PaleSatan Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jednak wrocilem bo wczorajsze juwenalia okazaly sie beznadziejne i jakos ochota na reszte mi przeszla. Wiec jakby co to chetnie posmigam caly weekend. Moze tez uda mi sie zarejetrowac bo dostalem list z nadanym NIPem wiec moge juz odebrac Vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Irek jak nie pojedziesz to sie nie przekonasz :D Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Irek to oglnie sa zawody motocrossowe wiec jest co pogoladac a zawsze kilkunastu motonitow sie zjezdza wiec jest calkiem fajnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 To zes sie Irek rozpisal :P nie wiem czy w wydaniu 3 tomowym to sie ukaze czy 4 :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No Asmo miałem dzień na pisanie :crossy:Za 3 godziny idę na imprezę, ale nie mam coś nastroju, chyba się szybko zmyję.Przynajmniej jutro rano będę zdrowy :)A co z niedzielą, o której jedziemy na cross ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No w koncu udalo mi sie dostac vat 25 :)Teraz jeszcze przeglad i rejestracja. Ten motocross z tego co Beti dala w linku to jest o 13.30 wiec moze sie spotkamy kolo mcshita kolo godz.12.30 i wtedy do wschowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A dzisiaj o ktorej sei spotykamy? Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 dzisiaj zapalcie świeczkę za mojego fazera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Teoretycznie Beti juz u nas powinnas byc :flesje: Ario a co sie stalo z fazerem wczoraj jeszcze jechal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 myślę że będziemy z Matysem w niedziele pod McShitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 o której? ustawmy się NIE w porze żużla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 To jak ? Bedziecie czy nie będziecie na tym crossie ? ja możliwe, ze będe ... Jak coś to mój nr. tel gdzieś na karcie powinien być iwec jakiś es czy coś ... :D Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Bestia, a moze pojedziecie z nami do Wschowy na cross??????? A potem (czyt. po crossie) i tak pewnie zajedziemy pod McaRudy, no jak narazie to jedziemy, nie slyszalam o zadnych zmianach od godziny nocnej. Dobra, na która sie jutro umawiamy...11.30?...poprawka 12.30, no jejku kazdemu moze sie pomylic :icon_mrgreen: Edytowane 19 Maja 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Ario a o co chodzi ze nie w czasie zuzlu? Chcesz isc?Bo z ta godzina tak napisalem bo zawody crossowe sie zaczynaja 13.30 wiec 12.30 to godzina zbiorki bo zanim sie wszyscy zjada i dotrzemy do wschowy to akurat na czas :P Rudy jak widzisz ekipa sie zbiera :icon_mrgreen: wiec raczej bedziemy Edit:Beti mnie chodzi o to ze pod mcshitem w lesznie zbieramy sie na wyjazd do wschowy. a 11.30 to troche za wszesnie bo przeciez zawody sie zaczynaja 13.30. Edytowane 19 Maja 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi