Witas Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Kto lata w piatek lub sobote ?? Ja latam, jesli sie uda to moze nawet pojezdze ale to zalezy od... [patrz wyzej :)] Ps. 330 :] Edytowane 15 Maja 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Hejka, no ja w sobote raczej nie polatam, w piątek idę na impreze :icon_biggrin: Do tych Kaczych Dołów czy jakoś w niedziele bym się przejechał, a gdzie to w ogóle jest ?Kuba no zaskoczyłeś mnie tablicą, ale jakoś mi się swojska zrobiło jak zobaczyłem, że jest przyklejona na taśmę izolacyjną ( i co czerwoną) niezły czad :icon_mrgreen:Beti załatwiaj aku bo tak za długo nie polatasz.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) irek to nie pij tyle w piatek :icon_biggrin: a z reszta mozna polatac w piatek przed twoja impreza :icon_mrgreen: Dalej wypowiadac sie: Ario, RudyXJ, Beti, Ilek, Bestia, Matys, Witasa tu pomine bo czy bedzie jezdzil to zalezy odemnie (czuje sie jak bog :icon_mrgreen: ) i reszta ktorych pominolem.Co do kaczych dolow to to we wschowie jestPozdro Edytowane 15 Maja 2007 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 W piątek nie da rady , na impreze ide na 17 , koleś poszedł na emeryturke i robi w knajpie imprezke, ale zobacze jak się nie załatwie za mocno to może ok. południa w sobote będę mógł już polatać, ale kto to wie co będzie w piątek :icon_biggrin: Za to w niedziele to na 100 % bym polatał.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Mnie jak sie uda wrocic to w niedziele tez bym sie przejechal na cross Mozliwe ze wroce w czwartek jak przypadkiem bede mial do odebrania vat ale znajac pospiech w urzedach raczej bym na to nie liczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Co do kaczych dolow to to we wschowie jestSiiiii Senior ... :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Co do kaczych dolow to to we wschowie jestSiiiii Senior ... :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Widze ze juz sie forum zaczyna dlawic i wyskakuja duble. A ty Rudy bedziesz na zawodach? bo daleko to nie masz :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja w piątek nie wiem a w niedzielę sprawa otwarta, choć dłużej jak dwie godziny nie będę mógł, więc byłby za zwykłym lataniem :biggrin: sobota odpada po południu (imieniny w rodzinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja w piatek jestem za, o ile akumlator przyjedzie...bo ma byc w piatek. Obecnemu juz nawet ladowanie nie pomaga;/ Sobota u mnie raczej odpada...najpradopodobniej bede miala o 15.30 spotkanie z promotorem...za to wieczor jest aktualny, o ile sa jacys chetni:) niedziela....ja tam jestem za, za, i jeszcze raz za kaczymi dolami...mam wielka ochote sie tam przejechac, bo rok temu bardzo mi sie podobalo jak bylam.Ilek...z nim to wiecie jak jest :) Jedna, wielka, niewiadoma :banghead: Zreszta on sam nigdy nie wie. On jest w koszelowce, czy gdzies tam na zlocie, wiec jak juz to moze przyjedzie na kacze dolyw niedziele. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 to ja proponuje wstepnie ustalic termin na piatek jak juz wszyscy beda po pracy :) bo tylu nas jest a nie ma z kim latac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No to kacze doly zaliczamy? nie musimy tam przeciez siedziec caly dzien mozemy jeszcze sie na boszkowo kopsnac :P Tak czy inaczej na 90% wracam na niedziele i chcem jezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jak juz pisałem powinieniem być :crossy: kaczych dołów nie mozna ominąć, njlepsze to pierwsze wrażenie ;) Irek wez kamere, jest co kręcic :crossy: Rudy wpadnij, wrescie Cie zobacze bo jakos zawsze sie mijamy - widze że nowe moto...:crossy: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A co takiego fajnego jest na tych kaczych dołach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 WitamSorki ze długo się nie odzywałem. Z poczatku powodem były przygotowania do wyjazdu w weekend majowy, a po powrocie nagromadzona ilość pracy przez weekend. Teraz powoli wraca wszystko do normy. Dla chętnych i zainteresowanych wyprawą do Rumunii relacja ---> http://maju.magma-net.pl/zdjecia/rumunia2007/relacja.html]wkrótce zapodam jeszcze krótki film nakręcony aparatem. ps. Asmo w niedziele nie miałem telefonu przy sobie, przypuszczam że dzwoniłeś umówić się na latanie po lesie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi