IrekS Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) No i właśnie jesteśmy po Rybolu, extra było, Michał jasne , że możesz dołączyć, czytaj ten temat to wszystko będziesz wiedział. Pozdro Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Irek kompresuj film i wrzucaj na serwer jakis! :icon_rolleyes:Bylo zajefajnie :wink: juz dotarlismy i zdazylismy sie wyspac teraz ide sie mys :D Michal zaden proble pewnie nie bedzie, tylko przypomnij ze przyjezdzasdz jeszcze troche pozniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja juz tez sie pozbieralam jako taki, tylko strasznie rece mnie bola, mam cale zmarzniete i popekanme...kupuje zimowe rekawiczki (narciarskie) :)PO Rybolu...co tu duzo mowic...bylo zajebiscie, juz sie nie moge doczekac filmiku Irek:) Michal...serdecznie zapraszamy :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 impreza super,jeszcze raz wielkie dzieki,mam nadzieje ze od tej pory bardziej wam dotrzymamy razem z kamila kroku i powyjezdzamy na wspolne zloty.palesatan -kama ponownie mowi sorki za twoj nowy nick nadany w rybolu,irek-po twojej rozmowie kama sie swietnie wykladala dzis w drodze powrotnej(wielkie dzieki za edukacje)beti-czy juz dojechalas do domciu...hiihihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja juz tez sie pozbieralam jako taki, tylko strasznie rece mnie bola, mam cale zmarzniete i popekanme...kupuje zimowe rekawiczki (narciarskie) :)PO Rybolu...co tu duzo mowic...bylo zajebiscie, juz sie nie moge doczekac filmiku Irek:) Michal...serdecznie zapraszamy :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wrzucajcie foty zeby Ci co nie mogli obaczyli co i jak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ario fotki w temacie Rybnikowym!zreszta od nas nikt nie ial aparatu: (za to byla kamera, ale na film od Irka trzeba bedzie czeeeeeeeekac :bigrazz:ale warto! :] A Ania juz zaczela myslec nad wakacjami i nawet ciekawy plan wymyslila :biggrin:Mozna by latem zorganizowac jakis ciekawy wyjazd krajoznawczy po polsce, zeby zwiedzic jakies zamki i inne ciekawe miejsca, nocowac pod namiotem na polach campingowych czy cos takiego, zeby taniej bylo :]co wy na to? I kto bylby chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witas jak dobrze pojdzie to ja bym chcial cos takiego zorganizowac na łikend majowy bo w koncu jest dlugi :biggrin:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 dziala :notworthy::D:D:D Irek mozesz film wrzucic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 WOW W koncu po miesiacu mozna znowu spamowac zycie nabralo kolorow :crossy: A tak wogole to sie duzo pozmienialo w tym czasie :PBTW. Witas no jak to sie stalo ze to ty pierwszy sie biles z postem po awarii :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Cześć, no tak film :icon_rolleyes:No i co nigdzie nie pojechaliście na ten długi weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Irek, no pojechalismy:) dobrze wiesz, tylko nie moto :notworthy:No to co kiedy sie spotykamy??? kontakt ze siwatem sie urwal, a tu zmiany pozachodzily malutkie, hihihihi Matys...teraz widze dopiero...dojechalalm po Rybniku, a jak...nawet maleństwo ciagnelo 120 , wiec normalnie w szku bylam :crossy: Jejku...forum dziala nareszcie :cool: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Beti przydaly sie te nasze z Asmo wywiady? Dalo rade cos sensownego z tego belkotu wyczytac :) BTW.Zmien sobie opis w nazwie sprzeta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 No wczoraj zmieniłem opone i wszystko udało się zrobić w Rawiczu, nawet nie wiedziałem , że koleś ma sprzęt do tego, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 ktoś dzisiaj jeździ? ja wieczorem na pewno będę robił rundę po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi