrzebni na jakims spotkaniu w bojanowie dla dzieciakow czy jakos tak, ale tu niech sie wypowie Beti. Edytowane 28 Maja 2007 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Witam, No wlasnie...bo ja zwracam sie do was z prosba...2 czerwca w Gołaszynie (w Bojanowie - jak kto woli) jest organizowany przez policje festyn dla dziedziakow...Komendant bojanowski w zeszlym roku zwrocil sie do mojego taty, czy by nie sciagnal motocyklistow dla dzieci....ja bylam z tata i jego znajomymi w zeszlym roku na tym festynie, no i w tym roku sytuacja sie powtorzyla, rowniez pisze o tym tutaj. Nie jest to duzo dzieci, bo mała wioska, ale zawsze motocykle dla dzieci sa frajda...nie wiem jeszcze o ktorej godzince to by bylo, w zeszlym roku bylo to cos kolo 14....Jakbyscie chcieli jednak posmigac sobie po drogach, to w sobote nie dolacze do was, bo obiecalam juz tacie ze bede w Boja Co do innych pomyslow, no troche ich sie nazbieralo..co do toru to ja odpadam...przejechac sie moge, ale na pewno z niego nie skorzystam:)Za to kurs w Cichowie, fajna sprawa....mozna by to naglosnic wsrod znajomych, itp...dac czas jakies dwa tygodnie...moze by bylo wiecej chetnych. Jestem za wszystkimi konczynkami:D Teraz tytlko podjac decyzje Pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) jesli wszystko będzie w porzo to mogę przyjechac do Was na festyn. Żeby potwierdzi moją obecność potrzebuję więcej szczegółów co do kursu i toru ! a niechcąc spamować w temacie "trasy w okolicy" i odpowiadając na tego posta http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=922443Ja mogę wskazać zajebiste drogi i winkle na Rumuni do śmigania :Dnp. trasa transfogara. Edytowane 28 Maja 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 No dobrze to pozwole sobie podsumowac weekendowe propozycje w kolejnosci z grubsza hronologicznej :D 1) kvos zaproponowal zeby sie spotkac w niedziele i gdzies pojezdzic po okolicy. Dla mnie niestety niedziel to troche kiepski termin poniewaz musze jechac do wrocka :icon_twisted: 2)Propozycja wyjazdu do Cichowa na szkolenie pierwszej pomocy itp :clap: Dodatkowo Asmo bedzie pewnie u Tepsy siedzial w Cichowie, chociaz jeszcze nie wiadomo, bo byc moze bedziemy gazniki zakladac (tutaj chcialby Asmodanowi bardzo podziekowac za ich zalatwienie :wink: ). 3)Sobota Bojanowo godzina 14 motocykle dla dzieci. 4)Wyjazd na tor do Gostynia co by sie troche legalnie poskladac na calej szerokosci drogi :lapad: Teraz tylko wystarczy polaczyc to w jedna calosc, ulozyc dobry plan i szykowac kase na caly weekend jezdzenia :evil:Aha ja wracam juz w piatek przed poludniem, wiec moze np. na tor mozna by pojechac juz wlasnie w piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Cześć wszystkim :clap:Jak co to ja się piszę na Bojanowo, Cichowo i na Gostyń też, a co mi tam :D Co do tego toru, to dość mały jest, bo to kartingowy, ale już od jakiegoś czasu mi chodzi po głowie żeby tam wbić... Myślę, że na 1 i 2 biegu można polatać :icon_twisted: Filmik robiony komórką z wyścigów skuterów w Gostyniu:http://pierun.pl/~pierun/skutery.3GP edit:A ja nawet wiem skąd Asmo te gaźniki ma :wink: ten świat jest mały :evil: Edytowane 28 Maja 2007 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Pierun a co juz z salsa gadales :icon_mrgreen: co do smigania to ja na pewno chce do boja jechac, w cichowie bede a tor to raczej nie wiem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 To ja dopowiem conieco: 1) Bestia alez jak masz cos ciekawego odnosnie tras to pisz smialo :banghead: Chodzilo mi o ot zeby tam chata sobie nie robic bo trudno sie bedzie szukac tych opisanych tras. 2) Ja w piatek rano ide moto zarejestrowac i mam nadzieje ze mnie sie uda. Wiec jak by wam pasilo to mozna juz w piatek popoludnio kopsnac sie do gostynia to obadac. 3)Sobota albo Beti festyn albo Cichowo (tylko kiedy jest ten zlot w cichowie 1czy drugi??) 4) Wiciu pier***sz ze sie bedziesz w niedziele uczyl :banghead: Pojezdzimy troche i pojedziesz do wrocka that's all :P :icon_mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Asmo: akurat od salsy plastiki brałem :icon_mrgreen: Zlot w Cichowie jest 2 czerwca, od 14. o 17 jest przejażdżka po okolicy.http://portal.elka.pl/index.php?option=com...6737&Itemid=347 Beti: o której w Bojanowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 W Bojanowie tez o 14.Ale widze ze to jest zjazd pojazdow zabytkowych wiec nam sporo brakuje :P No gdyby tylko Wiciu magny nie sprzedawal :P Ale mozna pojechac do boja a pozniej do cichowa bo to tam bedzie do poznego wieczora. (tak wyczytalem w linku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam ;) Z ta moja propozycja odnosnie szkolenia sie w Cichowie nie byla"na wczoraj".Ja i tak teraz cele weekendy pracuje,ale w lipcu urlop to czasu bedzie wiecej.Drugiego tez mam dyzur i do Cichowa nie przyjade.9-go jest rajd po ziemi koscianskiej.W ub.roku bylo prawie 100 maszyn. Pozdrawiam. :D ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Asmo wspominał o tym rajdzie, tylko nie był pewien terminu. ja 9. nie mogę na 200%. napisz jednak szczegóły jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Komus sie zapomnialo zalogowac :icon_evil: Ale tak czy inaczej ja tez prosze o szczegoly albo linka jakiegos gdzie jest info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jezeli chodzi o rajd po ziemi koscianskiej,to 9-go czerwca zbiorka w Koscianie przy"Brico Marche".Dokladna godzine jeszcze podam.Chyba o 8.30.(wjazd od strony Leszna).Bedzie tam tez pokaz ratownictwa medycznego. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Tor Gostyń Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 To sie coraz ciekawsze propozycje wyjazdow robia :biggrin:A ten rajd to taki z mapa zadaniami szukaniem drogi itp.Bo jak tak to ja bardzo chetnie szczegolnie po ostanim rajdzie zgnitej pyry (zajebiscie bylo :buttrock: ) Kto jeszcze moze w piatek pojezdzic? i/lub obejrzec ten tor w gostyniu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi