IrekS Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No Pale tak było, w piątek impreza do 4:00, potem w sobote ok. obiadu poprawka i organizm wysiadł. Asmo moja żona jest miła :D ale akurat w niedzielę to akurat dla mnie za miła to nie była :icon_question: Ale co tam i tak mi nic nie smakowało i nic nie jadłem to nie miała mnie czym szantażować :notworthy:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nie wiecie czy w okolicach Miejskiej Górki/Rawicza będą jakieś zloty w bliskiej przyszłości :D :icon_question: pozdrawiam Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 hehe Irek moglismy sie domyslac takiego scenariusza ale ciesz sie ze cokolwiek dostales do jedzenia :P no chyba ze teraz zywisz sie w stolowce zakladowej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 kto w ciągu tygodnia będzie jeździł? Asmo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ario niestety jestem w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Moze ktos chetny, najtanszy zlot w sezonie wjazd 150kc = 17zł w tym piwo :crossy: Tu jest temat:http://forum.motocyklistow.pl/Zlot-w-Czech...aja-t72214.html ja startuje ok 16ej :flesje: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ani w lesznie ani na zlot nie dam rady tez siedze w poznaniu i bede dopiero w przyszlo czw/pt :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Beti odnośnie oprawiania to robią to ogólnie bandziory, oczywiście oficjalnie też to można załatwić, ale po co ? :crossy: załatwię ci to, tylko musisz mi dostarczyć prace.Koszty biorę na siebie, wypiszę któremu nagrodę i będzie cały w kwiatach jak dostanie dodatkowe widzenie z konkubiną :flesje: Coś załatwimy.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Dzieki Irek...jeszcze sie dokladnie z Toba skontakltuje, bo najpierw mnusze ja skonczyc, tak jak sobie to zazyczyl moj pormotor...ale najprawdopodobniejj bedzie to koniec tygodnia. Wczesniej nie dam rady, bo jutro lece jesczze do Poznania po jedna ksiazke;/ A tu jest link ze zdjęciami z crossa:http://rapidshare.com/files/32717499/Wscho....05.07.rar.html Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Moze ktos chetny, najtanszy zlot w sezonie wjazd 150kc = 17zł w tym piwo :crossy: Tu jest temat:http://forum.motocyklistow.pl/Zlot-w-Czech...aja-t72214.html ja startuje ok 16ej :notworthy: Ja odpadam , względy finasowo -czasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Irek jak Ci idzie z montażem filmu ?Chętnie zobaczyłbym jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 A mysmy dzisiaj z Ario polatali :icon_exclaim: Zaliczylismy nawet Rudego we Wschowie (no nie doslownie :) ). PS Ma ktos moze duza odblaskowa Lke (taka jak ma nauka jazdy) na moto bo musial bym Ario (Ariowi? nie wiem jak odmienic) przyczepic na plecach :icon_exclaim: (wtajemniczeni wiedza dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) tylko nie chcę żadnej obciachowej kamizelki odblaskowej ! :icon_razz: Edytowane 26 Maja 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Asmo oczywicie byles odwiedzac Rudego swoim klx :icon_evil: A o co chodzi z Ario? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 przyjedziesz, pojezdzimy i sie dowiesz :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi