Asmodan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 @allco do spotkania to mi na 100% piątek nie pasuje bo mnie nie bedzie, jedynie sobota @Beti zawozilem znajomego do kliniki, a tak btw to beit ja czesto nie pije :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 hej sluchajcie, wynikla taka sprawa ze Kuba nie moze byc w piatek w lesznie wiec moze umowcie sie na ta sobote a ja wpadne po 22 albo pozniej (mam nadzieje ze jeszcze bedziecie ? :>) po imieninach ;]napiszcie no szybko sorki za klopoty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 no pale wyslalem ale super ta nasza poczta polska powinno byc u ciebie w piatek!! tak kobieta w okienku mowila, ale wazne ze doszlo....Film sie sciaga :icon_evil: niedlugo bede ogladal :)A faktycznie niestety piatek mi nie pasuje bo sie okazalo ze mam w piatek o 18:30 zapisy ogolno wydzialowe :icon_twisted: na ktorych oczywiscie musze byc. Ech a myslalem ze po jutrze juz do domu wroce. zapisy na PWr SUCK Ps. jeszcze 10 min i bedzie film:] tekst filmu: "A Beti zalatwimu duzego murzyna" :icon_eek::D ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Niezla rozjebka znowu wynikla z ustalaniem teminu spotkania :bigrazz: Czyli jak wracamy na termin sobotni? (bo wtedy juz wszystkim bedzie pasowac :P)? Wiciu life is brutal :buttrock: ale mozesz isc po pijaku na zapisy to bedziesz sie czul prawie jak w domu :D A duzy murzyn rzeczywiscie rozjebuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Tak, troche sie pokrecilo. Chcialam edytowac mojego starego posta, ale nie moge juz. Ale faktycznie wychodzi na to ze spotkanie w sobote bedzie tak jak na poczatku bylo mowione :)Czyli SPOTKANIE W SOBOTE Ania, a my na Ciebie bedziemy czekac :) Asmo, ja tak napisalam, no bo oprocz ostatniego razu, to zawsze piles sobie jakies piwko:) No ale to nie jest "zawsze", hehehe Co do filmu, no coz....widzicie jak Irek sie troszczy :buttrock: A swoja droga to tam bylo kilka zlotych czcionek, fajnie bylo sobie przypomniec to :clap: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Cholera jutro juz ostatnii egzamin a ja tradycyjnie dopiero zaczynam sie uczyc :P I znowu bedzie nieprzespana nocka. Ale zato odbije sobie w sobote wiec zjawiac sie ludziska :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 o wlasnie mucha przeleciala, dobra ide na sniadanie :notworthy: a co tez se nabije bezsensownego posta tak jak to inni czynia (patrz przedmowce) :clap: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Asmo przestan pier*lic. Kazdy tu spamuje ile wlezie i jak chce.Jak chcesz piszesz jak nie to nie i tyle nic wiecej nie trzeba dodawac :notworthy: Btw.Skad ty w lutym muche wziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No dobra film jak film, jest i dobrze, mucha w połowie lutego - niezły czad :bigrazz: bawcie się dobrze w sobote, ja niestety muszę iść do pracy - ktoś musi pracować co by ktoś inny mógł się bawić :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 a ire nie basz tam jakiegos dobrego kolegi z ktorym bys sie zamienil na jeden wieczor ;) chyba ze idziesz na sobote rano to nie musisz :] a najlepiej wez urlop :) jak powiesz ze asmo tak mowi to ci dadza nawet na miesiac :icon_razz:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 no wlasnie....Asmo ma racje, domagajmy sie Irka....W koncu juz dawno sie nie widzielismy....nie mow, ze sie zobaczymy dopiero na moto :evil: Wstretna ta praca:) Swoja droga pisajta, kto bedzie :wink:Aha i kazdy kto bedzie z nowych niech spisze sobie nr telefonow, wszystkie numery jakie sa na podane w profilach...z doswiadczenia wiemy, ze to jest niezbedna rzecz podczas naszych spotkan, nigdy niewiadomo w jakim pubie ostatecznie sie wyladuje, bo np. miejsce spotkania bedzie zamkniete :icon_biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Asmo koledzy są i to wielu, problem w tym , że to właśnie jeden z kolesi mnie poprosił co bym za niego właśnie poszedł bo idzie na zabawe czy coś takiego. Dziwne by teraz było szukać podmiany za mnie :evil: , ale bawcie się dobrze.Pale wywal za mnie 1 browka :icon_biggrin:I koledzy tylko mi nie nie szaleć za bardzo z Beti, co by oprócz wspomnień z tej imprezy jeszcze czegoś do domu nie przywiozła :notworthy: tata Mirek by chyba niezłego zonka zaliczył :crossy: ale by był czad :)To żart oczywiście :wink: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 to sie okaze co sie bedzie dzialo :) a tak wlasnie gadalem z witasem i mamy pytanie kto bedzie oprocz mnie palego witasa beti ani ?? ekipa wschowska niech sie szykuje :P A z wami co: ario, bestia, pierun, co tak cicho siedzicie. Rezerwowac sobotni wieczor i tyle :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Irek tylko nie mow w pracy ze mnie znasz bo Ci dadza urlop permanentny :P Ach niewdzieczna ta praca.A z tym browarem mowisz masz wlasnie juz obalam :crossy: ale w sobote tez obale kolejnego :) A czy bede to chyba pytanie retoryczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ech Irek dlaczego zawsze znajdziesz wymowke ;)a reszta jak zaczelismy sie konkretnie umawiac na spotkanie jakos ucichla... :(ale moze mi sie tylko wydaje i tak naprawde zjawia sie ;) jeszcze tylko trzeba usalic miejscespotkania i bedzie git :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi