Beti Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Znowu bedziesz pil, czy Ty potrafisz co innego robic :lalag: :flesje: a tak w ogole, to nigdzie nic nie moge znalezc na temat tego zlotu co to niby mial miec miesjce w Święciechowie...dwa - trzy tygodnie temu czytalam o tymw Panoramie, a teraz nihgdzie nic nie ma juz...wiec zaczynam powatpiewac w to, iz takowa impreza bedzie miala miejsce. Ale za to znalazlam ze w niedziele sa zawody crossowe na Kaczych Dołach :icon_rolleyes::D Moze tam sie wybierzemy.... Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No jeszcze umiem trzezwiec kiedy nie pije :biggrin: A ja mam zamiar w niedziele wrocic jak bede w stanie :icon_biggrin: a wtedy moge sie przejechac na ten motocross ale wszystko zalezy wiadomo.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 jest ktoś z okolic Rawicza? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Irek jest z rawicza, beti tez daleko nie ma do rawicza i my w sumie z leszna tez :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 jak ktoś chętny, żeby mnie odwiedzić to zapraszam:) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Odwiedzic cie znaczy sie w rawiczu? Jak jestes chetny to mozesz z nami kiedys posmigac po okolicach bo co jakis czas sobie jezdzimy. Wiciu wy macie czy juz mieliscie juwenalia? tzn. wracasz naprawiac bandita bo juz ostatnio go chcielismy na allegro wystawiac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ale ja nie mam sprzęta... A na XJ brata też nie da rady, bo przecież nie mam kat A:] Chyba, że jako plecak:) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) na allegro??? Wicia, oni mi chcieli go juz opychac za male pieniadze :icon_evil: Nie wiem czy ja bede mogla tam zosatwic moja maszyne bez nadzoru, bo jak tak je z latwoscia chca sprzedawac:pA moja mszyna juz nie odpalila;/ wczoraj porbowalam i ni....padla... No to co ludziska, w niedziele jedziemy na Kacze Doły!!!!!??? jak narazie Pale sie tylko wypowiedzial, a Asmo chyba skromnie przemilczal moja propzycje :biggrin: Edytowane 15 Maja 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Wiciu wy macie czy juz mieliscie juwenalia? tzn. wracasz naprawiac bandita bo juz ostatnio go chcielismy na allegro wystawiac :P Juwenalia mamy tak samo jak poznan czyli od czwartku (srody wieczorem) ale ja chcialem wlasnie przyjechac po motor :) tylko ze jeszcze trzeba go zrobic... wiec dlatego jestem od Asmo uzalezniony, bo przeciez sam tego nie zrobie :( :P i ja bym chcial moto jak najszybciej miec sprawne, tylko Asmo nie wiem czy bedzie chetny zeby juz w czwartek przyjechac ;) I nie sprzedawac mi Bandita!! Bo jakby to ode mnie zalezalo to juz w miniony piatek bym go zabral :P A co do propozycji Beti to pozwolcie, ze zacytuje naszego kolege, ktory obecnie zarabia na ewke tfu znaczy na zycie, w angli: "POMYSLIMY" ;) Edytowane 15 Maja 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam wszystkich :) co do kaczych dołów mam wielka ochote wpaść, ale nie wiem czy wyjade w sobote z Koszelówki :( Beti może wreście dowioze Ci zdjęcia z tamtego roku ;) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Asmo zawsze w czw wraca a poztym Wiciu co sam rady nie dasz :(Sprzedawac chcielismy coby sie nieuzywany nie kurzyl w garazu.A wiesz jak sie Irek zdziwil jak zobaczyl biala tablice. Nie chcial wierzyc ze zdjales zolta. Myslal ze na nia ja przykleiles :icon_twisted: Beti a o ktorej sie te zawody zaczynaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 tutaj jest napisane co i jak:http://portal.elka.pl/index.php?option=com...16381&Itemid=34 Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Asmo zawsze w czw wraca a poztym Wiciu co sam rady nie dasz No to by fajnie bylo, ale zobaczymy co napisze, a przeciez napisalem ze sam tego nie zrobie... :P No ale jestem dobrej mysli ze do weekendu juz wszystko bedzie OK :biggrin:A z zolta tablica troche ciezko sie bylo faktycznie rozstac, ale musze przyznac, ze z drugiej strony zrobilem to z wielka radoscia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 To tamta opraw sobie w ramke i powies na scianie w pokoju :D 400 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 odbiegajac od waszych rozmow na temat tablicy, gaznikow, itp Kto lata w piatek lub sobote ?? a co do kaczych dolow to ja raczej bym sie przejechal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi