Ario Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 tak, idę na żużel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale to jest dopiero o 19.30 wiec do tego czasu napewno wrocimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 o 18:30 chcę już być na stadionie. co do wcześniejszego pytania z moto już wszystko ok :) o ktorej jest jutro MotoGP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Rozumiem ze wszyscy oprozcz Witasa (pojechal juz do wrocka) sie jutro stawaiaja pod mcshitem o 12.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja bede na pewno...i to nie sama...razem z tata, bo stwierdziul, ze on jedzie z nami i bedzie sie trzymal z tylu, sobie spokojnie pjedzie...tylko ze jak on spokojnie pojedzie to ja tez bede musiala spokojnie jechac i nie przekraczac 100km/h wiec nie wiem czy powinnam sie cieszyc cxzy plakac z tego powodu...no ale...nie odmowie tacie:)Do zobaczyska jutro Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja sie melduje na 100%. Do jutra... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 dobra to czy ktoś będzie jeździł po południu ale nie na Kacze Doły tylko w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ario nie gadaj ze po okolicy tylko sie rusz z nami do wschowy, co najwyzej jak sie przeciagnie to sie szybciej urwiesz i pojedziez na zuzel to w koncu tylko 20 km :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No kurde to jak mnie nie ma to jaos wszystkim sie udalo zebrac tak?:>Ja niestety we wrocku siedze projekt musze robic :(I teraz to nie wiem kiedy bedzie mozna polatac, ale 5 czerwca mi sie w\znosc tymczasowego dowodu konczy, wiec moze zawitam do Leszna :DMilej zbawy na crossie dzisiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja będę ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No i juz po motocrossie ... bylo calkiem przyjemnie :flesje: A poztym chwile nas nie bylo a tu mala przebudowa na forum i sie nam dostalo cale subforum hehe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No i jak było :) Ja jakoś do siebie doszedłem :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie trza bylo tyle chlac :) A mowiles ze w piatek Ci sie za bardzo nie chce imprezowac a tu patrz..... az w niedziele niedysponowany byles.A na zawodach calkiem spoko tylko ze goraco na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Irek mila masz zone :smile: tak po glosie wywnioskowalem :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Fajnie było, tylko faktycznie gorąco...ja sie ugotowałam, ale zawsze ktos musi byc taki postrzelony i wybrac sie w skorach, hehehe.Zdjecia kotre siora robila zapodam pozniej Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi